Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 137.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 137.rész

Miután rátaláltam Ryuu-ra, a napok csak úgy váltogatták egymást. Hamarosan elérkezett az év utolsó napja, vagyis a szilveszter. Délelőtt Akise-vel és öccsével süteményeket és egyéb finomságokat készítettünk, délután pedig beszélgettünk mindenféléről. Az este hamarosan elérkezett, én pedig felszaladtam a szobába átöltözni, mivel reggel óta pizsamában flangáltam a lakásban. Gyorsan magamra kaptam valami csinosat, majd megcsináltam a hajamat és egy kevés sminket is felkentem az arcomra. A körmömet még tegnap este lerendeztem, bár hogy miért csíptem ki magamat ennyire, azt én sem értem. Valószínűleg jól akartam kinézni az év első napján. Miután utoljára belenéztem a tükörbe, lerobogtam az emeletről és felkaptam a kabátomat hogy én is kimehessek a ház elé várni a tűzijátékot. Másfél óra múlva fellőtték az első rakétát, melynek piros színe volt. Ezután következett a kék, zöld, fehér és egyéb színű tűzijáték. Csodálkozva néztük, közben pezsgőt iszogattunk, s mivel már mindannyian nagykorúak vagyunk, gondoltuk felkezdünk egy felnőtteknek szántat is. Nos ezzel nem lett volna semmi baj ha nem nyom el hirtelen az álom. Az utolsó melyre emlékszem az az, hogy Akise felemelt és bevitt a nappaliba aludni, ő pedig öccsével "karöltve' kiment a konyhába ahol helyet foglalt. Álmomban a régi emlékeim játszódtak le. Az ahogy megismertem Ryuu-t, ahogy szerelembe estünk, ahogy elhagyott, majd megismertem a bátyját és lassacskán beleszerettem. Bár nagyon szeretem Ryuu-t is, valahogy még sem tudnék rá a szerelmemként gondolni. Annyira kegyetlen vagyok...
Mikor felébredtem halk beszélgetésre lettem figyelmes. A két fiú a konyhában beszélgetett, én pedig alvást színlelve hallgattam miről folyik a csevej.
- Biztos visszaakarsz menni? - kérdezte az albínó fiúcska öccsét.
- Igen. Nana boldog veled és nem akarok belerontani a kapcsolatotokba... - mondta a másik.
- De szereted nem? - jártatta a vörös szemű ujjait a pohara száján.
- Persze, az életemet is odaadnám érte. Viszont neki te vagy a legfontosabb... - kezdte a fiatalabbik fiú, de az idősebbik közbevágott.
- Ezért azt látod helyesnek hogy visszabandukolj japánba? - vonta fel a szemöldökét Akise.
- Természetesen. Így nem kellene Picurnak miattam aggódnia. Boldog lehetne. - motyogta.
- Még ha el is mennél, szerintem folyton rajtad járna az esze. Ha itt vagy akkor nem tűnik annyira kétségbeesettnek miattad! - köhintett egyet Akise.
- Akkor is megyek. Nem akarom hogy szenvedjen. Jobb neki nélkülem...! - jelentette ki Ryuu.
- Biztos? Mi van ha depressziós lesz a távozásod után? Akkor mit fogsz tenni? - emelte fel az albínó fiúcska az amúgy is erőteljes hangját.
- Nem tudom. Én... nem akarom többé szeretni. Ha elmegyek akkor talán elfelejtem. - mondta.
- Nem akarod többé szeretni? Szerinted ha lelépsz és magadba zárkózol akkor jobb lesz? Mert szerintem csak jobban szenvednél mint most. - rázta a fejét óvatosan.
- Talán. De talán eltudnám őt végleg felejteni! - tartott ki az elvei mellet a feketeség.
- Ezt te se gondolod komolyan! - nevetett fel Akise.
- Tudom. Viszont nem tudsz visszatartani. Japánba költözök és itt hagylak benneteket nagy boldogságban. Többé nem rontok bele a kapcsolatotokba és így Nana-nak is könnyebb. Igazából holnap este indulok. Kérlek ne szólj róla Picurnak... Jó? - vált kétségbeesetté.
- Rendben. Nana nem fog róla tudni... - sóhajtott, majd felállt. Léptei egyre közeledtek, s mikor elért elém megállt és az öccsére nézett.
- Vigyük fel? - pattant bátyja mellé Ryuu. Az albínó fiúcska csak bólintott, majd megragadott és felemelt. Ezek után annyira tettettem az alvást míg a szobámban voltak, hogy lassan visszaaludtam.

Sziasztok! Kérlek ne haragudjatok, de 200 rész helyett csak 140 lesz. Nagyon sajnálom, de az ihlet ehhez a sztorimhoz előbb elszállt mint gondoltam volna. Bocsánat! >.<"

( 594 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 12. 19:08  
Catsy, ennek örülök. : )

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 12. 16:31  
úristen már csak 3 db rész O.o ez oan durva... sose fogom elfelejteni

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 09. 16:16  
Rendben, ha esetleg jobban tartja kedved akkor menj inkább a blogomra olvasni, az jobban átlátható mint itt a cicanevelde. xĐ Valamit örülnék ha írnál névvel, vagy akár névtelenül egy komit. (:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 09. 15:50  
oké oké xD mondjuk a másik törid kapcsán tudom, hogy melyiket írod, de még valahogyan nem kezdtem bele xD pedig lenne hozzá kedvem, de manapság sok a dolgom :3 és Ezer hála, amiért kapunk tőled egy kis Epilógust \^o^/ majd a "Keserédes Csók"-ot is olvasni fogom, csak nem tom' mikor xD de az szász, hogy belekezdek :3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 07. 14:15  
Rendben van, lesz egy epilógus. :3 És a másik történetnél nyugodtan követhetsz tovább. xĐ

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 06. 20:29  
3 rééész? T_T ez így nem lesz jó, nem tudom majd élvezni az írásod, Chi >< nos, semmi gond, már az is elképesztő, hogy idáig kitartottál ^^ szokásaidhoz híven ez is csodálatos rész volt, ezerrel várom azt a maradék 3 részt is ^^ de viszont követelnék valamit; Egy külön részt, még így a többi mellett, amolyan Prológusnak&Epilógusnak ahol leírnád mi lett velük; Pl.: Ha ryuu kajak visszament Japánba, akkor ott mi lett vele, talált valakit, akit szeret, stb., és Akise-vel és Nana-val mi lett, vagy ha Ryuu-t választja akkor meg velük mi történ ^^ Nem mondom, hogy muszáj, de örülnék neki ^^ Addig is Ganbatte!, Chi, várom a folytatást :3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 06. 16:48  
heart: Nem ígérek semmit, olyanra írom amilyenre bírom. Ha nincs ihlet, nincs hosszú rész. :$

ωση∂єя♥cυтєηєss 2013. 10. 06. 15:40  
Folytasd

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 06. 11:35  
Nem kell Aratának gyilkolnia, ez csak egy sejtés ^^'

Chi, de akkor ezt a három részt nagyon hosszúra kell megírnod

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 06. 7:48  
Bocsi! *ercseszke

ETUKAPETUKA
 
2013. 10. 05. 21:53  
Folytasd! De akkor már csak 3 rész van hátra! Pedig annyira szeretem ezt a törit!

b.v.m.
 
2013. 10. 05. 21:19  
:O?! 3 rész? Most meghaltam Folytasd! Örökké a szívemben marad ez a történet! ;3

szantosz 2013. 10. 05. 20:49  
Chi: írd már bele, hogy Arata megölt valakit, mert szerintem heart addig nem nyugszik...

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 05. 20:44  
szantosz, lehet! Arata legyilkolja Akisét!

szantosz 2013. 10. 05. 20:16  
Az előbb még valami hosszú szövegelést akartam leírni, de helyette inkább kifejezem egy szóval: folytasd!
( heart: lehet, hogy a végén meggondolja magát és inkább Aratát választja.)

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat