Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - Különkiadás
Megosztás: f

Az idő múlik - Különkiadás

Mióta az albínó fiúcska megkérte a kezemet, pontosan egy hónap telt el. A júniusi napsugarak égetik az ember bőrét, ahhoz képest hogy még csak most kezdődött el a nyár. Mint azon a remek napon, most is a fűben ücsörgünk, a kert közepén. Ryuu-t és a barátnőjét várjuk, hiszen mára ígérték a látogatást. Míg Akise szemeit lehunyva feküdt, én ülve a fűszálakat tépkedtem, egyre idegesebben. Az ujjaim remegtek ahogyan a növény felé nyúltam, de ezt az ideges légkört a fehér hajú fiú hamar megszakította.
- Hagyd abba! Az ilyesfajta idegeskedés nem tesz jót a picinek! - szorította meg lágyan az ujjaimat.
- Rendben. De bármelyik pillanatban itt lehetnek. Tiszta ideg vagyok! - haraptam a számba, hátha csillapíthatom vele az izgulásomat.
- Nyugodj meg. Nem lesz semmi. Idejön, bemutatja a barátnőjét, együtt töltünk egy délután és utána visszamennek japánba. Inkább örülj hogy megint láthatod az öcsém. - mosolyodott el.
- Jó. Akkor menjünk be, készítek valami teát az érkezésükre. - álltam fel óvatosan, majd besiettem a konyhába. Elővettem egy csipkebogyó-málna ízű teafiltert, s felforraltam egy kis vizet. Húsz perc elteltével már a nappaliban lévő asztalon gőzölögtek az italok, mi pedig Akise-vel a kanapén ücsörögtünk egészen addig, ameddig meg sem szólalt a csengő. A fehér hajú felállt kinyitni az ajtót, én pedig felszaladtam az emeletre hogy valami elfogadható külsőt varázsoljak magamra. Mivel a hasam megnőtt, a régi ruháim már nem voltak rám jók, így egy egyszerű szabadidő nadrágot vettem fel hozzá bő pólóval. Miután végeztem az öltözködéssel gyorsan, mégis óvatosan lerobogtam az emeletről és mint bomba robbantam be a nappalinak nevezett helységbe. A fekete hajú, kék szemű srác ott ült az egyik fotelban, ölében pedig egy csokoládébarna hajú, zöld szemű lány kuporgott. Mosolyogva melléjük csoszogtam és üdvözöltem a párocskát.
- Örülök hogy látlak! - öleltem meg Ryuu-t, aki időközben felállt. Arcáról lerítt hogy meg van hökkenve, biztosan azt hiszi meghíztam.
- Én is. - mért végig tetőtől talpig. - Bár pár kilót felszedtél. - nevetett kínosan.
- Igazából az csak a... - kezdett bele mondandójába Akise, de félbeszakítottam.
- Nos, ezt szeretném úgy megbeszélni hogy mindenki ül. Főleg te! - mutattam az albínó fiú öccse felé. Engedelmesen leült, majd én is helyet foglaltam "A-kun" mellett.
- Tudjátok sok idő telt el azóta, hogy elmentél japánba. Mi boldogan éltünk, Akise dolgozik én pedig otthon vagyok már öt hónapja. Babát várok... - tettem tenyeremet a hasamra. Ryuu arca hirtelen elfehéredett, de amint felfogta a pontos helyzetet azonnal visszatért a színe és vigyorogva megszólalt.
- G-gratulálunk. Ugye Mao? - nézett le az ölében ülő lányra, mire az némán bólintott. Nem tudom miért, de mióta itt van egyszer sem szólalt meg. Bár nem bánom, még ha ez gonoszul hangzik is. Mindegy.
- Maradtok ebédre? Már 11 óra van, gondoltam összeütök valamit. Mao van kedved segíteni? - néztem kedvesen a megszeppent lányra. Fiatalnak tűnik és szégyenlősnek.
- ... - megint csak bólintott. Kezemet nyújtottam felé, amit el is fogadott, majd kimentünk a konyhába így egyedül hagyva a két fiút, hadd beszélgessenek. Elővettünk mindent ami a mai főzéshez/sütéshez kellet, s neki láttunk az ebédnek.
- Szerinted örülnének egy kis gyümölcslevesnek? - kérdeztem melegen mosolyogva a lányt.
- Sz-szerintem igen. Ryuu mostanában nagyon megkedvelte a gyümölcsöket, főleg a meggyet. A saját véleménye szerint tejszínhabbal a legjobb... - motyogta vékonyka hangján.
- Értem. Akkor már tudom mi legyen a desszert. - csattantam fel. - Amúgy hány éves vagy? - szólaltam meg újból, úgy két-három perc elteltével.
- 17. - válaszolta tömören.
- Vagyis még középiskolás vagy? - vontam fel a szemem hitetlenkedve.
- Igen. De körülbelül mindenki szerint érettebb vagyok a koromhoz képest. Bár én még akkor sem hiszem hogy Ryuu oldalán a helyem. Ő olyan kedves, menő és társaságkedvelő. Én viszont nem beszélek sokat, népszerűtlen vagyok és Ryuu társaságán kívül senkiét sem kívánom. - nos ez kicsit durva volt számomra.
- Akkor zavar ha segítened kell? - merültem bele a leves készítésébe.
- Nem. Te nagyon jó fej vagy. Ellentétben a sulimban lévő diákokkal. Mindenki piszkál és általában én vagyok a nevetség tárgya is. - hajtotta le a fejér.
- Értem. - mondtam. Ezután egyikünk sem szólalt meg, már nem volt kedvem. Az ebéddel hamar elkészültünk, a leves nagyon bejött a srácoknak, épp úgy mint a rizs és fasírt is. A desszertet mindenki imádta, de a legjobban a feketeség. Csak úgy falta a meggyes tortát, a tetején tejszínhabbal. Jót mulattunk, sokat nevettünk és beszélgettünk. Mao félénk maradt, Ryuu megígérte hogy augusztusban is jön majd, valamint az esküvőnkön is jelen lesz.
Végül eljött az este és a párocska hazafelé indult. Kellőképpen elbúcsúztunk egymástól, majd útjára bocsájtottuk a fiatalokat. Bár mi sem vagyunk olyan öregek, csupán 20 valamint 21 évesek... Amint a taxi elhajtott, Akise-vel bementünk a nappaliba és megnéztünk valami vígjátékot, de a felénél elaludtam...

( 943 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2016. 01. 18. 14:31  
Utállak,amiért nem folytatod:c

Esztikeee
 
2014. 05. 10. 8:29  
Naa :c 142. résznél abbahagyod?

  - megszűnt felhasználó - 2014. 04. 14. 18:12  
Nagyon jó lett! Folytasd! C:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 04. 05. 17:46  
Nem folytatod :O
*?

Esztikeee
 
2014. 03. 14. 7:04  
Folytatáást!!

ercseszke 2014. 02. 21. 17:48  
Igen! hun' vannak? :cc

  - megszűnt felhasználó - 2014. 02. 09. 18:43  
És a beígért sok különkiadás? T.T :c

  - megszűnt felhasználó - 2013. 11. 02. 17:59  
Húúú... Tegnap elkezdtem olvasni a sorozatot, és most, hogy ezt elolvastam, csak egy dolgot mondhatok: Egyszerűen imádom amit, és ahogy írsz!

ercseszke 2013. 10. 31. 18:09  
Yuhúú! Ez volt a sokadik legjobb rész a sok nem tudom hány legjobb rész közül!*.* /ezt jól megmondtam. /
Várom a sok különkiadást^^

Rimaa<3 2013. 10. 30. 13:24  
Ari lett.

ETUKAPETUKA
 
2013. 10. 30. 8:19  
De jó hogy lesznek különkiadások! Jó lett!^^

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 30. 6:40  
különkiadás de jóóó

ωση∂єя♥cυтєηєss 2013. 10. 29. 21:10  
Dejóóó!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 29. 20:20  
Még sok különkiadás lesz. : 3

ωση∂єя♥cυтєηєss 2013. 10. 29. 20:13  
Best.... bárcsak soha ne lenne vége

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat