Újság >> Történetek / Sorozatok

Diabolik Lovers - 46.
Megosztás: f

Diabolik Lovers - 46.

Marionett bábuként élni az életed unalmas. De mi mást tehetnék? Hogyha egyszer nem ezt a tökéletes porcelánbabát látják majd, akkor mit tennének? Kirekesztenének? Megutálnának? Vége lenne...? Lehet, hogy jobban meg kéne bíznom ezekben a “készítőkben „ de egyszerűen kénytelen vagyok rá. Talán ez is az egyik érzéstelen érzésemnek köszönhető...?
                                                                                -Riyung


-Hmm......-gondolkodtam el.-Sajnálom, de ebből az “édes vérből „ ......már nem hiszem, hogy valaha is kapni fogsz...-vettem le pillantásom a nap lenyugvó fényeiről.
-Talán. De lenne egy kérdésem: Miért?-állt meg.
-Miért?-kérdeztem bután vissza, habár tudtam, hogy mit akart kérdezni.
-Miért nem tekintesz rám "úgy"? Miért nem vagyok megfelelő neked? Ki az, akire igazából vágysz? Talán Reiji? Vagy Subaru?-hangja mérges és megsértett fordulatot vett. Tapintható volt a fájdalom rajta, amit sosem akartam érezni többé.
-Most akkor mindent elmondok: Nem. Nekem te kellesz, vagy kellettél. De most, már nem érzem azt, mint akkor. A szívem nem dobog már úgy és nem kapkodom a levegőt a közeledben. Nem pirulok el, amikor valami zavarba ejtő dolgot csinálsz és nem töltöm minden percem aggódva, hogy "Mikor látlak már újra?". Már képes vagyok válaszolni erre a kétségbeesetten ostoba szívre.-síri csönd. Amint utolsó szavaim becsengtek a folyosón az után csend lett úrrá. Egyedül a légzésem és néhol a szobám ablaka felőli autók voltak hallhatók. Ez a csend egyre jobban csak felvitte a pulzusom, aggódtam, hogy mégis tudtam, ez így lesz a legjobb. Hamarosan Ayato porrá zúzta ezt a csendet lépteivel, melyek élesen kopogtak a csempén. Egyre közelebb jött, majd mikor mellém ért, egy hirtelen pillanatban odaszorított a falhoz. Fél kezét a nyakamra helyezte, testével és másik karjával a falnál tartott. A szívverésem az egekbe szökött, annyira “megijedtem „ .
-És most? Most mit akarsz, mit kéne tennem? Úgy is adódhat, hogy megöllek. Nem bánnád, hogy többé nem látsz engem?-szorította egy kicsit jobban a nyakam. Levegőt még épphogy kaptam, de elismerem csak nyöszörögve egy kissé berekedve tudtam szólni:
-De. De bánnám, hogyha nem láthatnálak. De ez...olyan, mint a többieknél...-tagoltam egy kicsit a szavakat. Szorításából engedett egy aprócskát, és a fülembe súgta:
-Nem érdekel, hogy mégis hogyan tekintesz rám. Úgy mint a többiekre, mi? Tch...én akkor is más leszek, mint ők...-a mondat végén egy lélegzetet vett, és fogait mélyen a nyakamba szúrta. Meg kell vallanom, a szívverésem még inkább felment, eközben erőtlenül próbáltam ellökni magamtól. Ezek a próbálkozások kevesebbet értek mint egy légy szerelme egy szúnyog iránt, így már lassan abbahagytam ezeket a semmitérő mozdulatokat. Hamarosan elhajol, majd kezét a nyakam tájékáról a mellkasomra csúsztatja:
-Hogyha nem szerelem, akkor mi ez? Miért dobog így a szíved?-hajolt közelebb, hogy még jobban belenézhessen türkiz színű szemeimbe, melyekben most aggodalom tükröződött. Végül elengedett, látván, hogy hamarosan félelem lesz úrrá rajtam, és úgysem fogok válaszolni. Mérgesen és megbánóan néztem már a földet, majd lassan nyakamhoz kapok. Ayato eközben elfordul, de még utolsó szavai becsengenek a fehér falakon:
-Szeretlek. Gondolkozz el a válaszon...

Kon'nichiwa, minna-san! >< Bocsánat ezért a szemet sanyargatóan rémes fejezetért, valahogyan nem akart jönni az a fránya ihlet T^T Pedig nem unalomból ültem neki T^T Most nyugodtan elkérhetitek Subaru-tól “azt „ és szíven is szúrhattok vele, megérdemlem >< xD Nos, Köszönöm az olvasást, és még egyszer Bocsánat, hogy ilyen rövid és "tartalmatlan" lett T^T

( 485 megtekintés )

Szólj hozzá:

Tündikécske 2013. 10. 30. 21:12  
Riyung, ha több rossz önkritikát látok akkor nem csak “azt „ kérem el Subaru-tól, hanem egyúttal Ayato-t is, aki a friss vér reményében meg fog találni, úgyhogy vigyázz! Plusz, ha út közben eltévedne a drága, akkor Raito is szívesen segítene neki, bár a 4. rész után szerintem nem igazán akarsz vele találkozni. xD Úgyhogy tényleg tessék abbahagyni, Te egy tehetséges és fantasztikus író vagy, akinek még soha életében nem került ki a billentyűzete alól (ha ez így értelmes? xD ) rossz írás. ^^ Na, ennyi.
Jahj, folytasd hamar. ^^ Ha Akira már nem tart igényt Ayato-ra én bizony megcsípem, bár szép párost alkotnának, úgyhogy nem szívesen tenném. *elképzeli a szép kis párt*

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 30. 20:30  
Nem szemet sanyargató, és nem rémes, hanem nagyon jó lett! ^^
Nem fogunk szíven szúrni, legalábbis én biztos nem, mert érdekel a következő rész : D
Folytasd!*-*

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 30. 16:39  
apropó, hamarosan kijön a 7.rész, de az előtt a készítők még kiadtak egy 6 és feledik kis részecskét, amolyan összefoglalónak ^o^ most ennek a torrent letöltését illeszteném be, mert a fejezetnél elfelejtettem xD Diabolik Lovers Ep 6.5 [1280×720]

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 30. 16:29  
pocskondiázom? :'D ilyen szót se hallottam még xD na, legalább eggyel több szó van a szókincstáramban xD tudom, kissé sötét vagyok azon a téren, hogy hányszor kell rávilágítani, de valahogyan olyan szerencsétlennek érzem magam T^T sőt mi több, nem csak érzem, az is vagyok, de majd igyekszem befogni a számat, különben szadistábbak lesztek Ayato-nál is xD

Trefi 2013. 10. 30. 16:08  
Ayatonak előjött a szadista énje, juhú! :3 csak akkor kérném el Subarutól “azt „ , ha folytatnád saját szidalmazásodat. de akkor nemcsak kérném, hanem használnám is! szóval, css! hányszor kell rávilágítanunk arra a tényre, miszerint a történeted több, mint jó?

Rimaa<3 2013. 10. 30. 16:05  
Nahát én mostmár tényleg elkérem Subarutól mert már megint a munkádat pocskondiázod!Ne tessék ilyennek lenni!Folyti hamar!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat