Újság >> Történetek / Sorozatok

Diabolik Lovers - 48.
Megosztás: f

Diabolik Lovers - 48.

Mi a fizikai test? Az emberi test pusztán csak tárgy. A létezés egy formája, amely túl tisztátalan, mintsem hogy látható legyen annak, ami benne isteni: a léleknek. Elég, ha felelevenítjük a test vérrel szennyes történetét: kapzsiság, éhség, szexuális vágy, hatalomvágy, dicsvágy. A fizikai testből ered minden vágyakozás, és az emberi ego nem tűnik el mindaddig, amíg a vágy jelen van. Az ember folytonosan küzd testi vágyai kielégítéséért és ennek soha nincs vége.
                                                    /Cowboy Bebop/ - Csillagközi fejvadászok

-Én, tényleg azt mondtam, hogy szeretem?-hasítottak át szavaim. Habár emlékeztem rá, jobban is mint tisztán, még magamnak se merem beismerni.-Áhh, hogy lehetek ilyen?!-vetem magam hátra az ágyon, véget vetve ennek a "drámai" pillanatnak.-Boldog vagyok meg minden, de akkor is meghalnék, olyan....kínos...-forgolódok, miközben arcomat tenyereimbe temetem. [Mit kéne tennem? Szerintem elég lenne sodródni az árral, nem?]-ültem fel sóhajtva.
-Jól van, nyugi-nyugi!-csapkodtam az arcomat, hátha feleszmélek egy kicsit.-Csak sodródj az árral!-szorítottam magabiztosan ökölbe kezeimet magam előtt. Nem sokkal később be is nyitott a "kis" szadista, egy forrócsokoládéval a kezében.
-Tessék.-ült le és adta kezembe adta az italt.
-M...Köszönöm...-pillantottam le. [Hah, én erre nem nagyon leszek képes...félek hogy tesz velem valamit...]-pillantottam unottan rá. [Ismervén őt, csoda, hogy még nem fektetett le...]-sóhajtottam.
-Hm? Mi az?-vette észre "leskelődésem".
-Semmi semmi...-néztem félre. Nem sokkal később elkezdtem fújni italomat, és hamarosan meg is ittam.
-Miért is hoztál te forrócsokoládét?-néztem gyanakvóan rá.
-Mivel a hideg csempén üléssel kezdted a napot, így gondoltam jobb, hogyha valami meleget hozok.-válaszolt könnyedén.
-Miért vagy ilyen fájdalmasan kedves? Kezdek gyanakodni rád...-néztem rá furcsán, és elég érdekes hangnemben szóltam.
-Hah? Inkább örülnél, hogy törődök veled...-nézett rám. És ezzel egy hosszú vitatkozás vette kezdetét...Felmerült ismét Ruszin királya, a porcicák, az UFO-k és néhol bizony egy kecske is. De most őszintén, hogyha valaki velem áll le vitatkozni, akkor garantáltan nem értelmes szövegek jönnek ki. Hamarosan Ayato belefáradt ezekbe a géniusz feleléseimbe, így ott is hagyott éjszakára. Másnap már kiengednek, így jobb, hogyha kipihenem magam, legalábbis szerinte. Mondjuk tény, hogy a Nap is lemenőben jár már. Sóhajtva hallgattam a sürgés forgást a folyosó felől, gondolom egy műtétet végeznek, vagy valami hasonló. Sóhajok kíséretében húztam magamra a takarót, habár egy jó hosszú idő elteltével jött álom a szemre. Másnap végre nem jött rám a szívbaj attól, hogy ismét ott alszik mellettem, így egész normális reggelem volt, már amennyire egy kórházban az lehet. Nem volt éppenséggel sok cuccom, tehát a pakolás egy könnyen megoldható tényezőnek számított. Sóhajok közepette állított be Reiji, kivételesen egy szál maga, és közölte, hogy indulunk. A papírokat már lerendezték, legalábbis elméletben. Mikor máj majdnem kiértünk a kórház ajtaján, abban a pillanatban beugrott, hogy mégis mihez kezdek a Mukami fivérekkel, hogyha még ott vannak...
-Öhm, elnézést Reiji-san, afelől érdeklődnék, hogy a Mukami testvérek még mindig ott vannak e...-a mosoly egyszerűen ráfagyott kétségbeesett arcomra.
-Nem, csak 3 napra jöttek, de te összeomlottál, így nem volt alkalmad velük lakni, így a napok el is teltek. Ma reggel mentek vissza.-válaszolt. Akkora kő esett le a szívemről mint fél Amerika...Már ki mertem tenni a lábam az épület kerítései közül, és sokkal nyugodtabb szívvel ültem be a...Limuzinba? [Miért is van itt egy limuzin?]-néztem csodálkozva a hosszú, fekete járműt. Reiji beinvitált, majd a következő percekben síri csöndben tértünk vissza a kísértetházba. Meg kell valljam ott se volt nagy a sürgés forgás, szerencsémre. Egy köszönöm kíséretében felvágtattam a szobámba, csakhogy egy bizonyos vámpírka már megelőzött. Ott feküdt az ágyamon,látszólag sikerült elszunyókálnia. Behúztam a bőröndömet, majd közelebb sétáltam az ágyamhoz. [Egyszer ennek már bedőltem másodjára már nem fogok...]-néztem mérgesen. Sóhajtások közepette lassan végül mozgósította magát, de ahogy elnéztem most tényleg elaludt...
-Áh, jó reggelt...-vett észre.
-Miért is vagy te itt?-álltam meg a kérdőre vonó vagy más néven mérgesen álldogáló pózomba, ami nagy részben csak keresztbe tett karjaimból állt.
-Hm, nem is igazán tudom. Azt hiszem bejöttem várni téged vagy valami, de úgy tűnik hajlamos vagyok várakozás közben elaludni. különben is miért vagy mérges?-állt fel egy ásítás között.-Megint együtt vagyunk, nem? Akkor jogosan nem kéne mérgesnek lenned...-nézett le rám.
-Lehetőség szerint mielőtt kedved támadna itt pihenni, szólj...-mosolyogtam rá, ami inkább egy "megöllek" fintor volt, mintsem, hogy egy kellemes kis arckifejezés.
-ne nézz így rám, kezdek félni tőled, miközben neked kéne tőlem...-hátrált meg, miközben kezeit maga elé helyezte, amolyan védekező póznak.
-Hhh, rendben van, most nincs kedvem vitázni, csak húzz kifelé, le akarok fürdeni...-sétáltam közelebb a cuccaimhoz, amiket terveztem kipakolni.
-Áh, ne menj már...-lopakodott mögém, és ölelt át a derekamnál fogva.-vagy ha mész is, legalább fürödjünk ketten...-hajolt közelebb a nyakamhoz. Eközben megértettem mit éreznek az animék főhősnői, ha valami perverz osztálytársuk piszkálja. Próbáltam nem erőszakosan kezelni a helyzetet, így lassan mély lélegzetek közepette egy mozdulattal kiszabadítottam magam karmaiból, és majdnem, de csak majdnem le is ütöttem.
-Még mit nem...-fordultam vissza hozzá, és a lehető legridegebb módon adtam választ kérdésére. Nem  sokkal később úgy is tűnt, hogy megértette, én így szépen lassan eresztettem vizet...

Kon'nichiwa minna-san! ^^ Bocsánat a késésért, de az új sorozatommal foglalatoskodtam ebben az időben ^^ Nem rég vettem csak észre, hogy történetem bekerült ~Az év története~ c. cikkbe, amiért hálás vagyok ^^ Nem kérem, hogy szavazzatok, nem várok el semmit se, de örülnék, hogyha figyelemmel kísérnétek csacska kis történetem ^^  Hamarosan a sorozat is a végéhez közeledik, így úgy látszik, hogy a 7.rész kijövetele után írom le az utolsó kis betűt ^^ Apropó, mivel kettő 8.fejezet van, ezért úgy gondoltam ki, hogy még egy következő rendes fejezet lesz, és az 50.fejezetnek egy epilógust hoznék el nektek ^^ Köszönöm az Olvasást ^^

( 716 megtekintés )

Szólj hozzá:

Trefi 2013. 11. 05. 15:35  
én szavaztam rád, a történet érdemel ennyit. néha elgondolkozom, 12 évesen hogy tud az ember ilyen komoly gondolatokat megformálni (a fenti kis idézetekre értem), és pláne, hogy tud így írni? minden tisztelet a tied, és mivel Éhezők Viadalás kedvem van: *bal keze három középső ujját szájhoz emeli, majd kinyújtja kezét* ez a tisztelet jele. remélem, méltó befejezést kerekítesz! ^^

Rimaa<3 2013. 11. 04. 17:22  
Folyti hamar!

Tündikécske 2013. 11. 03. 22:52  
Jaj, jaj. Annyira nehéz elengedni a Diabolik Loverst. ˇ-ˇ Szörnyen fog hiányozni, mert elképesztően megszerettem a karaktereket, és az írásstílusodat. Az anime által legalább kapcsolatban maradhatok a Sakamaki fivérekkel, bár Akira karaktere sajnos ott nincs jelen. Néha viszont elkelne oda egy erősebb női jellem, mert Yui... hát nem kimondottan az az erős fajta.
Kár, hogy egy rész lesz már csak igazából, minden esetre nagyon várom. Tessék Riyu-chan a történet színvonalához illőt alkotni a végére, mert még mindig fenn áll az esélye annak, hogy Subaru-t felkeresem a tőrje miatt. xD (: Kíváncsi vagyok mi lesz már ezzel a kis szadistával. Bár egy kis Raito-s, perverz beütést is el tudnék viselni még. ^^

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 03. 18:47  
Heart én is mindig azon szomorkodom, hogy ilyen hamar vége is van a törinek... Nekem ez a legkedvencebb történetem!  Δ *-*

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 03. 17:47  
Kár, hogy vége, de nekem az új történeted jobban tetszik. Ez a rész is nagyon tetszett, folytasd hamar!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 03. 17:45  
Fantasztikus mint a többi is! ^^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat