Újság >> Cikkek

Divat világ ~
Megosztás: f

Divat világ ~

Sziasztok olvasók! Tudom, hogy azt fogjátok mondani, hogy sablonos, meg, hogy van már 100 meg 100 ilyen, de remélem azért tudok pár jó tippet adni! Mindenképpen kommenteljetek! És nagyon köszönöm, hogy megnéztél.

Mi az ami divatos? (szerintem)

Én nagyon szeretem tavasszal és nyárom, az ilyen egyszerű mégis csinos ruhákat, és saruszandállal, valamint "balettcipővel" rettenetesen jól mutat! *.*
Szerintem ezt a pólót sok 1D rajongó felvenné, valamit egy Converse cipővel (vagyis nem kell feltétlenül Converse-nek lennie megfelel egy sima színem tornacsuka is) nagyon jól néz ki, és a rojtos szélű rövidnaci is divatos.
Én rettenetesen szeretem a fekete-szürke ruhaösszeállítást és ez nagyon jóóóóó. Én kimondottan szeretem a cicanadrágot, mert nagyon kényelmes viselet és egy bővebb kötött pulcsival fantasztikusan mutat! ;3
Én teljesen odavagyok a kötött dolgokért és ez a sapi és pulcsi annyira jól néz ki! *.* A cipő talán egy kicsit tulzás én egy hosszabb szárú cipőt vagy csizmát ajánlok hozzá.
Én mindig is imádtam az ilyen pulcsikat, és evvel a szűk nacival és evvel a pólóval szuperül néz ki!

A ruháról ennyit is, most pedig jönnek a sminkek! ;D

Sminkek

Tudom, hogy nagyon sok itt a CN-en a 8-10 éves lány és ők nem nagyon sminkelik magukat, de tudom, hogy vannak nagyobbak is ezért nekik ajánlom, hogy nézzék meg ezt!

Nem feltétlenül kell sminkelni magadat bár a legtöbb ember szokta. Ha ápolod bőrödet akkor is gyönyörű lehetsz és nem kell a sok sminkelés. ;3

Láttam volt egy olyan magazin ami szintén divatos divatról szóló magazin volt, és volt benne egy olyan, hogy lila szájfény. Na itt nem lesz!

Ha még is sminkelnéd magad itt egy pár tipp, hogyan csináld!

1. Vigyél fel fehér szemhéjpúdert a szemhéjadra, majd húzz egy vékony tusvonalat és szempillaspirál. Ezután lehet egy átlátszó szájfény, vagy talán egy picit barackosabb is. Ez lenne az első, mert ezt a tanárok sem szúrják ki.
2. Ugyanúgy fehér vagy világosbarna szemhéjpúdert vigyél fel a szemhéjadra, majd a szemhéjad szélét vagyis aki jobban tudja annak a mélyítővonalba és a külső V-be vigyen fel egy picit sötétebb barnát majd egy picit satírozd el és jöhet a vékony tus és a szempillaspirál, majd a szájfény ami legyen átlátszó vagy natúrabb színű, de piros és ehhez hasonló színű rúzsokat ill. szájfényeket ne használjatok, bár ezt ti is tudjátok, és ennyi és kész! Ez sem annyira feltűnő és mégis szép! Itt egy kép, hogy tudjátok mi is az a mélyítővonal és hova kell felvinni a sötétebb barna szemhjypúdert:

Remélem tetszett és, hogy sok komi lesz!
Üdv. ~ Secret Girl ~ <3 ;3

( 1014 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 28. 10:37  
A magazin nem annyira jó, de az összes divatmagazin közül, ez a legjobb. De inkább ne folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 25. 17:42  
 Jó nagyon, Anyi hiba hogy a cicanadrág egy fekete farmer. Csak akor folytasd ha nem raksz bele több hibát

Cukcsii 2013. 09. 22. 20:59  
Snow coones : draga Jo annyi a hiba h az nem egy cicanadrag es kesz.. erezd mar at a helyzetet!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 21. 10:29  
Cukcsii: Attól még ,hogy neked ízlésficamod van és ez a hü.lyeség tetszik neked attól még másnak nem nagyon.
Akkor elmondom mi a hiba a magazinban:
-1000 meg 1000 ilyen van a CN-en
-Az író ráfizetettet a kötekedéseivel, a sértéseivel ,hogy ilyeneket írunk
-Leszedett az internetről képet és leírta mi van rajta, vagyis ez sem a mostani divat ,sem a saját ízlése
-Úgy látom még vak is volt mivel a következő képen jól lehet látni ,hogy az egy farmernadrág (még be is karikáztam):

A részemről ennyi!

Cukcsii 2013. 09. 21. 9:52  
Jajj ne legyetek már ilyenek! nekem nagyon tetszik jo lett! attol még mert nektek nincs stilusotok nem kene lenezni.. ecat drágám mondd meg mi a bajod?! kit érdekel a te magazinod? látom nagyon feltekeny vagy.. komolyan néha nem is tudom felfogni hogy ti miert szeretitek cseszegetni a masikat.. Secret girl-nek jo a stilusa jo a magazinja és kész!
ui:legyetek már értelmes emberi lények!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 21. 9:33  
dori010: csak azért mondtam (am jobban vok mint te) mert a barna és a fehér együtt szarr szín és ~Secret Girl~ ne folytasd kímélj meg mindenkit!!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 20. 21:22  
Remélem tetszett és, hogy sok komi lesz!
Üdv. ~ Secret Girl ~ <3


Hát igen! A sok komi meglett! Csak az a baj ,hogy a 98% negatív választ küldött. Én nem értem miért írtál unalomból magazint! Ha unalomból írsz valamit az mindig pocsék szokott lenni ,mondjuk alapból is pocsék amit írsz szóval miről "beszélek" én itt! Mert mondjuk ,te úgyis mindent levegőnek veszel amikor azok akiket rágalmazol kiállnak magukért! Te ,csak ahogy minni mondta a sza.rt kavarod!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 20. 21:17  
ez a magazin rémes!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 20. 19:20  
Ja oké.

*Ecat*
 
2013. 09. 20. 19:15  
Marzia: nincs időm rá,de lesznek még -majd- egyes rész(ek)...

dori010 2013. 09. 20. 19:11  
Igen, azt én is akartam írni, hogy az nem cicanadrág, hanem egy feszes farmer, de mindegy. És nem tudom ki írta már, hogy a barna meg a fehér nem passzolnak. JÓL VAGY EMBER? A szemhéjpúder palettámban barna és fehér színek vannak. Akik ezt gyártják, összepasszoló színeket tesznek egy palettába.

×Lilus× 2013. 09. 20. 18:03  
Az a képen nem egy cicanadrág hanem egy fekete farmer ha jobban megnézed... ;D
Amúgy ne folytasd, pocsék

kármenn
 
 
2013. 09. 20. 16:24  
szhar lett .ne folytasd

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 20. 16:06  
szerintem ~Secret Girl~ ne folytasd amit elkezdtél ezt a divat világ-ot mert soknak nem tetszik ,kikövetkeztetted már , hogy kevésnek tetszik írj valami mást

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 19. 20:45  
*Ecat* tudom azt írtam, hogy annyira nem tetszik az Incurable Wound. ~, de azt befejezted? Csak azért kérdem, mert már régóta nem küldted be a folytatását. Vagy csak a suli miatt nincs? :O

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat