Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 117.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 117.rész

Másnap reggel nyomott hangulattal ébredtem fel. Reménykedve pillantottam magam mellé, viszont Akise ma sem aludt mellettem. Szomorúan ültem fel és csúsztam ki az ágy szélére. Egy darabig mereven bámultam ki az ablakon, a hófehér tájat bámulva. A hó tetején megcsillant a napfénye, így visszaverve az ablakomra a narancssárgás fényt. Elmosolyodva álltam fel és sétáltam át a fürdőszobámba. Álmosan pillantottam bele a tükörbe, bár nem kellett volna, mivel a látványtól teljesen megborzongtam. A bőröm teljesen kifehéredett, bánatos szemeim alatt sötét karikák húzódtak. Lassan megnyitottam a csapot és egy kevéske meleg vízzel megmostam az arcomat. Bár nem éreztem tőle magamat jobban, azért valamivel frissebb lettem. Gyorsan vissza sasszéztam a szobámba, ahol a szekrény elé álltam. A lehető legszélesebbre tártam, majd kutakodni kezdtem benne. Hosszas válogatás után végre eldöntöttem mit veszek fel, ez pedig egy fekete cicanaci és egy világos barna, szarvasokkal díszített kötött pulcsi volt. Kellemes tempóban magamra öltöttem minden ruhadarabot, majd mint akit puskából lőttek ki, lerobogtam a lépcsőn. Akise a konyhában sürgölődött, arcán szenvedés ült. Némán mögé lopakodtam, s a derekánál átkulcsoltam a kezeimmel. Arcomat a hátába fúrtam, mire a fiú alig észrevehetően összerándult. Mosolyogva kísértem végig a reakcióját, de a gyanakvás továbbá sem hagyott megnyugodni. Szoros ölelésem csak még szorosabbá váltottam, majd végül akaratom ellenére csak megszólaltam.
- Szeretlek! És nem akarlak elveszíteni! - gyűltek könnyek a szemeim sarkába. Az előttem álló fiú nem szólt semmit, hirtelen megpenderült saját tengelye körül és szorosan átölelt.
- Hidd el, hogy én sem! - motyogta a hajamba kínlódva. Egyik tenyerét a tarkómon, míg másik kezét a hátamon nyugtatta. Hangja remegett amint megszólalt, de Őt ez nem érdekelte. Mivel most rajtam volt a sor, így nehézkesen megpróbáltam valami értelmeset kinyögni.
- Csak mondod! Sosem alszol mellettem és mindennap elmész! - rivalltam a fiúra szomorúan.
- Nagyon sajnálom! De ha itthon maradok, melletted alszok és megcsókollak biztosan rájöttél volna hogy részmunkaidőben dolgozom! - tolt el magától egy kicsit, hogy a szemembe tudjon nézni. Elmosolyodtam, majd lábujjhelyre álltam és ajkaimat az övére tapasztottam.
- Nem tudtad volna ezt előbb elmondani? - kérdeztem most már ismét boldogan.
- A-a. Mert tudom hogy utálod ha vesznek neked valamit! - nevetett fel halkan.
- Kivéve ha süteményekről van szó! - kuncogtam. Azt hiszem nem kellett volna elítélne Akise-t. Ő igazából tényleg jó ember!

Hoztam még egy részt, de et sem lett valami hosszú! Ezért bocsánatot is kérek, bár tudom hogy titeket nem érdekel ha rövid részeket hozok! :3

( 243 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 07. 13:10  
jó, akkor nem hülyültem meg xD már az elején sejtettem, csak nem írtam kommentet, így itt kérdeztem meg xD

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 07. 12:04  
Riyung: Tudod hatalmas Diabolik Lovers fan vagyok. :3 Csak ezért voltam neked annyira gyanús. xĐ

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 07. 12:02  
Oké, ehhez semmit sem szólok. Tuti Akise-t válassza. Felőlem folytasd!

ℓι๓є™
 
2013. 09. 07. 9:10  
Akise párt.
Na, ez már jó!

Demi.♥ 2013. 09. 07. 9:02  
Nagyon jó, Akise párt...mint mindig! Ne idegesíts már a “Bocsi, ez is rövid lett „ szövegeddel! Senkit nem érdekel, hogy rövid vagy hosszú, a lényeg, hogy olvashatjuk!

szantosz 2013. 09. 06. 21:57  
Bocs, hogy eltüntem, de a suli miatt nem tudok túl gyakran belépni. De utólag mindig pótolom a kihagyott részeket! Folytasd!!!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 06. 21:08  
Akkor is Ryuu párti maradok >.< Jó lett!^^

ETUKAPETUKA
 
2013. 09. 06. 20:59  
Folytasd! És tudtam én hogy Akise dolgozik valahol! Gondoltam! Tudtam én hogy soha nem csalná meg Nanát! ˇ^ˇ

ercseszke 2013. 09. 06. 20:53  
nem tudom hogy lecseréljem-e a pou-m nevét Ryuu2-ről Azusa-ra..:/
azért Ryuu2 a neve,mivel Ryuu már van..valaki lefoglalta,nem ti voltatok?o.O
És már az Akise is foglalt..o.O
ja,és persze F0ŁYTÂ$Đ :Đ

b.v.m.
 
2013. 09. 06. 20:52  
Megint Akise párt! xdd Folytasd! (:

Rimaa<3 2013. 09. 06. 20:03  
Jajj nekem Nana...Olyan puhány vagy!!
Legalább egyszer pofon vághatnád az egyiket!
De jó lett folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 06. 20:01  
hihi 1# komi~ :3 nos, drága Chi, már miért "nem érdekel ha rövid részeket hozok!"-ozol? xD nem az a lényeg benne, hogy milyen hosszú, hanem hogy kibontakozzanak benne az érzések, és előrevigye a történetet, ami nálad mindig pipa volt✔ tehát nyugi, a rövid részekért nem kövezünk meg xD másrészt valahogy éreztem, hogy valami ilyen munka-cucc lesz benne, így Akise-től se undorodtam el, habár még mindig pártatlan vagyok TwT már csak annyit akartam megemlíteni (már bocs, hogyha valami gond van ezzel) de Diabolik Lovers fan létemre, csak nekem furcsa a macska "Azusa" neve, és a profilképed Chi? :'D még egyszer bocs, hogy rákérdezek, de valahogy kissé gyanúsnak tűnt xD


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat