Újság >> Történetek / Sorozatok

Tokyo Angel - 1. rész
Megosztás: f

Tokyo Angel - 1. rész

Szerző: KicsiChii (Valval)
!A történet szóhasználata kicsit eltérhet az eredetitől, bár az sem tartalmaz sok káromkodást!

2012. Szeptember 01

Sötét, esős szeptember elseje. Ritka az ilyen. A borús, rossz idő jobban rombolja a kedélyeket, pláne az „M” gimnáziumba járó diákokét, akik most sorban egymás mellett fekete esernyővel ácsorognak és fáznak. Az idősebbek fejben átkozzák az igazgatónőt, aki nem engedte meg, hogy a tanulók a testnevelés teremben unatkozhassák végig a monoton évnyitót és elsős köszöntőt. Az említett gólyák, feledve a tavalyi bátorságot, amit a „végzős diák” cím adott nekik, most feszengve és szinte félve nézelődnek a tanárok, diákok hadseregére. Sok új, ismeretlen arc. Néhány kiváltságban részesülő ugyan rendelkezik ismerősökkel az új helyen, de ez sem lehet túl nagy megnyugvás.

Sophie fekete miniszoknyában és rövid ujjú ingben állt, sötétbarnára festett haja kivételesen egy ezüstszínű csattal volt felcsatolva. Kezében egy szál fehér szegfű volt, amit hagyományosan a második évfolyam adott át újaknak. Szülei messze laktak, kollégiumban élt már kilencedik osztály óta, szüleivel csak szünetekben találkozott. Most tízedikesként kémlelt a „kicsik” között, barátnőjét kereste, akinek ő akarta átadni a kis virágot.

Nicol az elsősök között, a második sorban várta a hosszú ünnepély végét, teljesen elalélt mikor egy fejjel alacsonyabb sötéthajú lányka állt mellé és veregette meg vállát. Hirtelen fordult a kis szegfű egyenesen az orrának ütődött. Az érdekes „első” találkozás viccesre sikeredett. A jelenetet halk kuncogás követte:

- Jajj! Ne haragudj! –Sophie a szája elé kapta a kezét, amivel kis híján megint eltalálta barátnőjét-

Nicol válaszképp átölelte a kisebb lányt ’Már hiányoztál bolondom!’ –szólt kuncogva-

- Te is nekem! Megmondtam, hogy találkozunk még! – nevetett boldogan és ölelte vissza a lányt, de hamarosan leengedte kezeit, az ünnepség folytatódott.

Az ünnepség végén a tanulók felmentek termeikbe. A 10.A-ban a lányok egy öleléssel, a fiúk kézfogással üdvözlik egymást, habár nyáron sokszor találkoztak. Az osztályfőnök megjelenik, a vidám hangulatot komolyság győzi le, mindenki leül a helyére. Néhányan még bohóckodnak, de a tanárnő figyelmeztető torok köszörülése végleg rendet teremtett.

- Az iskolának megújult a házirendje, szigorúbb és korrektebb lett. Most már nem lesznek finomkodások. Egy esélyetek van, nincs második figyelmeztetés. Szóval vigyázzatok magatokra! –  – Szólt az osztályfőnök, hangjában enyhe megértés sem hallatszott.

„Kitolás!” Hallatszott a terem egyik sarkából. Az osztályfőnök mérgesen pillantott az osztályra, letolás következett. Mindenki visszafojtott nevetéssel nézte az eseményeket, kivéve Sophiet aki az ablakon bámult kifelé. A következő éven gondolkodott, örömmel töltötte el, hogy barátnőjével lehet majd. Még azt is elintézte, hogy nagyobb kolesz szobát béreljenek neki. Alig várta a délutánt, fejben teljesen máshol járt.

( 226 megtekintés )

Szólj hozzá:

Valval
 
2013. 11. 23. 18:54  
Igen, de szerencsére csak itt, ennél a résznél történt meg. :$

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 23. 18:36  
Nem "vitázok", de ha jobban megnézed, kihagysz egy sort mindig!

Valval
 
2013. 11. 23. 16:57  
Nem is szoktam... alapból csak egy entert nyomok. Csak az első részek ilyenek amiket tavaly írtam meg, de erről nem kezdek el vitázni ";)"

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 23. 16:11  
Ez esetben, ha esetleg lesz egy 2.évad, akkor azt írd úgy, ahogy leírtam. Attól még nem fog összefolyni a szöveg, elég ha simán csak új sorban kezded az új bekezdést, nem kell kihagyni egy sort. ;)

Valval
 
2013. 11. 23. 15:30  
Hát.. igazából már az 56. résznél tartok, de köszönöm a kritikát. Az enter, meg azért kell, hogy ne follyon össze a szöveg :/

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 23. 15:09  
Sosem értettem, minek kell egy több mondatos rész után ENTER-t nyomni, majd egy sor kihagyása után újból írni néhány sort, s így tovább. A történet nem fogott meg, nem nagyon szeretem az ilyesfajta fanfictionokat, de ha nagyon akarod folytasd. Annyit még megemlítenék, hogy írj E/1-ben, úgy jobban letudod írni az érzéseket, stb.

Valval
 
2013. 11. 23. 14:43  
Nagyon köszönöm!

Chidori
 
2013. 11. 23. 14:18  
Eddig tetszik, folytasd!^^

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 23. 14:05  
Hát, engem nem fogott meg, de folytasd.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 23. 13:27  
Nekem tetszett folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 23. 10:33  
jó lett folytasd!!!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat