Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 121.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 121.rész

Miután elfogyasztottuk a kicsit sokra sikeredett reggelit, teli gyomorral elindultunk Akise munkahelyére. Időközben kiderült hogy a közeli kávézóban dolgozik és hogy Ryuu azért volt néha annyira idegesítő, mert megkérte az őrködésemre. Igazából már nem nagyon érdekel az ami akkor volt, hiszen tegnap óta teljesen felvidultam. Viszont nem tudom mihez kezdenék ha Ryuu megtudná a történteket. Kiakadna, kiabálna és talán még hatalmas balhét is csapna. De nem szabad erre gondolnom. A lényeg hogy végre megtörtént.
- Mi a baj? - kérdezte a mellettem sétáló albínó fiúcska, miközben gyengéden megszorította a kezei között pihenő ujjaimat. Halványan elmosolyodtam, majd egy sóhajtás után megszólaltam.
- Semmi. Csak elgondolkoztam néhány régi emléken. - feleltem a hófehér tájat bambulva. Semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy valami lelkizős dolog folyjon le az út közben. A nálam egy fejjel magasabb srác nem válaszolt semmit, csupán bólintott egyet. Úgy öt perc sétafikálás után végre megérkeztünk a színes elemekkel díszített kávézó elé. Az ajtó előtt megálltunk, majd egy közös 'oké' után beléptünk a fűtött helységbe. Most nem igazán voltak emberek, elvétve ha található volt két egyed, azok is épp távoztak. Amint a pult mögött álló fiatal megpillantott azonnal beszédre nyitotta a száját, de Akise egy legyintéssel leintette.
- Ő a barátnőm! Róla beszéltem... - mutatott egy szék felé hogy foglaljak helyet. Miután elhelyezkedtem levettem a kabátomat és vártam hogy a fehérke is leüljön, de helyette eltűnt egy ajtó mögött. Pár perccel később egy fekete nadrágban, fehér ingben és vörös nyakkendőben lépett ki rejtekhelyéről. Szemeim felcsillantak ahogy megpillantott a fiút, hiszen neki a legjobban az ing+farmer összeállítás áll jól.
- Remek! - csattantam fel miután két tenyeremet szorosan összeérintettem. Akise elmosolyodott, majd egy óvatos mozdulattal a szájához vont és ajkait az enyémekre tapasztotta. Csókja most egészen más milyen volt mint az éjszaka folyamán. Amolyan... vad és durva, ráadásul a szemei is végig nyitva voltak. Amint megfordultam az öccsét pillantottam meg, tágra nyílt szemekkel bámult ránk. Felálltam, de mielőtt megszólalhattam volna az albínó fiúcska ismét megcsókolt.

Rövid, unalmas és sok a szóismétlés ~ mondanám ha nem köveznétek meg érte. De mivel biztos vagyok a halálban ilyen kijelentés után, inkább ne is vegyétek figyelembe a első pár szót! Remélem tetszett és továbbra is szívesen fogjátok olvasni a sztorimat. ^.^

( 226 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 19:44  
Legyen bunyó! Khm, így: Nana Ryuu után fut, majd Akise és kijön és elkezdik egymást  pofozni, majd az Akise kórházba kerül. Nyert Ryuu!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 17:56  
Éljen a senkipárt! Mindenképpen folytasd, és akármilyen rövid, meg akarjuk tudni Nana választását :P

Rimaa<3 2013. 09. 10. 17:46  
Jáááj Ryuu verekedést akaroook!Gyerünk mutasd meg milyen férfi vagy!

b.v.m.
 
2013. 09. 10. 17:39  
Lemaradt xd Akise párt! ♥

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 17:25  
Gyerünk Ryuu! Nyírd ki! Tartsd ki! Szeretünk! Hajrááá!  >_<

ETUKAPETUKA
 
2013. 09. 10. 17:18  
Folytasd! És ha elkezdenek verekedni, akkor Akise nyerjen!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 17:15  
Ryuu! itt az alkalom! azonnal öld meg Akise-t!!!♥
sikongva várom a kövi részt!!^.^

b.v.m.
 
2013. 09. 10. 17:09  
Jujj! O.O Bunyó lesz? xdd Folytasd minél hamaraaab!! :3

Demi.♥ 2013. 09. 10. 17:04  
Ajjaj, itt még problémák lesznek!... Akise párt. ♥
Minél hamarabb folytasd!
Jeee, #1. komi


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat