Újság >> Történetek / Sorozatok

Valóra vált álom
Megosztás: f

Valóra vált álom

Előző rész

Ez a dal erősen rásegített erre a részre. :/ :

 
A buli a kertben még mindig javában tartott, mikor én fent a szobánkban az ágyon feküdtem és gondolataimba merültem. Zayn szó nélkül felállt mellőlem, felkapta a fürdőgatyáját és kiment a szobából.
-Most hova...-szóltam utána, de már rég eltűnt az ajtót behajtva maga után. Kérdőn meredtem utána. Teljesen összezavart ez a pár másodperc, érthetetlen volt számomra ez a helyzet. Szó nélkül kimegy? Mikor az előbb még más helyzetbe, más stílusban viszonyult hozzám, nem tudtam hová tenni ezt. Talán ez csak egy olyan ˝megtörtént˝ szituáció volt neki? Azt hittem, hogy ezek után, talán ott marad velem és beszélgetünk, vagy ilyenek. Miért hittem ezt? Miért érzem azt, hogy csak erre kellettem most neki, hogy ma este nem számítok neki igazán fontosnak csak a vágyait teljesítettem? Mi történt? ...
Felkeltem az ágyról és a földre dobott bikinimért csoszogtam, ezek után a fejemben megfogalmazott kérdések után minden fájdalmam erősebb lett és kevésbé éreztem édesnek az emlékeket, visszagondolva minden csók keserűbb volt, és a hitelesség is kérdőjeles. Az alkohol miatt? Nem, attól nem. Vagy mégis? Remélem... Miért nem szólt hozzám? A fejemben újabb kérdések merültek fel, és fájdították a szívem. Felhúztam a fekete fürdő ruhám darabjait és az erkélyhez botorkáltam. A korlátba kapaszkodtam és onnan néztem a kertben táncoló és nevető embereket. Szememmel akaratlanul is Zaynt kerestem. Közvetlen az erélyem alatt állt és Harryvel beszélt.
-Hol voltál?-kérdezte közel hajolva hozzá Harry. Zayn csak megnyalta a száját és legyintett. Mintha fojtogatnának. Pánik szerűen tört rám a sajnos ismert fájdalom a mellkasomban. Minden homályos lett a könnyektől. Zayn Harryt követve a táncoló emberek közé ment és önfeledten szórakozni kezdett. A fájdalomnak ellenállva siettem vissza a sötét szobába nem tudtam tovább haladni, az ágy előtt minden erőm elfogyott és a földre rogytam. Térdeimet felhúztam, fejemet az ágynak támasztottam. Miért hagyja mostanában mindenki, hogy szenvedjek és sírjak, miért nem veszik észre, amikor valami nekem rosszul esik? Én lenék az, akin mindenki csak kedvére kiélheti vágyait, mert hagyom? Mindenkit az ellenségemnek éreztem, senkiben nem tudtam volna abban a percben bízni. A föld meginogott alattam, minden bizonytalannak tűnt. Utálom, hogy ha valami miatt bizonytalan vagyok minden az lesz körülöttem...
-Jess, itt vagy fent?-halottam meg Emily hangját. Összeszorítottam a szemem és homlokom a térdemre támasztottam. Tudtam, hogy úgy is befog nézni a szobába. -Mi a baj édesem?-simított végig aggodalmasan vállamon.
-Semmi...-emeltem fel a fejem és letöröltem könnyeim.
-Ez nem jött be! -húzta fel a szemöldökét.
-Pedig reméltem.-vontam meg a vállam.
-Most komyolan...Bántottak?
-Dehogy.-nevettem fel kínosan. -Vagyis...nem tudom.-hunytam le a szemem.
-Szeretnél róla beszélni?
-Rá gondolni se szeretnék, de nem tudok mit csinálni.
-Ha elmondanád, talán tudnék segíteni!-ült le mellém.
-Nem tudnál rajta segíteni!
-Ezt nem nem erősíthetem meg, amíg el nem mondod!
-Nem kell megerősíteni!-mondtam szárazon.
-Most rajtam töltöd le a dühöd, vagy mi?-nézett rám kérdőn.
-Ha zavar miért jöttél ide?
-Igen, képzeld zavar! Bocsánat, hogy érdekel jól vagy-e, és nem hagynám, hogy szenvedj, mert te megint nem veszed észre, hogy itt mindenki törődik veled csak, mint most is eltaszítasz minket.
-Dehogy taszítalak el titeket, egyszer, most nincs kedvem megbeszélnem a problémámat, akkor már nem kell azt állítani, hogy taszítok mindenkit!
-Akkor miért nem kezded úgy az egészet, hogy nem szeretnél beszélgetni?
-Nem tudom, nem tudok mindent tökéletesen csinálni, mint ahogy elvárják tőlem, nem tudom, mindig, mindenkinek a vágyait teljesíteni, főleg, hogy az már senkit nem érdekel mostanában, hogy én mit szeretnék, én mit várok el valamilyen helyzetben. Alkalmazkodjak mindenkihez és tűrjem, amikor széttörik a szívem...-emeltem fel a hangom. Könnycseppek száguldottak végig az arcomon. Emily látta rajtam, az utolsó mondattal fejeztem ki a jelenlegi problémám lényegét és eltört bennem a mécses. Túl jól ismer, ahhoz, hogy most itt hagyjon ezzel a fájdalommal.
-Zayn?-kérdezte halkan. Bólintottam és arcom tenyerembe temetve zokogtam tovább. Lehet, hogy igaza van és eleinte eltaszítottam, de nem tudnék mit csinálni most nélküle. Emily mindig mellettem áll.
-Sajnálom...-simított végig hajamon.
-Én is!-öleltem át nyakát. Kezembe nyújtott egy zsebkendőt, és őszinte sajnálattal a szemében dőlt neki ő is az ágynak.

( 2280 megtekintés )

Szólj hozzá:

Nati..
 
2013. 09. 29. 12:35  
xdd 851

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 29. 12:23  
850... Nem mintha olyan gyönyörűséges szám lenne xd

Nati..
 
2013. 09. 29. 11:28  
Ahaa

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 29. 11:20  
Még mindig itt vagy, ugye? :3

Nati..
 
2013. 09. 29. 11:18  
Én vagyok.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 29. 9:52  
Reggelt! Van még vki? :3

Nati..
 
2013. 09. 29. 7:32  
Helló.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 28. 21:21  
Visszajöttem ~ Ha olvassa vki... :/

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 28. 20:56  
Népművészeti alkotásokról szó se essék! xd
Jó éjt, szia!
Én is megyek

Pracsi
 
2013. 09. 28. 20:53  
Na jóéjt,gyors megyek,mert lesz a szépség és a Szörnyet,mármint a sorozat rendes színészekkel,8 perc,és kezdődik az AXN-en!

Pracsi
 
2013. 09. 28. 20:49  
iGEN!Ám azt írta az ism.rősöm,h milyen köcsög!(nem kell semmi rosszra gondolni,hisz' a köcsög,egy 'népművészeti alkotás'!Vagy mi!)

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 28. 20:46  
Bizony... Utálatból lesz a legnagyobb szeretet xd Ez hasonlít erre az idézetre:

Az 1D-t nem lehet nem szeretni ~ Minnél több a kivétel, annál erősebb a szabály! xd

Pracsi
 
2013. 09. 28. 20:45  
Pedig a - ból indultál mint én!

Pracsi
 
2013. 09. 28. 20:43  
(Nem csak smiley)

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 28. 20:42  
Hát, WC-n mindenki akadozik. xd De ne érdekeljen minket, elhúzott, élvezzük ki hogy nincs itt! ^^

Hát, igen, amikor nem szerettem a More than This-t, Demi ugyanezt mondta, bár ő mindet szereti... xd Lassan én is ott leszek, hogy mindet szeretem. Kivéve a TMD! xd

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat