Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 122.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 122.rész

Ijedten pattantan fel a székből és támaszkodtam teljes testemmel a pultnak. A szívem a lehető leggyorsabban dobogott mellkasomban, azt hittem menten elvágtat. Tekintetemet szorosan a fiú tekintetébe fúrtam és próbáltam kutakodni gondolataiba, de akárhogy is akartam, nem ment. Az albínó fiúcska lassan elém állt, majd ajkait ismét az enyémekre tapasztotta. Csókja egészen más volt mint az előbb, valamiért visszatért a gyengédség és szerelem belé. Ennek ellenére a szemeit végig nyitva tartotta, gondolom az öccse reakcióját figyelte. A fiatalabbik srác még mindig az ajtóban állt zsebre dugott kezekkel, arcán enyhe kétségbeeséssel, de nem tágított, inkább végignézte Akise furcsa akcióját, ami nem csak neki hanem nekem is eléggé fájt. Kezeim az oldalára helyeztem, s finoman belecsíptem a bőrébe mire egészen kicsit megugrott és végre elvált az arcomtól. Szája szélén kevéske nyál éktelenkedett, ajkain apró harapás nyomok.
- Baj van? - kérdezte két karját szétvetve, arcán gonosz mosollyal mely inkább szól a hátunk mögött álló fiúnak, mint nekem. Kezeimet karba téve álltam előtte, ő pedig várta a mondandóm.
- Mit képzelsz? Tudod mennyire fájhat ez neki? - legyintettem kézfejemmel Ryuu felé, aki még mindig ugyanott állt, akár csak egy kőszobor. Igazából nem vártam Akise-től sajnálatot.
- Tudom. És aztán? - mondta ki azt a két szót, amire számítottam. Ő mindig is ilyen volt?
- És aztán? Megbántottad az öcsédet. Nem érdekel ez téged? - kiabáltam rá, mire a pult mögött álló felszolgáló azonnal felkapta a fejét. A poharat letette a többi közé, majd leölt és mint aki a moziban van, nézni kezdte a veszekedésünket. Ez amolyan szerelmi háromszög dolog...
- Nem. Téged miért? - vonta fel a szemöldökét sértődött arckifejezést vágva. Igazából már egyáltalán nem dőlök be ezeknek a pofiknak, az elmúlt három év alatt már hozzájuk szoktam.
- Mert Ő fontos nekem! - vágtam durcás képet, amin az előttem álló fiú jót derült. Válasz jeléül csak keményen gyomorszájon vágtam, aminek hatására síri csönd lett.
- Fontos? Én aki elvette az ártatlanságodat nem vagyok az? - kérdezte direkt hangosan, hogy Ryuu is hallja a beszélgetést. Félve néztem át Akise válla fölött, egyenesen az ajtóig, ami az előbb csapódott be. Még mielőtt kibújhattam volna az albínó fiúcska tartásából elkapott és óvatosan visszarántott. Kétségbeesve néztem a fiatalabbik srác után. “[Írói szempont]
A fekete hajú fiú megállás nélkül csak szaladt, míg el nem ért az iskola udvarára. Ott rögtön a bejárat felé vette az irányt, bár tudta hogy a épület be van zárva. Egy darabig kétségbeesetten rángatta az ajtót, majd egy ideges ütést mért az üvegre. Magába roskadva csúszott le a földre és temette arcát a kezei közé. Sírt... Sírt, mert a lány akit szeret valaki másnak adta oda az ártatlanságát.
- Miért pont neki? És nekem miért kellet elmennem? - próbálta elfojtani fájdalmas könnyeit.

Milyen szomorú rész... Erre vagy másra számítottatok? : ) Remélem azért tetszett! :3

( 276 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 11. 19:33  
Hajrá, Ryuu! Menj a francba, Akise! Te meg folytasd!

.Csoki♥ 2013. 09. 11. 15:07  
ha én Akise-val szemben állnék...
-Adnék neki ??? mennyiségű nyaklevest,de tuti nem keveset
-Kapna egyet a lába közé
-és átállnék Ryuu-hoz^^

Demi.♥ 2013. 09. 11. 14:38  
Most egy kicsit haragszok Akisere, bármennyire is az ő pártján állok, ez elég köcsög és kegyetlen húzás volt Ryuu-val szemben. :/


  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 11. 14:23  
Tényleg meg kéne filmesíteni! Szuper lenne!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 11. 13:59  
ne jó..alakulnak a dolgok..én eddig is olvastam,csak nem kommentoltam..

Rimaa<3 2013. 09. 11. 6:22  
Még mindig pártatlan vagyok.Viszont én arra vagyok kíváncsi hogy ezután mi lesz!
Gyerünk Nana most mutasd meg hogy nem csak egy nyomi vagy!Üsd meg,ne bocsáss meg neki!
Vagy na..
Folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 22:32  
H.ülye Akise! Verd meg, Ryuu! :// Még meg is alázza... ch. Szánalmas.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 21:27  
Ryuu sajnálom. Folyti

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 20:38  
szerintem ez totál szégyen volt mindkét sráctol.. Már nem azért de azzal hogy Akise kimondta azt hogy Nanával hancurozott egy kávézóban konkrétan megalázta a lányt mert mi köze van a népnek a magánéletük szexuális pontjához? Nem beszélve Ryuuról aki a saját hibája miatt vesztette el Nanát és ezért rohan el sírni hogy a pokolba menne már komolyan xd Egy férfi legyen erős karban lélekben én ezt vallom... Nana meg a csúcspont! Hogy lehet valaki ennyire szőke???? Nem tarthatja mindkettőt maga mellett + ezermegegy más is van a világon ez meg leragadt kettőnél 16 évesen :'D fantasztikus szappanopera lehetne ebből xD hajrá Chi ;) <3

ETUKAPETUKA
 
2013. 09. 10. 20:38  
Folytasd, én mondjuk nem erre számítottam. Arra, hogy elkezdenek verekedni. És ha Ryuu meg nem megy el, ez nem történik meg, vagyis hogy ez megtörtént tulajdonképpen félig Ryuu hibája. De még mindig Team Akise!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 20:22  
ehh~ most igazság szerint még mindig senki pártján se nagyon vagyok, így most egyszerűen nem tudok mit hozzáfűzni~ xD valahogy éreztem, hogy Akise ilyen érzéketlen lesz, Ryuu meg mint egy megtört kiscica elmegy sírni, ezzel az a baj, hogy a hidegvérű, gonosz pasik IS bejönnek, viszont a rendes, "képes vagyok kétségbeesetten sírni a lányért akit szeretek" típus is az én fajtám, tehát már komolyan nem tudom ki pártján álljak :'D nos Chi, ezek után ezerrel várom a folytatást~ :3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 20:06  
És hozzátenném: Igen, Ryuu, gondolkodtál volna mielőtt elrepültél volna! Háá! :P Nem vagyok gonosz, de úgy kellett Ryuunak!
Akise, ***d pofán, és gond megoldva!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 20:00  
Ryuu, menj oda, ahonnét jöttél és maradj is ott!
Továbbra is senkipárt, valamint Ryuu-utáló

.Csoki♥ 2013. 09. 10. 19:56  
RYUU!
ha anyám nem ülne mögöttem,elbömböltem volna magamat..
Gyűlöllek Akise!Álmomban meghalsz!!!
Folytasd,én ilyesmire számítottam..
ercseszke vok
# komi!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat