Újság >> Történetek / Sorozatok

Cirmike titkos élete
Megosztás: f

Cirmike titkos élete

                                      95. Rész - Az utolsó rémálom [part 1]


A gyermekkor nem egy bizonyos korig tart, amely után a gyermek felhagy a gyermeki dolgokkal. A gyermekkor az a királyság, ahol senki se hal meg.

- Figyeljetek srácok.. nagyon sok múlhat a következő harcon. Mindent bele... ne adjuk fel. Már sok csatát átvészeltünk így közösen, úgy ahogy ismerjük egymás harcmodorát, tehát össze tudunk fogni és egyesített erővel támadni. Ezen a területen nem lehet alkímiát használni, az Apának mégis megy. Figyeljetek rá! A cél, hogy kimerítsük a benne lakozó Bölcsek kövét, tehát addig kell ütni, amíg az ép!
„ [...] Tényleg sokat fejlődött ez a Cirmi, amíg nem voltam itt. Utoljára önfejű, makacs, szeles kismacskaként láttam, de mára már... tényleg mindent megtett azért, hogy meg tudja menteni a várost. ” - gondolta Laura, majd elmosolyodott.
  Irigy pengét alakított kezéből, majd megindult a macskák felé, ezzel megkezdve a harcot. Picúr előhúzta kardját, majd ő és Zizi egyszerre indultak meg ellentámadást produkálva. Zizi csőre és a homunkulusz pengéje összecsapódott.
- Ezt kapd el, ne a náthát!! Tollzápor technika! - kiáltotta a papagáj, majd megrázta szárnyait, ezzel néhány tollát kilőve onnan, amik különlegesen élesek voltak.
  Irigy hátrébb lépett, dühösen pillantott a macska felé, ám Picúr megzavarta figyelmetlenségét látván. A macska kardjával kezdte el kaszabolni, amit olyan gyorsan végzett, hogy a homunkulusz alig tudott védekezni ellene.
- Most! - ordította Cirmi, mire Hilery-n kívül mind megindultak Irigy felé.
  A közelharcosok ütni-vágni kezdték, időt sem hagyva ellentámadásra. Az Apa ezt látván akcióba lendült. Fejéből egy hatalmas pengét lőtt ki Folti és Domi felé, ám Laura felrobbantotta azt, mielőtt betalált volna. Cirmi átvetődött Irigy fölött, megcélozva az Apát. Laura és Folti is a segítségére siettek.
  Cirmi morogva rúgta fejbe ellenfelét, aki alkímiát alkalmazott. Hosszú földnyaláb kezdett emelkedni a földből Apa alatt, ami egyre magasabbra vitte fel. Ott ismét összecsapta két tenyerét, majd kardokat formált a földből. Azok hullani kezdtek a macskák felé, mintha csak az eső esett volna.  A földnyalábok egymás után lettek porrá, hiszen Hilery a háttérből mesterlövész puskával célozta be azokat.
  Picúr odarohant az Apát tartó földemelkedéshez, majd egy suhintással vágta el azt. A homunkulusz nagy zörejt csapva esett a földre. Miután az esést követő por elszállt, az Apa mozdulatlanul feküdt a talajon.
- Egy pont a macskáknak. Ők mindig két lábra esnek! - jegyezte meg Domi, majd fintorogva hozzátette - Kivéve amikor nem.
  Irigy meggyengülve ugrott oda teremtője mellé, aki lassan felállt a következő szavakkal megilletve a macskákat:
- Alábecsültelek titeket. Azt hittem ti sem fogjátok bírni az ellenállást, mint sok más város. Kifogytam az erősítésből, de még van egy utolsó kártyalapom, amit egy ilyen helyzetre tartogattam, mint ez. - mondta, majd összecsapta két tenyerét - Köszöntsétek!
  A homunkuluszok helyén nagy és sötét füstfelhő alakult, ami elszállásával már három személy állt ott. Az egyik nem homunkulusz volt, hanem macska. Minden jó oldalon álló tágra nyílt szemekkel figyelte a harmadik ellenfelüket. Cirmi ökölbe szorította mancsát, amit egy legördülő könnycsepp követett.

( 387 megtekintés )

Szólj hozzá:

kgergő
 
 
2013. 07. 29. 12:51  
Köszönöm

Adriella 2013. 07. 29. 12:45  
szerintem is jó lett!!!!!!!!! folytasd

ETUKAPETUKA
 
2013. 07. 29. 12:35  
Folytasd! Jó rész lett!^^

kgergő
 
 
2013. 07. 29. 10:50  
Köszönöm szépen!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 07. 29. 10:46  
folytasd!!!

Hanna# 2013. 07. 29. 10:40  
Nagyon jó,folytasd!!!!!!!!!

kgergő
 
 
2013. 07. 29. 10:34  
Köszönöm szépen. :3

Hayley* 2013. 07. 29. 10:33  
nagyon szuper!kár hogy nemsokára vége!!

xénus
 
2013. 07. 29. 10:06  
Na végre!Tudom ki Az apja a kiscicáknak!Csak azt nem tudtam h homunkuluszok közé tartozik...

kgergő
 
 
2013. 07. 29. 10:01  
Köszönöm szépen!

14adrien 2013. 07. 29. 9:04  
Folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 07. 29. 8:55  
Folytasd *-* Nagyon izgi!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat