Újság >> Történetek / Sorozatok

Diabolik Lovers - 35.
Megosztás: f

Diabolik Lovers - 35.

Az előző fejezetből: Kínok, pontosabban kínos pillanatok közepette engedtem el a fiút, aki szólt, hogy fontos közölnivalójuk van. Felöltöztem, és lerobogtam a lépcsőn. Viselkedésem Reiji-nek szerencsére nem szúrt szemet, így megúsztam a reggeli fejmosást. Mivel hamarosan itt van az "áhított 17.évforduló" óvatosabbak, és nem vállalják a kockázatot, hogy esetleg az utcán változzak át. Egy szóval megfigyelés alá kerültem ezekre a "kritikus hetekre". Aoi iskolájának újabb nebulója lettem, és barátnőm még aznap el is látogatott. Főzés közben mindent elmondtam neki, és ahogyan vártam tőle, a lehető legnagyobb empátiával kezelte a dolgot, amiért persze azonnal a nyakába is ugrottam. Végül lassan elkészültünk a reggelivel...

-Wow! Ez irtó jól néz ki!-tettem össze kezeimet a gőzölgő étel előtt.-Itadakimasu!-kívántam "Jó Étvágyat", és Aoi-val együtt ettünk. Sikerült rávennem, hogy ő is egyen már azért, mivel az étel nem csak az én érdemem.
-Áháá! Ez irtó fonom!-szóltam fel az első pár forró falat után.-Nem is tudtam, hogy ilyen jól főzöl Aoi!-néztem csillogó szemekkel rá.
-Na igen...tudod, hogyha nincs anyukád, aki gondoskodjon a háztartásról és az ételről, valamint apád állandóan dolgozik, egy idő után megtanulsz főzni magadtól.-válaszolt. Elmosolyodtam:
-Na, ez az én barátnőm!-nevettünk fel mind a ketten. Idő közben Ayato i bejött, a szokásos, epekedő arccal, és követelte a takoyakiját. Mi azért róla se feledkeztünk meg, így ő is beszállt az evésbe. Időnként csodálkozva néztem, hogy jó sokat eszik...[Ahhoz képest viszont jól tartja magát...]-sóhajtottam. Miután befejeztük az evést, segítettem elmosogatni. Aoi eközben halkan megkérdezte:
-Szóval jártok mi?-mosolygott.
-M-m-m-miii?! Te erről mégis honnan tudsz?-ahhoz képest egész halkan mondtam ki.
-Nem nehéz kiszúrni...-pillantott rám.-Olyan epekedő arccal figyeled...-kezdett unott arckifejezésbe váltani.-És már meg is történt?-tért vissza a csillogás újra a szemébe.
-Megtörtént? Mi történt meg?-néztem rá, mint valami naiv általános iskolás kislány.
-Hát...."az"...-próbált vizes ujjaival formálni az "az" szó köré idézőjelet. Itt már kapásból tudtam miről van szó...Rákvörös fejjel válaszoltam:
-D-d-dehogy is!-pirultam el egyre jobban.-Mondjuk már felhozta a témát...-hangom már jóval halkabb volt, alig hallható, és fejemet barátnőmnek az ellenkező irányába fordítottam.
-Ez ostobaság.
-Ostobaság?-fordítottam oda azonnal a fejem.
-Igen az. Mivel, ha azzal teszed meg, akit szeretsz, akkor már más szemszögből kellene, hogy lásd a dolgokat.-csukott szemmel, nyugodtan közölte ezeket a dolgokat, egy mosollyal az arcán.-Nem?-pillantott rám. Az elején csak meglepődve néztem, majd ismét visszatértem a tányérok tisztogatásához.
-Talán.-jelent meg már nekem is egy kis mosoly arcomon.-Bár, így belegondolva, hogyha őt látom, máris elfeledkeznék mindenről. A fájdalomról, a helyről, az időről. Azt hiszem ezt hívják...-gondolkoztam.
-Vágynak?-jelent meg a hátam mögött Ayato, és a fülembe súgta a szavakat. Kicsit felugrottam, és ismét vörösödő arccal néztem a fiúra:
-T-t-te hallottad?-tűnt egy kissé megsértődöttnek arcom, de mégis a meglepettség volt a fő érzelmem. Egy vigyorral az arcán bólintott, elégedett fejet vágva.
-Kösz, Aoi, a végén még megszervezed az éjszakámat.-nézett az említett lány felé, akiből kitört a nevetés. Nem úgy tűnt, mintha összejátszottak volna, de mindenképpen élvezték.
-Mint valami házaspár.-kuncogott tovább. Eközben Ayato arcára is mosolyt csalt, én meg csak ott álltam a szokásos "Mi van?" fejjel. Sikerült megszakítani mind a két fél folyamatos nevetését, így lassan Aoi-nak is mennie kellett. A mosogatással készen voltunk, akármilyen nagy szórakozottság közepette is. Végül felmentem a szobámba, és levetettem magam a franciaágyamra. Abban a pillanatban valami hideget éreztem magamon, és mikor kinyitottam a szemem, Ayato arcával találtam szemben magam. Megbánó és vágyakozó szemekkel nézett rám, viszont valahogyan mégis jó kedvű volt. Lassan elkezdte nyelvét a nyakamhoz érinteni, és egy kis sebet ejtett is fogaival. Nem nagyon folyt a vér, de ő már ennyivel is elégedett volt. Próbáltam ellökni, de hasztalan. Miután már látta, hogy erősebben próbálkozom, fölém hajolt:
-Megmondtam. Amint nem bírom, rád vetem magam.-nézett bele szemembe, majd ismét visszahajolt. Rendesen belemélyesztette agyarait nyakamba, és olyan mértékben itta a vérem, mintha még sosem lett volna rá alkalma. Mintha egy ragadozó először ízlelte volna meg a húst...Ismét jáde zöld pillantásait rám vetette, és kezével lassan lecsúsztatta szemkötőmet. Alaposan összeszorítottam szemeimet, mire megszólalt:
-Ennyire nem bízol meg bennem?-hangja átlátható volt, megbánó és megbántott.-Úgy látszik, tényleg nem állsz készen.-ült fel az ágy szélébe. Felállt, és még mielőtt eltűnt volna, visszapillantott rám:
-Kérlek, bíz bennem.

Kon'nichiwa minna!~ hehe, most lehet, hogy ez nektek jó hír lesz xD egyik pillanatban beugrott egy jó kis ötletem a történettel kapcsolatban, fogalmazhatunk úgy, hogy "Megjött az ihletem". ^^ Viszont, ezt a történést most így hirtelen nem tudtam bevezetni, tehát minden bizonnyal lesz még jó pár rész, mivel ez a kis cselekmény elég hosszúra húzható, sőt rövidre nem is tudnám venni xD Egy szóval, valószínűleg még egy rakat rész áll előttünk ^^~ Meg még lenne egy jó hírem: Kijött a 3.rész *hula-t táncol* ezt majd kommentbe várjátok~ ^^ a Facebook oldalamra is felraktam, mondjuk ez még csak a Raw verzió, tehát animések előnyben vannak xD Nos, Köszönöm az Olvasást! ^^

( 576 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 04. 21:58  
Nagyon jó a story.Nekem jobban tetszik,mint az anime,bár az is jó Folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 03. 20:48  
nyugi-nyugi, akkor majd berakom őket is :3 másrészt: JÉZUSOM TÉNYLEG BENNE VAGYOK A HIRDETŐBEN ToT ezer hála Trefi-san, hogy szólsz xD máskülönben sohasem vettem volna észre :'D és, hogy én tudok, valamit amit ti nem? xD nos nem nagyon hiszem ^^" sportból sosem voltam jó, természetből most csak 3-asaim vannak (mondjuk nem mintha annyira /mondjuk/ biológusnak mennék xD) és még sorolhatnám naphosszat ^^" (ismervén magam, talán csak a rajzoláshoz értek, és ahhoz se a legjobban, tehát...:|)de azért köszönöm a biztatást ^^ holnap szerintem ne nagyon várjatok új részt, mert a Vekeri-tóhoz megyünk (debreceni tó, nem olyan nagy, meg majd körbe is futjuk :3) most is voltunk a debreceni Aquaticum-ba, és hullafáradtan ültem neki gépezni xD én se vagyok normális, pláne, hogy holnap megyünk T^T és akkor ahogyan mondtam Teri-san, a mellékszereplőkről se restellek képet hozni, amúgy is van egy rakat képem mindenkiről, minden egyes karakternek külön mappája van, tehát xD  *gonosz vigyor*  ^^

Trefi 2013. 10. 03. 17:48  
ohh Riyung, észre vetted, hogy benn vagy a Hirdetőben? :o valszeg tudsz valamit, amit mi nem... igen, zseniális, optimális lenne húzni ezt a sztorit. a főképpel kapcsolatban, szegény többieket kihagyod, pl Shuu még egyszer se volt rajta (Reijit azért nem hiányolom, Raitoröl meg nem beszélek, mert kezdek mániákusan mániákus lenni). gondolj szegény mellékszereplő-rajongókra is! *nem vagyok egoista-tekintet*

Rimaa<3 2013. 10. 03. 16:20  
Folyti folyti folyti!!Még mindig a legjobb!

Tündikécske 2013. 10. 02. 22:03  
Juj, tényleg, szegény Ayato, nem látszik rendesen a szadista vigyora a főképen, hát milyen dolog már ez? xD

b.v.m.
 
2013. 10. 02. 17:44  
Folytasd!!! De gyorsan! xD Kíváncsi vagyok h mikor fog már Ayato-ban ”bízni„ xD
Köszi a feliratos részt!^^

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 02. 16:03  
Joroshiku nee~ Na akkor, hoznám is a 3.részt, viszont! nem nyaggatlak benneteket a RAW vezióval, hanme azonnal küldöm a feliratosat :3 drága kis Shuu-m kapta meg a fő jeleneteket, habár Ayato "ore-sama"-zása se marad ki xD jut eszembe, a főképen szegény Ayato-nak nem nagyon látszik az egész arca, így majd valahogyan megszerkesztem a képet, hogy a kis szadista feje azér' látszódjon már xD tehát majd valamit kezdek a főképpel :3 na de nem is húzom az időt, itt van a 3.rész (már így is elvettem pér percet az életetekből ezzel a fejezettel xD): Diabolik Lovers 3.rész [Magyar Felirat] -köszönjük a SURIENchanSub csapatának ^^
*hanem

Tündikécske 2013. 10. 02. 15:59  
Jó rész lett, nagyon várom a folytatást. ^^ A harmadik részre én is felfigyeltem, pontosabban egy barátnőm, akit sikerült megfertőznöm a Diabolik Lovers mániámmal. xD Indavideo-n magyar felirattal is megtaláltuk aztán.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat