Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 114.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 114.rész

A napok egyre csak teltek és Akise minden egyes délután elhúzta a csíkot. Néhányszor számon kértem még az első eset után, de mint legelőször most sem mondott semmit amivel elárulhatta volna, vajon hová is igyekszik mindennap. Talán új barátnője van, amit nem is csodálok hiszen borzalmas alakom, szörnyű kinézetem és lapos melleim vannak. Mellőlem mindenki félre lépne. Talán ha elmennék és megnézném hogy hová járkál folyton, akkor nyugodtabb lenne a szívem. De a kémkedés nem szép dolog, viszont ha a saját érdekeimet nézem, akkor nagyon is helyes. Tudni akarom miért tűnik el délutánonként és ér haza esténként. Ráadásul a karácsony is hamarosan el érkezik, bemegyek a városba és veszek valamit. Szóval röviden ha követem ma, akkor az még hasznos is a számomra. De mi van ha meglát? Nem szabadna utána mennem, ennek ellenére a drága eszem nem engedelmeskedik nekem. Vissza kéne fognom magamat, különben meglát.
- Vajon most merre lehet? - bújtam el az egyik épület sarkában, ügyelve nehogy meglásson. Nem akartam elindulni, de a lábaim maguktól megmozdultak. Szóval így lyukadtam ki itt.
- Kit keresel? - tűnt fel a semmiből Ryuu. Az igazat megvallva furcsálltam, hogy pont ezen a helyen találkozunk össze. Mondjuk Laura háza közelebb van a bevásárlóközponthoz mint a miénk.
- Senkit. Csupán vásárolgatok! - vágtam rá miközben arrébb sasszéztam a faltól. A feketeség furcsán nézett rám, de nem szólaltam meg, nehogy kitudódjon hogy Akise után settenkedtem.
- Aha. A falhoz simulva? - mutatott a vörös téglaépületre, mire halkan felnevettem. Kezemet a tarkómra helyeztem és bármi gyanú nélkül beszélni kezdtem.
- Nem is tudtad? Én ilyen furcsa lány vagyok! - kuncogtam zavaromban. Amint a fiú háta mögé pillantottam, megláttam az albínó fiúcskát a kávázó felé sétálni, így azonnal elakartam indulni, viszont a tengerkék szemű srác megragadta a csuklómat, maga felé fordított és lágyan megcsókolt. Nagyokat pislogva emeltem rá szintén tengerkék tekintetemet.
- Sajnálom. De olyan rég csókoltalak már meg... - motyogta enyhén piros arccal.
- Nem hiszek neked! - tettem karba a kezemet és dobbantottam egyet jobb lábammal.
- Miért? Ha még egyszer megteszem hinni fogsz nekem? - hajolt le hozzám és tapasztotta ajkait az enyémekre. Csókja szenvedélyes és szerelmes volt, lehetetlen lett volna tagadni hogy komolyan mondta az előző szavait. Elmosolyodtam, s megragadtam a nyakkendőjét.
- Cseles! - csattantam fel, majd egy mosoly kíséretében elhagytam a város azon részét, ahol az albínó fiúcskát láttam néhány perccel ezelőtt. Ryuu csókja valahogy elfelejtette velem minden bizonytalanságomat és most az egyszer nem is bánom hogy ennyire közel kerültünk egymáshoz. Örültem, hogy ismét látom, hiszen mióta visszaköltözött Laurához csal egyszer volt alkalmam látni, a Yuki-s esetnél. Jut eszembe elfelejtettem megkérdeni miért nem jött el hétfőn, szerdán, pénteken és fél vasárnap hogy lásson. De gondolom ha nem említette, nem is fontos annyira. Legalább ismét találkoztunk aminek örülök. Talán újra jóban lehetünk mint mielőtt elkezdtünk volna járni. De csak talán...

Próbáltam nem rövid részt írni, viszont ez sem lett valami rekord hosszúságú fejezet. Ezért is esedezem a bocsánatotokért, de ígérem legközelebb megerőltetem magam és bepötyögök egy ennél valamivel hosszabb részt! :3

( 211 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 04. 20:36  
Szerintem nem baj, ha Ryuu mindig feltűnik. Tűnjön is még mindig fel. Folyti!

Rimaa<3 2013. 09. 04. 20:13  
Jó lett!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 04. 19:56  
A macska már biztonságban van, szóval maradok senkipárti.

ercseszke 2013. 09. 04. 19:50  
ott a macska

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 04. 19:37  
Senkipárt!
Folytasd!

ercseszke 2013. 09. 04. 19:25  
Ryuu párt!
Nekem 8 hogy milyen hosszú,iskola van,tehát...mindegy hagyjuk,fołytasđ
De Ryuu hogy kerül mindig oda??

Jessica <3
 
2013. 09. 04. 18:49  
Nagyon jó lett Folytasd!

Demi.♥ 2013. 09. 04. 18:45  
Nem baj, hogy rövid a lényeg, hogy olvashatom! Remélem soha nem fogod abba hagyni!
...És még mindig Akise párti vagyok!

b.v.m.
 
2013. 09. 04. 18:43  
Folytasd!:3 Akise párt!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat