Újság >> Történetek / Sorozatok

Homoki Óvoda 2/5.
Megosztás: f

Homoki Óvoda 2/5.

Gyors jegyzet: Zsófi, légyszi olvasd el az előző H.O. rész VÉGÉT, hogy megtudd az előző H.O. részben feltett kérdésedre a választ! Köszi! ;)

Sötét volt. Vagy inkább félhomály, amelyben épphogy kirajzolódott néhány tárgy alakja; térképek, adóvevők, köpenyek, ital és rengeteg pénz, plusz Kisame nyugtalanul fel-le járkáló árnyéka. Az asztalon álló gyertya gyér lángjánál pedig ült valaki. Valaki...
----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.
Boldog, 21 éves szerelmespár, a lány immár eljegyezve. Deidara mosolyogva nézte, ahogyan menyasszonya, vidáman tölti ki az üres mezőket a házassági papíron: felveszi leendő férje nevét. Pedig egy királyi névvel rendelkezni nem piskóta; Catsy La Momohana Goldcat. Goldcat a szomszédos királyság neve volt, Catsy pedig igazi hercegnő, de mégids megváltoztatja ezt a tarkaa, tündöklő nevet Yamanakára. Ebből is látszik, milyen erős a szerelem.
-    Szerinted melyik a jobb? Catsy Yamanakané, Catsy La Momohana Deidarané, Mrs. Yamanaka, vagy...
-    Catsy. Azt válaszd ami neked tetszik.
-    De pont az a baj, hogy nem tudom a válaszodra a kérdést! Szerinted vonyítanék, ha tudnám? – tette idegesen csipőre a kezét a macskalány.
-    Jó, akkor legyen Mrs. Yamanaka. – sóhajtott a szőke, miközben Ino visongva rángatta a kezét.
A nyári szünetben kissé megvadult, hiszen nincs ovi, nem szól rá senki, nincs itthon anya... ez pedig egy dolgot jelent csupán: Juppí, lehet rosszalkodni!!
Legalább is a szőke barbie-kinézetű kislány ezt a logikát alkalmazta; ha nincs otthon a macska cincognak az egerek. Márpedig az egerek cincogtak.

----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----

Valaki továbbra is aza asztalnál ücsörgött, és rendületlenül unatkozott, míg „gazdája” szintén folytatta a fel-alá járkálást. Ez egészen addig ment így, amíg a cápafiú megtörte a csendet.
-    Most.
És ez az egy szó elég volt ahhoz, hogy a fiú felpattanjon az asztal mellől, és őrülten futni kezdjen a kijárat felé.
-    Hé, hé, hé ÁLLJ! – ordítozott Kisame, mire a fiú (mintha egy gombot nyomtak volna meg rajta) megállt.
-    Így már jobb. Most szedd le azt a maszkot.
-    De nem tehetem, gazdám! – nézett rá kutyaszemekkel a fiú.
-    ÉN parancsolok neked. Azt teszed és teheted amit ÉN mondok. Szóval vedd le. – vette oda félválról Kisame.
-    Nem! Nem veszem le! – nyakaskodott a „szolga”, kockára tévő állását.
-    Figyelj. – fogta meg a fiú vállát Kisame, és maga felé fordította. – Tudom, hogy az az arc ami alatta van, már nem egészen te vagy. De mivel a király már mindent tudott rólam az édes drága lányától, és egyértelműen hallani sem akart arról, hogy nekem adja a kezét, úgyhogy – ahogy a gonosz szívem vezérelt – elmegyünk és betörünk. Most pedig vedd le a maszkot, Tobi.
És Tobi engedelmesen leakasztotta a csavart-narancs maszkot, a félhomályban pedig kirajzolódott Madara szívós, kegyetlen arca.

----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----.----

A facebook (mint mindig) most is tele volt lájkokkal, böködéssekke és egyéb facebookra illő dolgokkal. Kivéve Liztics adatlapját, akién ma nem volt semmi; csak tegnap írogatott szívecskék, és huncut kis üzenetek. Ma már nem a facebookon kereste az igazi szerelmet; megfogta az igaz szerelem kezét, és elment vele egy randevúra. Az igaz szerelemnek pedig volt egy álneve, és nem azért, meg inkognitóban randevúzott Lizticcsel, hanem azért, mert a láyn a fellegekben járt a szerelemtől, és ha valaki megkérdezte mi a helyzet pasitéren, csak fülig mosolyogva kijelentette, hogy megtalálta őt az igaz szerelem. És az igaz szerelem álneve Black Star volt.
Bár még nem volt szó arról, amiről Catsy és Dei esetében, sőt eszük ágába nem volt házasodni ( ahogy Yuminak sem, mert eléggé házasség-ellenes volt, valószínűleg unokatestvére tőle tanulta a dolgokat ) mégis jól megvoltak, és egyiküknek sem hiányzott az exe; főleg Lizticsnek nem. Újabban, mély nyomot hagyot benne, hogy a Sharinganos ifjú egy fiatal, Blair nevű plázacicával kötötte össze az életét, és felsőbb fokon is, ugyanis amikor legutóbb látták őket, a macskalány ujján egy fekete gyémántgyűrű csillogott. Nem, szó sem volt arról, hogy Liztics érzett még valamit az életunt exe iránt, de Blair igenis a barátnője volt, és ahogy a 16. LB-törvény szól; nem hajtunk rá a barátnőnk exére! Ennek a fontos szabálynak a megszegésével Blair nem igazán lopta  be magát a lány szívébe. Egyenlőre...

( 142 megtekintés )

Szólj hozzá:

ωση∂єя♥cυтєηєss 2013. 08. 22. 8:58  
NAGYON JÓÓÓÓÓ FELTÉTLENÜL FOLYTASD!!!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 08. 17. 12:40  
Kedves KibaCica! Csak hogy tudd, nem én fogalmazok rosszul, hanem te olvasol bénán, mert ez egy NARUTO FICI, TEHÁT NEM SZÁMÍT LOPÁSNAK! És miért is nem fogalmazok jól? -.-"

Yumi13
 
2013. 08. 16. 18:20  
KiibaCica, ez egy naruto fici! és mivel Itachiról van szó, még szép, hogy sharinganja van.

Rimaa<3 2013. 08. 16. 18:07  
Folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 08. 16. 17:42  
ÖÖÖÖ.fogalmazz egy picit jobban.Egész jó,csak a sharingan-t miért loptad a narutóból?Mindenki ezt csinálja?

Yumi13
 
2013. 08. 16. 15:21  
Folyti!!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 08. 16. 15:17  
Tudom... azon is gondolkoztam, hogy megpróbálom átnevezni, de... ez egy h.ülye ötlet
ETUKAPETUKA: Tenkjú, folytatom, ahogy tudom

ETUKAPETUKA
 
2013. 08. 16. 15:16  
Folytasd!^^

Zsófika20010622 2013. 08. 16. 15:11  
Ah, first comment, yeah. Egyébként mikor lesznek újra benne az ovisok? Már hiányoznak, mert egészen másfelé terelődött a történet

Zsófika20010622 2013. 08. 16. 15:10  
Kaaaaaaaaawaii, az előző résszel együtt, amiről azt hiszem, lemaradtam. FOLYTI!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat