Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 125.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 125.rész

A következő reggelen nehéz fejjel és bedugult orral ébredtem fel. Kivételesen nem megfáztam, csupán az éjszakai sírás tett ilyen gyengévé. Mindig is azt gondoltam hogy az albínó fiúcska nagyon szeret, de a történtek után már semmiben nem vagyok biztos. És részben az én hibám is hogy Akise-nek mennie kellett, hiszen én kaptam fel a vizet, mondhatni a semmim. De most már nem szeretnék semmit visszafordítani, azt hiszem kell pár hét szünet a kapcsolatunkban. Akise szerintem várni fog rám, bár amilyen hisztit csaptam a tegnapi nap folyamán nem hiszem. Nem szabadna ilyenekre gondolnom, de nem tudom kiverni a fejemből annak a srácnak az arcát.
- Gyerünk! - ráztam meg a fejemet, majd csapkodtam meg az orcámat mintha evvel eltűnnének az elmúlt három év emlékei. Hogy eltereljem a figyelmemet gyorsan felálltam és a szekrény elé léptem, s hosszas kutakodás után kiválasztottam egy fekete cicanadrágot, hozzá fehér pólóval. Mivel a fehér hajú fiú már nem lakik itt, így gyorsan mindent magamra kaptam, majd átsiettem a fürdőszobába ahol minden reggeli teendőmet elintéztem. Miután alapos pillantást vetettem magamra, lebotorkáltam a konyhába ahol elkészítettem egy kisadag rántottát és magamba tömtem. Álmosan vágódtam le a kanapéra, s kapcsoltam be a tévét. Unottan váltogattam a csatornákat, mikor valaki csöngetett. Kikapcsoltam a készüléket és a távirányítót levágtam az asztalra. Kellemes tempóban elcsoszogtam az ajtóig, majd egy hirtelen mozdulattal a lehető legszélesebb formájára nyitottam. Az ajtóban Akise öccse, azaz Ryuu állt.
- Mit szeretnél? - mosolyodtam el erőltetetten. Semmi kedvem nem volt jópofának lenni, de ha nem akarom az előttem álló fiúra ráhozni a frászt akkor muszáj. Ez így van rendjén...
- Vigyázni rád! - vágta rá miközben beljebb jött. Levette minden táli cuccát, majd mint aki otthonra hazaérkezett elfoglalta hú helyét az ülőbútorok egyikén.
- Azt csak azért mondtam, hogy Akise elmenjen! - legyintettem. Nem hittem volna hogy minden elhangzott szót komolyan vesz. Bár így elgondolkozva kinézem belőle. Karba tett kezekkel huppantam le mellé és szegeztem pillantásomat a parkettára, mely karácsony óta piszkos.
- Azért maradhatok? - ölelt át szorosan és nyomott egy puszit a fejem búbjára. Akaratlanul is elpirultam, de nem valami csodálatos érzés miatt, csupán nagyon hasonlított a mozdulata arra, amiket az albínó fiúcska is megtett néhanapján. A mellettem ülő srác teste meleg volt és néha enyhén megremegett. Eltoltam magamtól, s felnéztem rá.
- Jól érzed magad? - kérdeztem aggodalmasan. Nem tudtam mi baja lehet, de ha valami komoly én esküszöm kiugrom az ablakon. Mindig mindenki miattam lesz beteg, szóval elképzelhető hogy Ryuu tegnap megfázott amikor beszélgettünk. De hagyjuk ezeket a gondolatokat.
- Persze. Csak nehéz türtőztetni magamat... - nyelt egy nagyot, miközben karja libabőrös lett. Hatalmas önuralma lehet, különben már rég letámadott volna.
- Akkor miért fogod vissza magad? - vontam fel a szemöldökömet incselkedve.
- Mert nem akarlak megbántani. Tudom hogy még mindig a bátyám szereted! - szomorodott el.
- Áh, dehogy! Iránta csak szánalmat érzek! - legyintettem oda sem figyelve előző szavaira.
- Ne tagadd! Ezzel csal magadnak okozol fájdalmat! - tette tenyerét a mellkasomra. Szívem eszeveszett tempóban dobogott, gondolom ez neki is feltűnt, ezért tette azt, amit.
- Nem tagadom. Ez az igazság! - sütöttem le a szemeimet szégyenlősen, s eltoltam magamtól.
- Vagyis nem bánod ha megérintelek? - hajolt felém, s helyezte ujjait az arcomra.
- Aha... - bólintottam ingerülten, ennek ellenére tartottam magamat és nem löktem el.
- Ne hazudj! Ha ezt teszem... - érintette meg a combomat - akkor a tested megremeg, mert kényszeríted magad az érintések tűrésére! - ült fel ismét, magával rántva engem is.
- Miért mondod ezt? - hajtottam le a fejemet. Szemeimbe könnyek gyűltek, tudtam hogy Ryuu átlát rajtam, bármit is mondok vagy teszek. Ő mindent tud.
- Mert igaz. Nem akarlak megbántani, így ameddig nem mondod nem érek hozzád úgy! - mondta.
- De ez kínzás számodra! - rivalltam rá idegesen, s egy könnycsepp legördült az arcomon.
- Sírsz? - kérdezte miközben letörölte a sós cseppecskét és lenyalta ujjáról.
- Nem... Ez csak... - próbáltam megfogalmazni az érzéseimet, de nem tudtam. Óvatosan hozzá bújtam és zokogni kezdtem. Ő csak nyugtatóan simogatta a hátamat, s halkan csitítgatott.
- Megígérem hogy soha többé nem fogok ilyet tenni! - bökte ki könnyeim okát. Igen, fáj ha így ér hozzám. Bár hogy miért, azt magam sem nagyon tudom. Talán Akise az oka.
- Rendben. Csak csók, semmi más! - mosolyodtam el arcomat törölgetve. Egy ideig még fájni fog a mellkasom, de lassacskán hozzá szokok ehhez a maró érzéshez. Megfogom szokni...!

Remélem tetszett nektek ez a rész is! :3 Beküldök egy ismertetőt, ami a legújabb sztorim írná le, melyet egy dal ihletett meg! (:

( 493 megtekintés )

Szólj hozzá:

ercseszke 2013. 09. 14. 13:22  
én nem..végülis mindig Ryuu párti voltam,nincs miben összezavarodnom..

jfreka 2013. 09. 14. 13:11  
Huuuh...ETUKAPETUKA,én is összezavarodtam...

ETUKAPETUKA
 
2013. 09. 14. 8:19  
Folytasd, de valahogy kezdek átállni Ryuu oldalára... 50%-ban Ryuu oldalán 50%-ban Akise oldalán állok... Összezavarodtam, de nagyon jó lett!

Rimaa<3 2013. 09. 14. 7:24  
Kíváncsi vagyok!Folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 13. 21:56  
hűű már nagyon várom ^^ kíváncsi vagyok rá, de minden bizonnyal ugynolyan jó történet lesz mint ez is ^^ hajrá Chi-san Ganbatte! ^^

ercseszke 2013. 09. 13. 21:03  
megígérem hogy abba nem fogok kérdezősködni
de lehet nem fogom kibírni..

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 13. 21:01  
Ok.

ercseszke 2013. 09. 13. 20:59  
akkor már tűkön azaz széken ülve várom..O.O
szantosz: haha-.- o.O

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 13. 20:52  
Nem, nem love sony lesz! :3

szantosz 2013. 09. 13. 20:38  
ercseszke: már hiányoltalak.

ercseszke 2013. 09. 13. 20:31  
*hagyjak

ercseszke 2013. 09. 13. 20:30  
Új sztori?
Ugye..ott is lehetek 1. számú rajongó??
Vagy..hadjak mást is az 1. helyre jutni? de így már kettő 1. számú rajongód lesz és az édes gyerekkel majd lehet nem is fogsz törődni..:'( Annak Love Song lesz a neve..ha jól tudom,vagy nem??:o
folytasd
Amúgy a múltkor úgy megutáltam Akise-t hogy egyből lecseréltem a poumat Ryuu2-re.fekete cica ruha,fekete alapszín és kék szemek*-*
Wow!
mondtam már hogy folytasd?mindegy ha nem akkor most leírom,vagy ha már mondtam leírom még egyszer><de értelmes vagyok,mindjárt regényt írok..
huh..kicsit hosszú,megszállt az ihlet..

szantosz 2013. 09. 13. 20:21  
Mondtam már, hogy összesen két romantikus töri van a cicaneveldén, amit imádok. A Szívem titkai (régi sztori) és a ez. Ja, és mond már meg honnan vannak ezek a jó képek?

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 13. 19:51  
Lesz új sztorid? Már alig várom!

Persze a mostanit is imádom ^^ Ritka az ilyen jó történet, ami a 125.résznél is izgalmas. Nagyon jó. Várom, hogy Akise visszatérjen, bár pártatlan vagyok. 50%-ban utálom Ryuut, 10%-ban utálom Nanát, 40%-ban pedig utálom Akisét... Szóval folytasd, egyértelmű, hogy tetszett...


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat