Újság >> Történetek / Sorozatok

Valóra vált álom
Megosztás: f

Valóra vált álomAz ajtón belépve Lina rögtön a nyakamba ugrott, majd a kezemet kezdte vizsgálni.
-Azt! Nagyon szép lett!-áradozott tátott szájjal.
-Mutiii! -rohant oda Emily és El is. Végül mindenki körülöttem állt.
-Amikor a fiúknak van egy új tetoválása akkor is ilyen felhajtás szokott lenni? Mert én nem emlékszem...-nevettem.
-Nem. -rázta meg a fejét Liam. -De ez új, mert neked ez az első...
-És utolsó! -tettem hozzá.
-Igen. -nevetett fel. -És mint mondtad ennek sok jelentőssége van. -mutogatott a levegőben a kezével Liam, a beszédet utánozva a kezével, ezzel azt mutatva, hogy őt nem igazán hatja meg, hogy sokat jelent ez a szöveg, legalább is nem mutatja ki.
Vállba löktem, és végre abbahagyta a csacsogását is, majd átölelt.
-Jól van na, nagyon szép lett! -mosolygott.
-Szerintem is!
Később a kanapén ülve beszélgettünk és (leginkább) nevettünk.
-Anya nézd, mit rajzoltam! rohant felém Jawaad úgy ötvennel kezében egy papírt szorongatva. Arrébb húzódtam a kanapén és felugrott mellém és elém dugta a lapot.
-Nagyon szép, ügyes vagy! -nyomtam egy puszit az arcára, majd tovább adtam a lapot a mellettem ülő Eleanornak, aki mosolyogva megnézte. Mellette Louis az ölében fekvő Joshon röhögött, aki hangosan kacagott Louin, így megvolt a körforgás, mivel egymáson nevettek, mi meg rajtuk.
-Jujj, csináljunk már egy képet! -ugrott fel Lina.
-Miről? -kérdezte Niall teli szájjal. Valami csokit evett, de nem tudom, hol találta.
-Magunkról. -mutatott körbe Lina.
-Ne már kicsim mindek ez a nagy sietség? Miért pont most? Éppen nem érek rá...-röhögött Harry, a nagy elfoglaltságában, ami a földön fetrengés volt.
-Igen, pont most! Azért, mert most jutott az eszembe. -erősködött Lina, és megragadta Haz kezét, úgy próbálta felhúzni a földről. 
-Jól van, felkelek, csak ne tépd ki a kezemet a helyéről! -nevetett Harry, majd fölkelt a földről,  felemelte Linát és megcsókolta. Mindenki leült a kanapéra szorosan egymás mellé, Niall beállította a fényképezőt a polcon és gyorsan mellénk rohant.
-Auch, borsókám miért ilyen kemény a csontod? -nézett rám Loui.
-Mert csontból van! -nevettem, és kicsit arrébb húzódtam Louis mellől ha már ilyen kényes rohamai vannak. Mindenki felröhögött így egy előnyös ˝szakadunk a röhögéstől kép˝ lett...Tükrözi az egyéniségünket. (: A képen továbbá is csak röhögni tudtunk.
-Hát ez fantasztikus lett. -szakadt mellettem Zayn, és elém tartotta a gépet. Csak bólogatni tudtam, majd megcsókoltam. Elhúzódtam, de ő megfogta a tarkóm és visszarántott magához, tovább csókolt, majd végül is sikerült úgy eltolnom magamtól, hogy kapjak levegőt is. Mosolyogva öleltem át és fejemet a vállára döntöttem, ekkor találkozott a tekintetem Louiséval, aki undorodva meredt ránk, de egyikünk sem bírta ki az újabb nevetés nélkül.

#Vége...

Sokáig nem gondoltam, hogy eljön ez a rész, de végül is, itt van, de egy kicsit sem pityeregtem ezen, mert jó érzéssel zárom le ezt a történetet. Soha nem gondoltam volna, hogy az én képzelt kis világom és történetem ennyire nagy ˝sikereket˝ fog elérni, de úgy érzem (legalább is remélem), hogy sokaknak tetszett és emlékezni fogtok rá, és büszke lehetek magamra emiatt. Valóban egy kicsit elszomorít, hogy  már annyira nem tartozik hozzám, mert elengedtem, de sok munkám volt benne és azt hiszem, hogy megérte. Imádtam írni, mert akkor úgy éreztem én lehetek a szereplők helyében, és még ha néha rossz helyzetben is voltak, akkor is jól éreztem magam. Mert egyértelműen tudhatjátok, hogy nekem is közel áll a szívemhez az a bizonyos banda, (kit áltatok?), a One Direction (♥), ami ugyebár egy nagyon fontos szerepet kapott ebben a ki történetben. Nagyon sok tulajdonságom megtalálható a főszereplő lányban, Jessben, ízlést illetően biztosan. (de ez mellékes)
Nem akarom, hogy bárki is szomorú legyen, amiért befejezem, azt akarom, hogy ti is úgy érezzetek, mint én: Ez egy nagyon jó történet volt hangulatát illetően és még ha nem is akarok itt szentet játszani vagy kérkedni, úgy érzem jól összehoztam ahhoz képest, hogy ez csak kis unalmas sablon sztorinak indult. Volt, hogy nem jött túl sok ihlet és, hogy nem bírtam a gondolataimmal, de ezt minden író elmondhatja magáról. Ne kérjétek, hogy folytassam, mert nem fogom. Szerintem ez a történet akkor maradhat meg egy jó és példás történetként, ha most vége van, nem szeretném erőltetni, mert nincs több ötletem hozzá, most lett minden kerek egész, és kész. És nem is szeretnék ihleteket kapni másoktól, mert ez mégis csak az én történetem, az én fejemben élnek a nem létező szereplők és a helyzetek...
Nekem személyesen ez kicsivel (vagy sokkal) több volt egy történetnél, amihez jönnek a jó kommentek és a pontok, mert egy olyan társaságot hozott össze, ami azt hiszem egy ideig szétválaszthatatlan marad. Legjobb barátságok születtek, és hihetetlenül jó érzés, hogy ez mind az én törim miatt. És tényleg nagyon sokat köszönhetek nektek, mert megvédtetek ha kellett és végig itt maradtatok, még ha nem voltak olyan jó részek is vagy sokáig nem jött az ihlet, és kisebb-nagyobb szüneteket hagyta, nagyon köszönöm, hogy olvastátok! (: (U.i: heart, beígértél egy cikket, ahol tovább írogathatunk! Remélem tényleg létre fog jönni! xd)

written by: Demi.♥ 

( 573 megtekintés )

Szólj hozzá:

1Direction69 2013. 11. 29. 18:57  
Demi.♥:Rég nem olvastam,az igaz. De voltam olyan hogy onnan ahonnan abbahagytam elolvassam a végéig El nem hiszem hogy vége. Nagyon fog hiányozni. De igazad van! Ez egy jó történet volt és én biztosan nem fogom elfelejteni. csak annyit mondok így a végére hogy köszönöm hogy olvashattam.♥

Pracsi
 
2013. 11. 22. 16:18  
Hmm...Ez....Ez nagyon megható volt,bár nem vagyok az a sírós fajta...Imádlak Demi!

ωση∂єя♥cυтєηєss 2013. 11. 19. 17:53  
... Ez olyan csodálatos volt... itt bőgök....

Horni 2013. 11. 19. 16:22  
Gréti..azt énsi imádom..nincs a netjük lekódolva!

Grétii1
 
2013. 11. 19. 14:58  
Olyan kedves szomszédok vannak! Nem jelszavas a Wi-fijük! Imádom őket! :') Aranyos! ♡

Képzeljétek, ma van a WC világnapja! A Music FM is ezzel foglalkozik!

Grétii1
 
2013. 11. 19. 14:16  
Egyszer ez is eljön... A vége... Nagyon jó történet volt! Örülök, h olvastam. Hogy új barátokat szereztem. :') Nem mondom, h folytasd, mert az imént leírtad, h ne írjuk. Ettől függetlenül KÖSZÖNÖM! Köszönök minden jót és rosszat, amit adtál Demi. Jó vég lett. Sajnálom, h vége.. de, az elején leírtam, ez is eljön. Még egyszer köszönöm! :')

Cat :3 2013. 11. 18. 21:27  
Nem teljesen az elejétől olvastam, de nagyon tetszett <3 :') kár, hogy vége

Demi.♥ 2013. 11. 18. 19:03  
Amúgy köszönöm a jó kommenteket, és, hogy úgy alapból végig követtétek az egész történetet. Én még egy embert nagyon hiányoltam a végén, aki az elejétől kezdve olvasta, de valahogy kiesett...De nem baj, attól én még neki is köszönöm, mert sokat segített nekem a háttérben leginkább abból a szempontból, hogy egy csomót tudtam vele beszélgetni vagy tanácsot kérni tőle, hogy egy új ötlet mennyire illene a képbe stb. ...1Direction69...♥ (:

Demi.♥ 2013. 11. 18. 19:01  
*1/2 Komolyan szét vagyok esve....


Demi.♥ 2013. 11. 18. 18:50  
Amúgy igen, lett volna, utolsó rész 162, csak pont az nem került, be azt hiszem ez a szerencsétlenségben gazdag hétvégém volt, mivel kétszer küldtem így is be a hossza miatt, és akkor pont az első felét nem rakták be....Pfff. Már így is totál sz.ar kedvem volt....mind1. Beküldöm még egyszer az első részét, kicsit fura lesz így, de mindegy.

Nati..
 
2013. 11. 18. 17:46  
ÓÓÓÓÓ de miért? Tudtam hogy el fog jönni ez a rész is... Hmm sajnálom...Őszinte részvétem..() És ezt a zenét mintha ez tényleg a búcsú részhez lett volna kitalálva..
Valóra vált álom forever <3
És most szerintem mindenkinek valóra váltottad az álmát képzeletben...Néha sírtunk, nevettünk, megijedtünk, izgultunk...Sosem felejtem el.. Directioner forever <3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 18. 17:39  
Nagyon jó töri volt...Bár tegnap vettem észre akkor is végig olvastam mindet!Nem bántam hogy órákat ültem a gép előtt kiolvastam..Sajnálom hogy végeee!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 18. 17:24  
Horni, ha már itt vagy: Te láttál 2/1 részt? Mert az volt ejjez írva, hogy 2/2 de nem volt 2/1!
*ehhez

Horni 2013. 11. 18. 17:19  
Nekem az első kedvenc törim..

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 18. 17:16  
Igen, a beígért cikk nem fog elmaradni, majd megcsinálom! Szerdán. (Igen, pont szerdán, mert akkor lesz majd kedvem. És igen, előre látom, hogy akkor majd lesz kedvem!)

Az a rengeteg komment... A rekordunk 2420 db :3 Kifogytam, hogy mégis mit írjak, az elején majdnem azt írtam, hogy folytasd () de már nem fogod... Na de miért? Egy jó hosszú szünet, aztán megjön az a fránya ihlet.
Kár, kár, nagyon nagy kár hogy vége, pontosan a 3.kedvenc törim volt. (Igen, számon tartom! xd) Nagyon jó történet volt, csak gratulálni tudok!


Ja, és még valami: Volt utolsó rész 2/1? Mert nem emlékszek...

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat