Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 139.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 139.rész

Reggel nehéz végtagokkal ébredtem fel, bár az egész éjszakás sírás és gondolkozás után semmit se furcsállok. Álmos voltam, fáradt és letört amiért éjjel Ryuu-n kellet agyalnom. Néha azt kívánom bárcsak ne tudnám hogy elmegy, akkor talán nem fájna annyira az eltűnése. Ez kicsit sem lényeges, hiszen a legfontosabb jelenpillanatban hogy zökkenőmentesen eltudjam játszani a szerepemet. Vagyis lemegyek, megreggelizem és mint a szünet többi napján most is a tévé előtt ülök majd egész nap. Gyorsan felöltöztem, s megcsináltam azt amit az eszembe többször is lefuttattam a reggeli teendőim elvégzése közben. Amint végeztem mindennel, leszáguldottam az emeletről, megettem a rántottámat és megittam a narancslevemet, majd átbaktattam a nappaliba ahol levágódtam a kanapéra és bekapcsoltam a tévét. Unottan váltogattam a csatornákat, mikor a két srác bebattyogok a helységbe és leültek a két oldalamra. Értetlenül néztem rájuk, majd miután megértettem hogy beszélni szeretnének velem, kikapcsoltam a készüléket.
- Valami baj van esetleg? - kezdte a fehér hajú nyugodtan mégis aggodalmat tükröző szemekkel.
- Nem, nincs semmi. Miért? - kérdeztem vissza higgadtan.
- Nyúzottnak tűnsz... - folytatta a beszélgetést a feketeség. Tengerkék szemeiben kérdőjelek éktelenkedtek, persze csak a képzeletemben. A valóságban csupán értetlenül nézett.
- Ez nem igaz. Semmi bajom! - hajtottam le a fejemet tagadva az állítást.
- Akkor miért bújsz a hajad mögé? - vonta fel a szemöldökét az albínó fiúcska, miközben az ujjaival a fülem mögé tűrte a lobboncomat.
- Akkor sem igaz. Csak fáradt vagyok, ennyi az egész. - jelent meg szemeim sarkában egy-egy könnycsepp, melyek lassan folytak végig az arcomon, végül pedig az ölembe hullottak.
- Sírsz? - ijedt meg Ryuu.
- Nem. Csak belement a szemembe valami... - töröltem meg az orcámat.
- Persze, én is ezt mondanám! - nevetett fel Akise. - De komolyan. Mi a baj? - kérdezte.
- Nos... Én tisztában vagyok vele hogy Ryuu el fog menni... - vallottam be. A két srác nem válaszolt semmit, egymásra néztek és egy sóhajtás után körülbelül egyszerre szólaltak meg.
- Mióta? - hangzott a szó kettejük szájából.
- Szilveszter óta. Mikor először beszéltetek, hallottam mit mondtok egymásnak. - mondtam.
- Értem. Te mindig mindent tudsz, ami nem tartozik rád! - csattant fel a fiatalabbik fiú.
- Arata is ezt mondta. - kuncogta. Fájt, de már nem annyira.
- Tényleg? Mikor volt itt az a kis dög? - kapta fel a vizet Akise.
- Semmikor. Telefonon beszéltünk! - tartottam magam elé a két karomat védekezően. Ezután a beszélgetést abbamaradt, csak jó dolgokról beszéltünk. A szívem megnyugodott, most hogy ők is tudják hogy tudom. Így jobb...

Sziasztok! A kövi rész lesz az utolsó, utána már csak egy epilógus lesz amivel összefoglalom mi történik pár hónappal később. Remélem tetszett ez a történet és nem haragszotok amiért ilyen hamar vége... :c

( 502 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 24. 19:45  
heart, észre se vettem, hogy félre írtad, amúgy meg ja. karate! Arata lekaratézta a macskát. Karate verseny ment!!!!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 24. 15:56  
A macska? Lehet, megszökött, és Nana a nagy románc közepette észre se vette ˇ^ˇ Szegény cicus! De az a tippem, mint livusnak, Arate keze van a dologban! *gyanakvó tekintet*
*Arata... Arate - Majdnem karate xD

ercseszke 2013. 10. 24. 15:39  
Ryuu..!
Mééééért megy el..:c
Jó tudom hogy miért de akkor is..
Folyti, és tűkön ülve várom az uccsó 2 részt.. : )

Rimaa<3 2013. 10. 23. 21:02  
Folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 23. 19:33  
UI2: Szerintem a képen Ryuu van, ahogy elmegy, és Nana visszatarjta. Mármint nem úgy, csak fáj neki. De nem hiszem. Vagyis mit tudom én. Bár már macska párti vagyok, de azért egy utolsó "Hajrá Ryuu"! nem maradhat ki.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 23. 19:29  
szantosz: igen, hol van a kis macska??? Bocs, ezt inkább Chi-től kéne kérdeznem. Szegényke, valahol buslakol. Arata megölte!! Akise, te most szépen elmehetnél a jó büdös... És még higgadtan írtam. Ryuu te neked meg mi a jó büdös ... kell el menned?? Nananak csak annyit, mint a fiúk:"Te mindig mindent tudsz, ami nem tartozik rád!" És persze nem is kell mondanom, hogy azért a két rész erejéért persze, hogy folytasd! Ui: Amit a szereplőknek írtam, nem muszáj figyelembe venni, csak hangosan gondolkodtam... *kisangyal*

szantosz 2013. 10. 23. 19:18  
Köszike. De még egy kérdés, és ígérem ez az utolsó... Na: Most már komolyan, HOL A MACSKA?!?!?!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 23. 19:01  
A képeket innen szedem: Tumblr
                      : We ♥ it

szantosz 2013. 10. 23. 18:55  
Na akkor hajrá azzal az egy résszel. No, de Chi! Ideje lenne már elárulnod, hogy honnan szeded ezeket a jó képeket?

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 23. 18:40  
Nem haragszok, mert biztos gyönyörűen fogod befejezni, másrészt pedig ott a sokkal jobb történeted, a Keserédes csók. ^^ Mindenesetre nehéz lesz olyan törit írnia bárkinek, amelyik le fogja körözni a tieidet.
Ez a rész is jó lett... A kép gyanús nekem. Remélem, Akise-t választja, bár senkipárti vagyok ^^ De ha Ryuu-t választja, sem lesz semmi problem. Arata nem kis dög xd Folytasd!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat