Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 138.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 138.rész

Másnap reggel a szobámban, az ágy közepén fekve keltem. A tegnap viselt ruháimban voltam, a fejem pedig iszonyatosan sajgott, szóval azt vontam le hogy másnapos lehetek. Halántékomat dörzsölgetve ültem fel és tekintettem körbe a szobában, amíg agyamban a tegnap elhangzottak futkostak fel, s alá. Tiszta képtelenség elhinni hogy Ryuu az én boldogságom miatt akar ismét elutazni japánba. Ráadásul pont a bátyával kellett ezt megbeszélnie, akit utál? Miért nem akarja elmondani hogy visszamegy? Így, hogy titkolja csak jobban fáj. Főleg azért, mert én már tudok róla. Pár perc gondolkodással töltött idő után, még mindig a sajgó testrészemet fogva álltam fel és kezdtem el kutakodni a szekrényemben, hiszen nem lehetek ma is a tegnap viselt ruhámba. Választásom egy fekete cicanadrágra és egy barna színű, hosszított, kötött pulcsira esett melyen apró szarvasminták díszelegtek. A fürdőben elvégeztem a reggeli teendőm és komótos léptekkel leballagtam a konyhába. Az albínó fiúcska és annak titkolózó öccse már reggeliztek, így én is leültem az asztalhoz, mire az idősebbik fiú felállt és elém tett egy tányért melyen rántotta volt szalonnával. Megköszöntem az ételt, majd egy szó nélkül megettem és átmentem a nappaliba. Bekapcsoltam a tévét, s a lehető leghalkabbra tettem hogy ne fájjon annyira a fejem. A két srác elmosogatott, közben össze-vissza motyogtak, csak annyit tudtam kivenni hogy átakarnak menni Laurához valamiért... Gondolom beavatni a költözésbe.
- Nana! Nem baj ha mi most egy kicsit elmegyünk? - lépett elém Akise kissé lehangoltan.
- Dehogyis! Nyugodtan menjetek csak. - mosolyodtam el erőltetetten. Egy darabig nem mondtak semmit, de végül csak megszólaltak.
- Akkor megyünk, nem tudjuk mikor de hamarosan jövünk. - intettek, s kisétáltak a bejárati ajtón. Miután már nem láttam őket az ablakon keresztül kikapcsoltam a tévét és lehajtott fejjel ültem tovább a kanapén. Lábaimat felhúztam, s karjaimmal átölelve a térdeimre hajtottam elnehezült kobakomat. Nem tudom mennyi idő telhetett el, de arra eszméltem fel hogy valaki beront a bejárati ajtón. Először azt hittem hogy a fiúk jöttek vissza, de ahogy megláttam a szőke buksit azonnal tudtam kivel állok szemben. Kék szemei kétségbeesetten csillogtak amint levágódott elém a kanapéra és egy szuszra elmondta mit tett.
- Szóval azt állítod magadról hogy gyilkos vagy? - kérdeztem értetlenül.
- Aha, elvégre megöltem Uszonyt! - dőlt hátra lehunyt szemekkel, mire hangosan felnevettem. Most hogy itt van, kicsit eltudom magam foglalni és nem fogok Ryuu-ra gondolni.
- Csak egy aranyhal volt. Ne aggódj! - simogattam meg a karját, minek hatására szemei rám vándoroltak. Hosszasan fürkészte az arcomat és csak utána szólalt meg megint. - Mi a baj?
- Semmi különös... - tagadtam elpirultan, nem akartam beismerni hogy az ex barátom miatt vagyok ennyire lehangolt, csak mert elköltözik valahová messze.
- Ha ezt mondod, akkor én meg azt hogy Anglia hercege vagyok! - mosolyodott el.
- Na jó. Tegnap este, mikor amúgy aludnom kellett volna meghallottam ahogy a két fiú beszélget. És arról volt szó, hogy Ryuu vissza meg japánba, csupán azért hogy mi Akise-vel boldogak legyünk... - suttogtam magam elé, miközben tekintetem üvegessé vált.
- Miért zavar? Nem az albínó srácot szereted? - nézegette a körmeit unottan. Gondolom azért mert ő is szeret, bár az ő furcsa módján. Mindegy.
- Ryuu-t is szeretem. Csak őt másképp mint Akise-t. - próbáltam valami értelmes mondatot összeszedni magamban.
- Akise-t imádod, isteníted és nem tudsz nélküle élni, annyira szereted. Ryuu-ra a legjobb barátodként tekintesz, aki megtud vigasztalni és mindig ott van mikor szükséged van rá. Ez nem szerelem tudod? Ez csupán csodálat... - nézett rám komolyan.
- Jó. De mit tegyek? - vontam fel a szemöldökömet.
- Nem tudom. Próbáld meggyőzni az indulása napján hogy maradjon. Jut eszembe! Mintha mesélted volna hogy mikor ki ment japánba tanulni, akkor is tudtál róla. Te mindenről tudsz? - kezdett kuncogni.
- Igen, ez egy rossz tulajdonságom. Mindenről tudok amiről nem kéne. - nevettem én is. Örülök hogy átjött, így legalább volt kivel megosztanom az érzéseimet. Miután elment, nem sokkal azután megérkeztek a a srácok is. Azt mondták nyugodtan menjek fürödni és aludni, mert szeretnének valamit megbeszélni a nappaliban. Lefürödtem és bebújtam az ágyamba, majd hamarosan el is aludtam.

Sziasztok! Még úgy két rész van hátra, plusz a prológus aminek remélem nagyon örültök. Őszintén szólva azt hittem hosszabb életű lesz a sztori, hiszen mindenképp szerettem volna megírni 200 részt, de úgy látszik még az én erőmből sem telik ki ilyesmi. Szóval ne tessék haragudni az előrehozott befejezésért, ígérem próbálom az utolsó részeket jó hosszúra írni és amolyan... Happy Endesen befejezni ezt az egész történetet. Köszi a figyelmet! :3

( 755 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 01. 29. 11:37  
ez tetszik

ercseszke 2013. 10. 23. 17:50  
Ok, várunk rá. de nem teszik be nekem végem.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 23. 12:51  
Bocsi, még nem tették be. Pedig beküldtem, kérlek várjatok rá! :3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 23. 11:26  
Már nagyon várom a következő részt :/
Persze amíg a Keserédes csókot folytatod, egy szavam sincs xD

ercseszke 2013. 10. 22. 22:06  
miikor jön a kövii rész.. :'(

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 20. 16:50  
Igen, még nem tették be. : D

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 20. 15:33  
Ahh rendicsek ^_^ de vasárnap van O.o

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 17. 15:33  
A következő rész még messze van, majd csak szombaton fog megérkezni. :3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 16. 17:09  
Uuuuu kovi rész merre koborol? )))))

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 14. 19:33  
ercseszke, csak heart. Ha lehet! (Lehessen!)

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 14. 19:04  
Nekem mindegy hogy kiküldi be, de lehetőleg olyan tegye akinek van fogalmazó képessége. xĐ

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 14. 18:26  
ercseszke (most ügyeltem, hogy ne írjam félre!), cicu D Már bocs... Honnan jönnek ezek a becenevek?

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 14. 18:25  
És ki csinálja?

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 14. 17:55  
Chi, majd búcsúcikket Ha vége!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 14. 17:33  
Oké, akkor csináljatok cikket. : )

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat