Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 119.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 119.rész

Egész este rengeteget beszéltünk, szó esett mindenről ami csak számít. Ilyen az iskola, Azusa cica benevezése valamilyen kisállat versenyre, az albínó fiúcska és a feketeség érzéseinek megvitatása, valamint a döntéseim sürgetései is egyaránt. Hogy őszinte legyek, jelenleg nem tudnám eldönteni, hogy kire essen a voksom. Mindkét fiúnak van olyan tulajdonsága, ami miatt szeretem. Ez lenne Akise romanti***ága, perverzsége, gondoskodása és főzési technikája vagy Ryuu kedvessége, odafigyelése, kecsessége és csak néha megjelenő perverz hajlamai. Szóval ha ma este kéne döntenem, inkább elbújnék egy sötét lyukban ahol mindentől elzárva lehetek.
- Min gondolkozol Hercegnő? - simogatta meg mutatóujjával az arcomat Akise, miközben vérvörös szemeivel az arcomat kémlelte. A fiatalabbik fiú úgy két órája távozhatott a házból, így már csak mi ketten voltunk a szobámba, mindketten pizsamába öltözve.
- Semmi különösön. Csak eszembe jutott valami... - válaszoltam nem túl meggyőzően. Mindezek  az albínó fiúcska nem kérdezett rá, valójában mi is lehetett ez a “valami.
- Rendben, nem akarlak megbántani a kérdéseimmel. De mégis szeretnék egy fontos dolgot kérni tőled, így hogy már betöltötted a 19. életévedet! - húzódott szája félmosolyra. Legbelül tudtam mire gondol de az agyam nem tudta vagy inkább akarta felfogni a szavait.
- Milyen fontos dolgot? - kérdeztem nagyot nyelve, kissé megizzadva az idegességtől.  Hangom megremeghetett, mivel az előttem fekvő fiú észrevehetetlenül kuncogni kezdett.
- Tudod mire gondolok! - ült fel egy hirtelen mozdulattal, de tekintetét egy percre sem fordította el tengerkék szemeimtől.
- Mi az? - kérdeztem kezeimet a mellkasomra szorítva. Felülkerekedett rajtam a félelem és az izgatottság, de ennek ellenére próbáltam tartani magamat.
- Tudom, hogy tudod mire gondolok. De nem akarod kimondani! - csillogtak szemei az ablakon beszűrődő holdfénytől. Egy darabig nem szóltam semmit, bár nem maradhatok örökre csendben.
- Sejtem mire célzol, de én még nem készültem fel erre! - szorítottam össze szemhéjaimat és fordítottam el a fejemet, hogy ne kelljen Akise tekintetét állnom.
- Emlékszel mit ígértél két éve? - vetette át bal karját az ágy másik végére minek hatására felsőteste egy vonalba került az enyémmel.
- Persze hogy emlékszem rá, de... - kezdtem bele mondandómba, de a felettem támaszkodó fiú finoman az ajkaimra nyomta övéit. Csókja gyengéd volt, olyan mint a filmekben.
- Hidd el, vigyázni fogok rád! - mosolyodott el, amint elhajolt arcomtól. Tekintetében valami megmagyarázhatatlan fény villogott, amire szerintem még Ő maga sem tudta a választ.
- Bízok benned, de akkor is... - próbáltam valami ésszerű magyarázatot találni arra, miért is nem alkalmas a ma éjszaka.
- Kérlek! Legyen ez a karácsonyi ajándékom! - próbálkozott tovább és már eléggé a tűrőhatáromon kívül voltam, így egyre csak közeledett az a pillanat, amikor megadom magam.
- A plüss nem tetszett? - kérdeztem tovább húzva az időt, de tudtam hogy a felesleges szavak és kérdések nem segíthetnek a helyzetemen.
- Nem erről van szó. Te jobban tetszel! - ölelt át szorosan, amitől arcom azonnal lángba borult. Amint ismét megszólaltam, hangom megremegett, de a mondat végére kitisztult.
- Akkor legyen. Kérlek vigyázz rám! - kérleltem könnyes szemekkel. Akise arcára halvány mosoly szökött, aztán apró csókot adott arcomra, majd végül megtörtént az amire hőn szeretett albínó fiúcskám oly' régóta várt. [...]
- Sajnálom. Fájt? - simogatta a kézfejemet gyöngéden, miközben tekintetével az arcomat fürkészte. Szemeimben még ott csillogtak a fájdalom könnyei, de már nem éreztem semmit.
- Csak egy kicsit. De már jól vagyok! - fordítottam fejemet a fiú felé, aki fejét jobb tenyerével támasztotta. Arcomon mosoly ült, örültem hogy végül megtörtént aminek kellett.
- Akkor jó! - hajtotta fejét a párnahalmazok közé.
- Ezek után is velem maradsz? - kérdeztem félve. Az igazat megvallva ezért nem akartam megtenni Akise-vel, mert féltem hogy elhagy. De ez nem történhet meg... igaz?
- Örökké szeretni foglak! - vágta rá habozás nélkül, komoly arckifejezést vágva.
- Ameddig meg nem halunk? - vontam fel a szemöldökömet reménykedve.
- Annál is tovább! - csókolt meg, s az elmúlt egy óra eseményei újra megtörténtek.

Hoztam nektek egy nehezen megírt részt, mivel már háromszor küldtem be körülbelül. Remélem tetszett nektek és kitörő örömmel fogadjátok majd a 120.részt is. :3

( 331 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 12. 18:35  
Na jó,ezt még muszáj volt elolbasnom.
Most próbálom megszerezni Ryuu-t,de nem megy.Talán azért mert nekem a negatív személyiségek jönnek be jobban,de lehet gogy azért mert nem az elejétől olvastam a story-t...
Na mindegy.
Lehet hogy én is egy kicsit perverz vagyok,hogy ezt vártam de...nem baj.
Am meg Nana megígérte neki.
Az ígéret szép szó,ha betartják úgy jó!
Hajrá Akise!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 10. 20:22  
Pedig már vártam a szaftos részleteket xD á a piszkos fantáziámmal ki tudom tölteni azt az ,,elmúlt egy óra" történéseit :P meg a második alkalmat is *-* gyá szeretem ezt a történet már ezért is érdemes feljönni

ETUKAPETUKA
 
2013. 09. 09. 20:31  
Folytasd! És legalább Akiseval tette meg. Ennyi!ˇ^ˇ

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 09. 19:26  
ercseszke  Az albínók nem tehetnek róla, hogy albínók! Szóval nem kell tőlük undorodni...

jfreka 2013. 09. 09. 19:21  
ÚÚÚ...Ryuu *** mérges lesz... Folytasd!

Jessica <3
 
2013. 09. 09. 19:21  
Nagyon jó lett Folytasd! Már csak Ryuu reakciója érdekel

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 09. 19:18  
Miért! lehet hogy hü..-nek nézel de én kicsit elsírtam magam amikor elolvastam a törit..
Miért nem Ryuu-val történt ez meg..:'( egy életre megutáltam Akise-t! le is cserélem a Pou-mat Ryuu-ra..egy darabig most utálom Nanát. hogy bírt lefeküdni egy albínóval? én undorodok az albínó emberektől!-gyilkos tekintet-Akise a kiszemelt célpont,meg kell ölnöm!!
Folytasd..
/ercseszke-kaptam 4 nap tiltást. összevesztem cicák03al a fórumon:/ pedig Ő kezdte..-gyilkos tekintet-őt is ki kell nyírnom./

ℓι๓є™
 
2013. 09. 09. 19:11  
(küldd el)

ℓι๓є™
 
2013. 09. 09. 19:10  
Chi nekem is!

Demi.♥ 2013. 09. 09. 19:06  
Chi, Köszi!! Nem számítok... már ki sem mondom mire... De várom, ha sikerül megtalálni!!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 09. 18:57  
Chi  Ha már Deminek elküldöd az eredetit, nekem is elküldöd?

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 09. 18:52  
Demi.♥: Valahol csak meg van még a gépen, megpróbálom megkeresni. Amennyiben megtaláltam elküldöm neked üzenetben. :3 Bár ne számíts durva eseményekre. x3

Demi.♥ 2013. 09. 09. 18:45  
Már alig vártam, hogy ez is meglegyen, természetesen nagyon örülök, hogy Nana Akisenek adta oda ártatlanságát! Mindörökké Akise párt ♥
Báár, nagyon kíváncsi lennék az első verzióra, amit beküldtél, nem lehetne valamilyen furcsa módon, hogy ez elkerüljön hozzám?? ...Szerintem, szemétség, hogy nem, azt rakták be, ezt a történetet többnyire idősebbek olvassák, elfogadhatták volna. De ha elmentetted talán, esetleg tényleg valahogy... 

Rimaa<3 2013. 09. 09. 18:28  
Egyetértek Riyungommal!Bár őszintén szerintem Ryuu marha mérges lesz ha rájön!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 09. 18:20  
végre, végre! erre a pillanatra vártam már 119 részt xD örülök hogy végre megvolt Nana első alkalma is :3 mondjuk nem tudom, hogy most sajnálkozzak vagy örüljek, hogy nem Ryuu volt ott...a pártatlanság átkai xD de azért örülök, hogy mind a ketten kitartanak egymás mellett ezek után is (remélhetőleg) már csak a “Folytatás! „ mondatocskát tudnám hozzáfűzni ^^

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat