Újság >> Történetek / Sorozatok

Diabolik Lovers - 38.
Megosztás: f

Diabolik Lovers - 38.

Boldogtalanságod nem csak belső lényedet és környezetedet szennyezi be, de az emberiség kollektív pszichéjét is, amelynek elválaszthatatlan része vagy. Nincs az emberen kívül más életforma bolygónkon, amely negativitásával, kegyetlenségével mérgezné az őt tápláló Földet.
                                                                            /Eckhart Tolle/


Elfojtva köhögtem ki a szavakat, mire vette magát olyannyira, hogy elengedjen. Én persze azonnal földre rogytam, mire megkérdezi:
-Ha nem te, akkor ki?-hangán ismét a ridegség kószált.
-Nem tudom...Egy ideje már szólongat valaki, ilyenkor az eszméletem is alábbhagy...-néztem a földet, torkomat fogva, amin még mellesleg mindig nem kaptam rendesen levegőt. Habár a szívverésem az egekbe szökött, igyekeztem, hogy csillapítsam valamivel. Ilyenkor a leghasznosabb az, hogy lassú, mély légzési tempót kényszerítesz magadon. Nem akarom, hogy e miatt az incidens miatt jöjjön elő a rosszabbik énem. Itt-ott köhögve folytattam:
-nem tudom, ki ez, azt sem tudom mit akar, és hogy miért akarja egyáltalán. Állandóan ugyanazt ismétli.
-Mit?-nézett rám Ayato. A szeme most már nem csillogott, inkább a lenéző, fény nélküli  pillantás feszegette idegeimet, pontosabban gondolataim.
-Ő-őszintén...-igyekeztem elkerülni azokat a lenéző szemeket-...nem nagyon emlékszem. A végéből egy darabka viszont belement a fejembe: “Egy virág, mi örökké sápadtan virágzik...Múlandó, de erős. „ -erre egy kissé megrezzent, de úgy tett, mintha semmit sem tudna. Felállt, és kisétált a szobából. Megbánó szemekkel néztem utána, ekkor tűnt csak fel, hogy nincs rajtam a szemkötő.
-Most már mindegy.-sóhajtottam. Lassan a fürdő felé vettem az irányt. Kattant a zár, én pedig odasétáltam a tükörhöz...
-Mit akarsz még tőlem? Miért kell a tudatom? Miért kell a testem?...Egyáltalán, miért én?-takartam el fél arcomat, úgy, hogy csak a vakítóan fehér szemem tűnjön fel.-Mondd csak...Tényleg szörnyeteg lennék?-jelent meg egy kétségbeesett mosoly az arcomon.
-Nem tudom. Én csak egy múlandó virág vagyok, kivel az emlékek is szállnak. De...erősnek nem számítok...-olyan gyengéd volt a hangja. Való igaz, tényleg egy aprócska, jelentéktelen embernek tűnt, de...de mégsem volt gyenge. A tükörben végre megláttam valódi arcát. Gyengéd vonalak, aranyos, gyerekes arc, rövid váll és hosszú szempillák keretezték zöldeskék szemeit. [Mint egy porcelánbaba...]-néztem rá megbabonázva. Azokban a gyönyörű szemeiben hirtelen aggodalom és szégyen tűnt fel, mire egy kissé meglepődve, de már mosolyogva válaszoltam:
-Nem tűnsz gyengének. Tudod, ha magadat leminősíted cseppet se leszel jobba annál, amilyennek mondod magad. Gyönyörű vagy, de nem vagy múlandó. Most is itt vagy, való igaz mondhatni már-már terrorizálsz, és meg akartad ölni azt, aki szeretek, de nem tűnsz rossz embernek. Csupán szeretet akarsz...nem?-mosolyogtam megbánóan.
-Te vagy az első olyan személy, aki így belém látott. Köszönöm.-jelent meg egy kis öröm arcán.-De...Sajnálom, hogy ezt teszem...-bűnbánó arckifejezése abban a pillanatban eltűnt, mivel nem tudom mégis hogy- és miért, de a tükör szilánkokká tört. Kisé megrepedt, majd teljesen széthullt. A homlokomba is belehasított a fájdalom, amitől fejemet fogva a földre estem. Mivel az ajtó be volt zárva, így csak ajtó felőli dübörgését hallottam még magam körül, miközben egy éles, meg nem szakadó sípolás szerű hang is beszűrődött, a lehető legrosszabb, leghangosabb módon. A szívverésem ismét az egekbe szökött, a szilánkok mindenhol felsértettek, így a csempét, akarva-akaratlanul is a vérem borította. A fájdalmat, amit ez okozott, egyszerűen nem éreztem, a látásom is lassan elhomályosult. Ekkor vettem csak észre, hogy a hajam fentről lefelé teljesen vörös színű lesz, szinte egyszínű a vérrel ami a padlót borította. Ezek után, már nem tudom mi lett úrrá rajtam...


Kon'nichiwa minna!~ ^^ És muhahahaaa~ 4.réééész~ ^^ ismét kommentbe várjátok ^^ Most Raito kapta meg a főszerepet, és való igaz, így írás közben nézegettem de akkor is marha jó rész volt *-* Más szóval jó szórakozást hozzá, majd a Magyar Feliratot is elhozom ^^ Még annyit szerettem volna megemlíteni, hogy az előző résznél minden bizonnyal feltűnhetett, hogy mennyi idő vagyok ^^" Remélem a korom nem befolyásolja nagyban a sorozatomról alkotott jó akár rossz véleményeteket ^^" Nem tudom, de ha egyszer rám jön az írhatnék (vagy a rajzolhatnék) nem tudok mit tenni ^^" Viszont, hogyha ez nagyon idegesítő tényező lenne, akkor igyekszek kezdeni valamit magammal, és ha nagyon sokakat zavar, akkor abba is hagyom... De azért reménykedem, hogy ez nem teljesül be, mivel nagyon szeretek írni ^^ Nos, ezer hála a figyelemért, és Köszönöm az Olvasást ^^

( 583 megtekintés )

Szólj hozzá:

voldemort
 
2013. 10. 10. 16:41  
Nem írtam hozzá, de eddig mindegyiket olvastam és nagyon-nagyon jó történet, nehogy abbahagyd!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 10. 16:30  
oké-oké :3 egész aranyos név xD és nyugi b.v.m-san én is már vagy 6x néztem  újra xD

b.v.m.
 
2013. 10. 10. 16:23  
Folytatáááást!:3

Uhh*-* Raito kalap nélkül<3*-* 3x néztem újra xD

Tündikécske 2013. 10. 09. 23:06  
Riyung, nyugodtan hívj(atok) Tündi-sannak. ^^ A nevem még anno egy barátnőm választotta, mivel minden létező változat foglalt volt, és jó viccnek tartotta. Aztán így maradtam, mindegy.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 09. 17:56  
Semmi gond, én is rá akartam már biggyeszteni a következő részre, vagy ide kommentben, de úgy látszik megelőztél ^^ Én se régen néztem végig, de úgy tűnik a nagy részét a csak japán szinkronból értettem, tehát úgy különösebben nem okozott meglepetést, habár *pici spoiler* Kanato mondandóját azért segítette ^^ *spoiler vége* nade persze Raito-ban sem csalódtam :3 és még egyszer semmi gond Tündikécske-san (hű, ez még mindig furán hangzik) őszintén örülök is, hogy belinkelted ^^

Tündikécske 2013. 10. 09. 17:05  
Riyung, egyáltalán nem zavar a korod, az csak egy szám. (: És amúgy óriási elismerés neked, hogy ilyen fiatalon ilyen remekül írsz. ^^ Az abbahagyásról szó sem lehet, te imádsz írni, mi meg imádjuk olvasni. Ez így van rendben. Amúgy ez a rész fantasztikus lett, és nagyon várom a folytatást. Úgy tűnik, Akirára rátalált a szörnyeteg énje.
És, az új részről szólva... Juj, Raito, a másik kedvencem a főszereplő. (: Nem akarok részleteket elárulni a 4. részből, mert van aki esetleg még nem látta, de ez az a Raito, akit ismerünk (és szeretünk). Na, jó, ez így furcsa volt, de nem baj, őt így ismertük meg, ilyen szadistának és perverznek. xD Hogy mik lesznek még itt. xD
Ööö, remélem nem baj, Riyu-chan, de hoztam egy magyar feliratos linket a többieknek, ha már megtaláltam. ^^ Diabolik Lovers 4. rész - Magyar felirattal

Rimaa<3 2013. 10. 09. 15:15  
Imádom!!Riyu-chan kit érdekel a korod ha jókat lehet veled beszélgetni!
Folyti hamar!És én is inkább megvárom a magyart!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 09. 14:58  
Nagyon tetszett. Folytasd nagyon-nagyon hamar! (:

Trefi 2013. 10. 08. 21:01  
ugyan kit érdekel a korod? Raitoo.♥♥ milyen husi. folytasd, nehogy abbahagyd, mert kinyírlak! (nehogy kokolyan vedd ám.)

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 08. 20:18  
Eeh, de kár, hogy angol :/ Inkább megvárom, míg meglesz magyarul, jó nagy részét nem értem :s

Fufu-chan 2013. 10. 08. 20:02  
Húú, folytasd majd, ha lehet, akkor hamar! kíváncsi vagyok hogy mi lesz ebből az egészből! :3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 08. 19:35  
A korod semmit nem befolyásol, a történet íggy is nagyon jó :3 Folytasd minnél hamarabb!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat