Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 130.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 130.rész

Lassan sétáltunk, s mikor elértünk a ház elé még mindig fogtuk egymás kezét. Most hogy már minden rendeződött közöttünk nem akartuk egymást ismét elveszíteni, így ragaszkodtunk a másik kezéhez. Ujjaimat lassan kicsúsztattam a fiú tenyeréből és sajátomat a kilincsre helyeztem. Szinte teljesen biztos voltam benne hogy az öccse a nappaliba vár, de amint beléptünk az előtérbe csodálkozva fedeztem fel hogy ez nem így van. Gyorsan levettük a téli öltözékünket és most már mezítláb átsasszéztunk a konyhába ahol Akise készített magunknak két forrócsokit. Mosolyogva vettem át tőle a bögrét és sétáltam be a nappaliba. Rongybabaként huppantam le a kanapé felszínére, mely súlyom alatt kicsit besüppedt.
- Ízlik? - kérdezte amint mellém ült. Hátát a kanapé háttámlájának támasztotta, így ült.
- Igen, nagyon finom! - vágtam rá habozás nélkül, s miután megfújtam az ital tetejét óvatosan belekortyoltam. A kakaó a szám szélén maradt, így az albínó fiúcska egy apró mozdulattal letörölte és az ujján lévő "piszkot" lenyalta.
- Te idióta! - kuncogtam zavartan. Igazából még sosem volt ennyire... ilyen.
- Miért? Csak szeretlek! - vette el tőlem a poharat és az övével együtt letette az asztalra. Óvatosan megemelte és az ölébe ültetett, mire én csak nagy szemeket meresztettem rá.
- Mi az? - kérdeztem tekintetében kutakodva, épp mint Ő.
- Semmi. Csak szeretném ha minél közelebb lennél hozzám. - mosolyodott el halványan, majd még mindig hűvös ajkait az enyémekre nyomta. Kissé elpirulva csókoltam vissza, de azonnal rátette ujját a számra. Értetlenül meresztettem rá tengerkék szemeimet, így megszólalt.
- Most csak én szeretnélek csókolni, simogatni és a lehető legszorosabban ölelni! - mondta miközben mutatóujjával lágyan végigsimított az arcomon. Bólintottam, majd  kicsit kényelmesebb pózba helyezkedtem, s fejemet a mellkasának döntöttem.
- Szeretlek! - motyogtam neki őszintén, mire megpuszilta a fejem búbját.
- Én is. Nagyon! - szorított magához. Én tényleg nem tudnék nélküle élni. Ez ugye nem baj?

Sziasztok! Kérlek ne haragudjatok ha valami rosszat írok nektek, mostanában eléggé ingerült vagyok, de erre is meg van a magyarázatom, mint általában mindre. Egy ideje próbálom rendezni az életemet, elfelejteni valakit, keményen tanulni és elsimítani a régi barátságokat, amelyek már megszakadtak, de vannak "egyesek" és "kettesek" akik folyton hánytorgatják a múltat, így nem hagyva a felejtés. :3 Szóval bocsánat ha bárkit is megbántottam azzal amit írtam! : (

( 489 megtekintés )

Szólj hozzá:

Esztikeee
 
2013. 09. 21. 9:42  
Én is eléggé ingerült vagyok mostanában, de ez egyrészt azért van, mert beteg vagyok, másrészt pedig a suli miatt...megértelek!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 20. 20:15  
Heh, semmi gond Chi megértünk ^^ mondjuk én nem ingerült vagyok mostanában, hanem fáradt xD órán hajlamos vagyok rá, hogy félálomban zárjak ki mindent magam körül, ami az itthon tanulással jár, ha csak a tanár nem noszogat xD másrészt nem írtál el semmit sem, nagyon jó kis rész lett ^^ meglepően tetszett, pedig én nem nagyon szeretem, ha egy részben csak ilyen “szerelem izé „ van xD habár az én sorozatomban is hajlamos vagyok ilyen részeket írni, tehát komolyan nem értem magamat xD na de mindegy is, itt már csak a Folytatás a lényeg! ^^ (megjegyzés: Most nagyon aranyos a főkép *⌝*)

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 20. 18:19  
Uuu én is akkor macska-párti O_o

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 20. 17:17  
livus: Nem a te hibád, én vagyok ilyen "minden apróságon felkapom a vizet" típus. :3 :$

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 20. 16:27  
Sajnálom. De én az előző részben nem úgy értettem. Akkor át állok a kedvenc kis állatomhoz, a macskához. Ha Ryuu nem győz akkor ott van Azusa. (reemélem jól írtam)

ETUKAPETUKA
 
2013. 09. 20. 16:05  
Folytasd, és Nana nem baj hogy nem tudsz nélküle élni! Ennek így kell lennie, és őt kell majd választanod is! Akise párt mindörökké!

b.v.m.
 
2013. 09. 20. 13:35  
Nagyon jó lett!^^ FOLYTATÁST!(: :3

ercseszke 2013. 09. 19. 20:46  
Én is ingerült vagyok..a legjobb barátnőm el költözött Angliába,mindig idegesítenek a suliban+a tesóm itthon. meg az iskolában mindig sokszor nem tudom miről beszélnek a többiek elmagyarázni meg nem akarják,és teljesen úgy érzem mintha kiközösítenének..: (
Az új kép: 100/100% nagyon jó
Folytasd: )

Jessica <3
 
2013. 09. 19. 19:55  
Nagyon jó lett Folytasd!

¤Norcica¤
 
2013. 09. 19. 19:46  
Teljesen megértelek, Picur! Ne hagyd, hogy bárki is megzavarja az életedet! ;3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 19. 19:41  
Én is elég ingerlékeny vagyok mostanában, szóval értem mire gondolsz ^^ Ez a rész elég rövid lett, de jó, és örülök hogy Akise visszajött. Továbbra is senkipárt, a kép pedig nagyon jó!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat