Újság >> Történetek / Sorozatok

Az idő múlik - 105.rész
Megosztás: f

Az idő múlik - 105.rész

A tegnap délután viszonylag hamar eltelt, főleg hogy remekül éreztem magam Ryuu társaságában. Ennek ellenére a reggelt kissé szomorkásan, de annál inkább betegesen kezdtem. Fájt a fejem, hasam és egy kicsit még a hátam is. A fájdalmak ellenére nehézkesen felültem, majd óvatosan felálltam és átcsoszogtam a fürdőszobába. Rémülten néztem bele a tükörbe, amiben egy kócos, karikás szemű és piros orrú lányt pillantottam meg. Ha őszinte akarok lenni, nem ismertem magamra. Döbbenten megmostam az arcomat egy kis forróvízzel, majd levágódtam az íróasztalom előtt álló székre és hosszasan bámulni kezdtem a parkettát.
- Reggelt' hercegnőm! Kész a reggeli! - nyitott be a szobába Akise. Ma valahogyan sokkal jobb passzban van, mint az elmúlt négy nap folyamán bármikor.
- Oh, jó reggelt! - intettem neki miközben szipogtam párat.
- Te sírtál? - tette le a tálcát az ágyamra és gyorsan mellém guggolt.
- Dehogyis. Csak megfáztam egy kicsit. De jól vagyok! - mosolyodtam el biztatóan.
- Biztos? - fürkészte az arcomat komoly, vérvörös szemeivel.
- Igen. Ha nem bánod felöltöznék! - céloztam arra, hogy kimenjen a szobából.
- Akkor most megyek. Szólj ha kell segítség! - hagyta el a szobát nyugtalanul. Talán mondanom kellett volna hogy alig tudok felállni, de most már mindegy. Keservesen talpra bírtam magam, s mint egy rongybaba átvánszorogtam a szoba másik végébe. Szélesre tártam a szekrényemet és hosszasan válogatni kezdtem a benne lapuló cuccokat. Végül egy meleg cicanadrág, egy fehér póló és egy vastag, kötött pulcsi mellett döntöttem. Mindent magamra vettem, majd tekintetemmel a műanyag tálcát kezdtem fixírozni melyen meleg kakaó és friss gofri pihent. Akaratlanul leültem az ágy szélére, s falatozni kezdtem. Az első pár falat után hányingerem lett, így abba is hagytam az evést. A maradék ételt kidobtam a szobám kukájába, a kihűlőben lévő kakaót pedig leöntöttem a lefolyón. Bágyadtan támaszkodtam meg a mosdón, közben egyre csak magamat bámultam. Ha anyu itthon lenne, ágyba parancsolna és amíg csak lehet bezárna a lakásba. De nem gondolkodhatok ilyeneken. Le kell mennem a konyhába és jóllétet színlelnem, hogy a srácok ne aggódjanak miattam. Evvel csak egy gond van... Ha én most elindulok összesek vagy lezúgok a lépcsőn és végül a kórházban kötök ki, ami nem egy jó dolog így karácsony felé. Végül csak összeszedtem magamat, s elindultam az ajtóm felé. A fából készült tárgy minta villám nyílt ki, így a földre kényszerítve engem.
- Sajnálom! Jól vagy? - pattant mellém az albínó fiúcska.
- Persze. Csak kicsit fáj a homlokom... - fogtam meg sajgó testrészemet.
- Mutasd! - nyúlt a fejem felé, de én ellöktem a kezét. Ha megfogja a bőrömet, akkor rájön hogy lázas vagyok és aggódni fog értem Ő és Ryuu is.
- Semmi bajom! - mondtam idegesen, majd lassan feltápászkodtam a földről. Akise értetlenül nézett rám, így a hányingert és torokfájást leküzdve megszólaltam.
- Menj csak előre, mindjárt megyek én is, csak még felteszek egy kis sminket! - mutogattam az arcom körül zavartan.
- Rendben. Várunk a nappaliban! - ment ki kissé gyanakvó tekintettel. Amint becsukta az ajtót, mint akiben semmi erő huppantam le az ágyra. Szemeimet lehunytam és hagytam hogy a sötétség átjárja a testemet. Igazából ettől nem lettem jobban, de képes voltam tőle megnyugodni és átgondolni hogyan mászok le az emeletről. Felálltam és a bútorokba kapaszkodva kiléptem a birodalmamból. Eltántorogtam a lépcsőig, majd a korlátot megmarkolva elindultam lefelé. Először csak egy fokot léptem lefelé, mivel ingatagnak éreztem a talajt. Összeszedtem magamat, s mint akit puskából lőttek ki lerobogtam az előtérrel szembe lévő lépcsőről. Arcomon mosollyal robbantam be a nappaliba.
- Hello! - szólaltam meg, de a hangom rekedt volt.
- Elment a hangod? - kérdezték egyszerre, szemöldöküket felvonva.
- Nem, csak köhintenem kell egyet! - mentegetőztem, majd köhögtem pár másodpercet.
- Akkor ha minden rendben, gyere ide! - paskolta meg Ryuu a közöttük üresen maradt helyet.
- Oké! - feleltem és elindultam a kanapé felé. Megkönnyebbülten ültem le. Értetlenül néztem a két fiúra, akik engem bámultak. Öt másodperces eltérésekkel kapkodtam köztük a fejemet.
- Valami baj van? - kérdeztem mosolyt erőltetve az arcomra.
- A pofid... teljesen kipirult! - érintette meg a bőrömet Akise a szemem alatt.
- Biztosan... a lakásban lévő melegtől! - csattantam fel.
- Akkor vedd le ezt a pulcsit! - hámozott ki a kötött pulóverből a feketeség. Ellenkezni nem tudtam és mire észbe kaptam már mindketten a homlokomat fogtál. A kis piszkok...
- Ahogy gondoltam, lázas vagy! - állapították megy egyszerre. Az albínó fiúcska felállt, majd Ryuu segítségével a hátára vett és felcipelt a szobámba. Letett az ágyra, mellém ült, s egy hirtelen mozdulattal bedugta a számba a lázmérőt és úgy másfél perc elteltével kiszedte.
- 38, 5! Hoznál lázcsillapítót? - fordult a kék szemű srác felé. Az bólintott, majd kiment a szobából. Az utolsó amire emlékszem az Akise rémült tekintete. Azt hiszem elájultam...

( 208 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 08. 31. 16:04  
Folytasd, rögtön, és én is Akise-párti vagyok! (:

b.v.m.
 
2013. 08. 31. 12:53  
Ma fogtam magam és elolvastam az összes részt.Most fáj a szemem!xdd Am nekem nagyon tetszik!
És én is Akise párti vagyok! :3

¤Norcica¤
 
2013. 08. 30. 22:04  
ℓι๓є™: Akise-párti??? :OO Brühü, most csalódtam!

Jessica <3
 
2013. 08. 30. 19:35  
Jó lett Hamar folytasd! Akise párti vagyok Még mindig

ℓι๓є™
 
2013. 08. 30. 12:25  
Akise-párt!
Folytatsd!

Demi.♥ 2013. 08. 30. 12:03  
Én is azon gondolkoztam, amin Virág♥, de több, mint valószínű, hogy ebből is csak veszekedés lesz! :/
Folytasd! (:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 08. 30. 9:53  
Folyti!

ETUKAPETUKA
 
2013. 08. 30. 7:56  
Folytasd! De még mindig Akise párti vagyok, akármilyen figyelmesek mindketten.

Rimaa<3 2013. 08. 30. 6:27  
Folytasd!Kicsit nyálasak ezek a fiúk!

ercseszke 2013. 08. 29. 22:25  
Arata nem kell!!
folytasd!de szerintem egyetértek ¤Norcica¤-val..

szantosz 2013. 08. 29. 21:37  
Folytasd!!! De hol van Arata???

¤Norcica¤
 
2013. 08. 29. 21:05  
Szegény Nanat ez megviselheti, de ha egyszer ilyen figyelmes és egy ilyen perverz majom között ül, én is rosszul lennék, és Ryuu karjaiba omolnék... *-* <3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 08. 29. 21:01  
Ú, cegény *O* Oan jó lett ez is ^^

Virág♥
 
2013. 08. 29. 21:00  
Hogy lett ilyen hamar ennyire rosszul? :o Most vagy az fog következi, hogy összevesznek azon, hogy ki törődik jobban Nanával vagy esetleg együtt ápolgatják, bár inkább az első valószínű.
Folytasd.

¤Norcica¤
 
2013. 08. 29. 21:00  
1. komi!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat