Újság >> Történetek / Sorozatok

Valóra vált álom
Megosztás: f

Valóra vált álom

Előző rész...A bulinak még csak az eleje felé jártunk, de már mindenki túl volt legalább öt pohár tömény italon. A medencében beszélgettem egy lánnyal, miközben Zayn gördeszkával ugrotta át a földre feküdt Niallt. Volt foci meccs, ki ugrik szebb fejest verseny, amit én nyertem Harryvel szemben...
-Úgy érzem magam, mint a tizedikes osztály kirándulásomon.-néztem a kert végében álló fiúkra, akik nekünk háttal álltak.
-Ezek most azon versenyeznek, hogy ki hugyozik messzebb?-fintorodott el Eleanor mellettem.
-Aha.-nevettem.
-Ki játszik?
-Ömm...Harry, Loui, Niall, meg még egy pár számomra rejtélyes alak.
-Louis is? Ouu. Ennyi infó elég volt.
-Már ennyi sem kellett volna!-fordultam el a társaságtól.
-Mizu?-csobbant a medencébe Lina.
-A drága barátod éppen lealázza a többieket.-mutattam a hátam mögé.
-Fúúj! -fintorgott. -Nem jöttök táncolni?-biccentett a tömeg felé, akik a hangszórók előtt táncoltak.
-De, én megyek!-másztam ki na vízből.
-Én is!-követett Ell. -Nem láttátok Daniellet?
-Ott van!-mutattam át két előttem táncoló ember feje fölött.-Oda megyek hozzá!-kiabáltam Lina fülébe, majd át verekedtem magam Danielle mellé, majd mellette kezdtem ugrálni és táncolni.
-Úú, ez a kedvencem!-mondta, amikor egy új szám indult el. Én sem voltam más véleményen. Önfeledten kezdünk táncolni. Jó volt újra csak egy fiatal lánynak lenni, korlátok nélkül, nem törődni semmivel csak avval a perccel, amit éppen át élsz, csak élvezni az életet.
Felemeltem a jobb kezem, a másikkal végig simítottam rajta, egy kezet éreztem meg hasamon. Nem kellett sokáig gondolkodni, hogy kihez tartozik. Derekamat átkarolta és magához húzott.
Meleg leheletét nyakamon éreztem.
-Egy mázlista vagyok!-suttogta fülembe Zayn rekedtes hangján. Ettől a mondattól telt be a pohár. A bennem lakó  ördög kitörni vágyott. Ott helyben lett elegem minden eddigi finomkodásból. Puha ajka nyakamhoz ért, a hideg is kirázott. Ennyi idő után is ilyen hatással van rám. Nyakamon húzódó vékony bőrt harapdálta és csókolgatta.
-Zayn...-ziháltam, de nem hiszem, hogy hallotta a hangos zenétől. Megragadtam csuklóját, ami addig csípőcsontomon pihent. Gyors léptekkel húztam a ház felé. Az emeletre kettesével vettem a lépcsőfokokat. Mintha az életemen múlna, úgy törtem be a szoba ajtaján.
A szobában sötét volt, csak a hold és a kertből felszűrődő gyér fények adtak enyhe világosságot. Zayn lábával becsapta az ajtót, majd derekamnál fogva a falnak tolt. Vállába kapaszkodva felugrottam és lábaim dereka köré kulcsoltam. Zayn combomnál tartott, közben vadul letámadta ajkaimat. Keze hátamra siklott és egy laza mozdulattal meghúzta pánt nélküli bikini felsőm hátulját, amitől az a földre hullott. Csókunkba mosolyogtam a kis akciójától.
-Ágy...-csak ennyit tudtam kinyögni, kezdett kényelmetlen lenni az a helyzet, amiben addig voltunk. Átkerültünk az ágyra. Forró csókok közepette élveztük, hogy csak mi vagyunk, ketten...
Talán soha, senkivel nem voltam még olyan merész és felszabadult, mint akkor, Zaynnel. Igazából nem volt sok időnk igazán ˝megismerni˝ egymást, kapcsolatunkkal rögtön a mély vízbe ugrottunk, akár így terveztük akár nem, még ha nem is akartuk volna, akkor is így jött, de nem bánom, nem voltunk az az átlagos fiatal pár, több okból is. Jawaad váratlanul és hamar lépett az életünkbe, valamint ott van a világhírű banda, ami az életem egyik legfontosabb része. Végre korlátok nélkül lehettünk együtt...

( 568 megtekintés )

Szólj hozzá:

Grétii1
 
2013. 09. 22. 15:44  
Hali! Van vki.?

Virág.Sz
 
2013. 09. 22. 14:06  
Demi: Oké!

Demi.♥ 2013. 09. 22. 14:05  
Virág, nem, már nincs idő Pécsre utazni, bár a mamámék is kérdezték, de most már nem. :/
Ezt inkább levélben beszéljük meg jó?
Szia, Pracsi!

Pracsi
 
2013. 09. 22. 14:04  
Bocsi,sürgősen le kell lépnem,még leszek,szasztok!

Virág.Sz
 
2013. 09. 22. 14:02  
Pracsi: Mivel kapcsolatban?

Demi: Nem kell kicserélni! Nagyon ari meg minden csak...Ajjj, tudod! Am gondolom már nem jöttök le amíg itthon van.

Demi.♥ 2013. 09. 22. 14:00  
Virág, KÖszi és nem baj, hogy nem komizol mindig tudom, hogy olvasod!
Háát, Igen. Nem kell mondani semmit! Ha szeretnéd berakok másikat! Vagy, nem igazán tudom, hogy most ez pozitív vagy negatívan jön le neked...

Pracsi
 
2013. 09. 22. 13:59  
Virág.Sz:Gondolom arra gondoltál amire én is...

Demi.♥ 2013. 09. 22. 13:58  
Pracsi, egész jó, nem volt semmi izgalmas.

Virág.Sz
 
2013. 09. 22. 13:57  
Szerintem jó lett (egy nagyon kicsit azért..Khmm...a többiekkel értek értek egyet), de Pracsinak igaza van a 18+-t meg sem közelíti! És bocsi, hogy nem komizok mindig! Folytasd!

Apropó, Demi, Oszi? Avatar? Hm. Most mit mondjak? Úgyis tudod, hogy mire gondolok és mit érzek. :/

Pracsi
 
2013. 09. 22. 13:56  
Szia!Milyen napod volt??

Demi.♥ 2013. 09. 22. 13:54  
Pracsi, vagyok! :/

Pracsi
 
2013. 09. 22. 13:47  
Öhm,mit is mondjak(írjak),egyet kell értenem a többiekkel,picit durva,de ha most v.ki 'idejönne',és azt mondaná,hogy 18+,wwwáááá,az még mindig nem látott olyat!

Am van v.ki rajtam kívül??

Demi.♥ 2013. 09. 22. 12:44  
Szia!

Grétii1
 
2013. 09. 22. 12:40  
Mennem kell!

Demi.♥ 2013. 09. 22. 12:36  
Én is vagyok! (:
Csak közben írom a kövi részt.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat