Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 108.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 108.rész

Másnap reggel sokkal boldogabban és könnyedében ébredtem fel. Magam mellé sandítottam, pedig tudom hogy az albínó fiúcska már nem aludhat mellettem, de csak amíg Ryuu itt lakik. Nem is értem minek kellett Anyunak megengednie, hogy egy hétig maradhasson nálunk. Mindegy, egyszer úgy is vége szakad ennek. Lassan feltápászkodtam fekvőhelyzetből, majd kicsúsztam a puha ágy szélére. Egy darabig mereven ültem, közben kifelé bámultam, a havas tájat kémleltem. Minden fehér, én pedig néha úgy érzem, hogy teljesen megvakít. Még néhány sor gondolatmenet után a szekrényhez pattantam, s hosszas kutakodás után végre a kezembe akadt egy fekete farmer, egy sima fehér póló, és egy szarvasmintás, kötött pulcsi. Be kell ismernem, hogy nagyon szeretem a kötött pulóvereket. Régebben, mikor kicsi voltam Anyu is sokat készített nekem, de ahogyan nőttem az ilyen esetek elfogytak. Végül a dolgok odáig fajultak, hogy a boltban vettem meg a cuccaimat. De ez nem is lényeg, sokkal fontosabb az, hogy valami finom illatot érzek a konyha felől. Gyorsan lerobogtam a lépcsőn, és mint bomba robbantam be a konyhába. A két fiú nekem háttal álltak, így biztosan nem vettek észre. Viszonylag nesztelenül járok, szóval remek nindzsa vagy kém lennék. Hmm... azt hiszem rántotta sül a serpenyőben.
- Mit csináltok? - kukucskáltam át Ryuu és Akise válla fölött. Igazából sosem gondoltam arra, hogy ezek ketten valaha is együtt fognak főzni. Lehetetlen, biztos csak valami vicc.
- Reggelit a Hercegnőnek! - fordult felém Akise, majd egy apró csókot adott. Érdekes arccal nézhettem vissza a vörös szeműre, mivel amint elváltunk hangos nevetésben tört ki.
- Most min nevetsz? - tettem karba a kezeim miközben durcásan néztem az előttem álló fiúra.
- Rajtad Picur! - perdült meg a feketeség és tett le az asztalra egy tényért, melyben forró rántotta pihent. Már-már nyál csorgatva néztem a tányért, hiszen tegnap egy szelet kenyéren kívül semmit sem ettem.
- Most reggeliz meg, aztán elköszönök tőled. - húzta ki a széket Akise, amit elfogadtam.
- Miért? Megint elmész? - néztem fel rá értetlenül és szomorúan.
- Igen. De délután jövök, addig pedig vigyáz rád az öcsém! - simogatta meg a fejemet.
- Ja, de ha lehet ne előttem enyelegjetek! - forgatta a szemeit, aztán átment a nappaliba.
- Akkor gyorsan befalom és megkereslek az emeleten! - mosolyodtam el, mire a hófehérke lehajolt hozzám és lágyan megcsókolt. Kezembe vettem az irányítást, ami annyit jelentett, hogy használtam a nyelvemet is. Az albínó fiúcska csillogó szemekkel húzódott el, de arcán komorság ült. Szomorúan hajtottam le a fejemet, úgy éreztem valami rosszul csináltam.
- Ne csüggedj miatta! - kiáltott át a nappaliból Ryuu. Nem válaszoltam, csupán bólogattam. De akkor sem jó, ha Ő ilyen. Nem szeretem ha azok, akiket szeretek bánatosak. Akkor én is az leszek. Ezt a tulajdonságot Anyutól örököltem.
- Na akkor én megyek, vigyázz magadra és öcsi, ne érj hozzá Nana-hoz! Ha bánt, akkor majd mondd el! - súgta az utolsó mondatot a fülembe. Elmosolyodtam, s egy puszit nyomtam az arcára, amit nem viszonzott. Ma annyira... furcsa.
- Ne törődj vele! Gyere tévézni! - paskolta meg maga mellett a helyet a feketeség.
- Megyek, csak ezt még bekapom! - emeltem számhoz az utolsó falatot, majd átsasszéztam a kanapához. Amint odaértem mint rongybaba vágódtam le az ülőbútorra. Ryuu rögtön átkarolt, s közelebb húzott magához. Én erre csak unottan bámultam a tévét. Ekkor eddig vállamon pihenő tenyerét átcsúsztatta a combomra, amit megdöbbenés és heves szívverés követett.
- Ezt most hagyd abba! - húzódtam el, de Ő visszarántott.
- Miért? Elegem van, hogy mindig mindenből Akise élvez elsőbbséget! Én akarom megtenni veled legelőször! - nézett rám komoly, ugyanakkor bús tekintettel.
- De én nem akarom! - próbáltam kibújni szoros öleléséből.
- Akkor legalább hadd csókoljalak meg! - kérlelt csillogó szemekkel.
- Miért? - nyöszörögtem heves tiltakozással.
- Mert szeretlek! Kérlek! Csak ennyit engedj meg! - fúrta fejét a nyakamba. Ekkor már nem tudtam tovább ellenkezni, az ember érzései mindig felülkerekednek a józan észen...

( 314 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 30. 20:45  
Bevallom őszintén,én az ilyen lerverz részeket személytők függetlenül szibesen olvasom
De azért Akise jobb lenne>.>

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 01. 15:29  
Folytasd ez fantasztikus!
Nana ne hagyd magad!

b.v.m.
 
2013. 09. 01. 15:07  
Folytasd! Akise párt! ˘^˘ ^.^

ℓι๓є™
 
2013. 09. 01. 14:49  
Ryuu perverz?! O.o
Ez enyhén durva...
Én már nem is tudom, melyik jobb, eddig Akise Team voltam, most is neki szurkolok, de... hát... nem is tudom...

Rimaa<3 2013. 09. 01. 14:02  
Ez a két tesó jobban hasonlít mint azt az ember gondolná!
Folyti!

ETUKAPETUKA
 
2013. 09. 01. 13:47  
Folytaaaasd~
És Nana nehogy hagyd magad! Neked Akise az igazi!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 01. 13:41  
ercseszke: Szegény cica!

ercseszke 2013. 09. 01. 13:39  
Casty: én minden hozzászólásomat elképzelem...

Demi.♥ 2013. 09. 01. 13:37  
Mégis csak testvérek, mindkettő perverz!! (mintha én nem lennék az)
Hajrá Akise!

Virág♥
 
2013. 09. 01. 13:13  
Háhá, előbújt a perverz Ryuu is. Folytasd. *-*

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 01. 13:12  
ercseszke: Ezt most elképzeltemmm D
Nyó lett! Nyaaah ^^

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 01. 13:07  
nocsak-nocsak Ryuu is tud perverz lenni xD őszintén már a címen is csodálkoztam egy jó kis időt, és mily' meglepő, a fiúk akármilyen romantikusak és drámaiak, bennük ott van a "kan vér" xDDD Bocsánatot kérek a fiúktól, de nekem ez a véleményem :'D várjuk a folytatást~ kíváncsi vagyok Ryuu meddig megy el *gonosz vigyor*

ercseszke 2013. 09. 01. 13:01  
Gyerünk Ryuu! ne hagyd magad! Vágd pofán Akise-t és neki annyi!vagy esetleg vágj hozzá egy macskát!úgyis fél a macskáktól!
folytasd!

Jessica <3
 
2013. 09. 01. 12:50  
Folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 09. 01. 12:12  
Húú folytasd! Gyerünk, Nana, ne hagyd magad!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat