Újság >> Történetek / Sorozatok

Cirmike titkos élete
Megosztás: f

Cirmike titkos élete

                                            94. Rész - A homunkulusz ereje


A gyermekkor nem egy bizonyos korig tart, amely után a gyermek felhagy a gyermeki dolgokkal. A gyermekkor az a királyság, ahol senki se hal meg.
 
  Cirmi félreugrott az Apa ütése elől, mire ellenfele alkímiával folytatta. A macska ezelől is kitért, ám az azt követő rúgásnál már kimerült volt és a földrehuppant.
- Hmmm... nem rossz, nem rossz. - ismételgette az Apa, majd folytatta - Egyhuzamban hét csapás elől tudsz kitérni, mire az azt követő ellen már nem tudsz menekülni. Ez már harmadszorra bizonyul így. Most már mindkettőtök taktikáját ismerem.
  Laura és Cirmi egymásra néztek. A kék cicus elmosolyodott, majd kézjeleket formált és a földből agyag kezdett el emelkedni, ami fogságba ejtette az ellenfelét.
- Ez meg mi? - kérdezte meglepetten Cirmi.
- Én csak C5-nek nevezem, azaz egy olyan képesség, ami Iwatoshi Deidara technikáinak az utóda, ha fejezhetem ki magam így. Viszont ez saját fejlesztés. A legjobb benne, hogy nem csak "leláncolja" az ellenséget, de még robbanó kullancsokkal is tele van, amik azonnal célbaveszik az elejtett táplálékot. - mosolygott gúnyosan a macska.
- Chh... ez még semmi! Nem fog ennyi végezni velem!
- Nem becsüllek alá, de, ha ezután ép maradsz, még jómagam is meglepődök majd.
  Cirmi tágranyílt szemekkel figyelte a C5-ös támadást. Ahogy Laura ki akarta mondani a jelszót, minden olyan gyorsan történt. A technika egy szempillantás alatt szertefoszlott, ezzel szabaddá téve az Apát. Dühös, ám egyben gúnyos arckifejezéssel sétált teremtője mellé Irigy, a homunkulusz.
- Micsoda?!
- Ez lehetetlen...
- Nem rács mögött van ez az alak?!
  A levegőt, a macskák meglepett reagációja töltötte be, valamint az Apa kacaja. Egyedül Kékecske tudta az igazságot, hisz még nem rég mesélte Zsöminek.
- A Rest nevű homunkuluszt a rajtaütő hadosztályommal találtuk meg, amint egy alagutat ásott a város körül. Vesztettünk néhány embert, de legyőztük őt.
- Remek!  Iriggyel mi van? - kérdezte kíváncsian az ezredes, mire Kékecske elszomorodott - Elszökött?
- Igen... nagyon szégyellem magam, mivel az én eszemen járt túl.
- Ugyan! - legyintett Zsömi, majd hozzátette - Úgyis elkapjuk, hidd el.

  Kékecske, valamint a többiek odasétáltak Cirmiék mellé. Közölték velük, hogy elintézték a homunkuluszokat, az előző életükből talált ereklyék segítségével.
- Ennek ö-örülök... ám Irigy honnan bukkant fel? És mi van Zsömivel?!
- Amikor megérkeztem, volt velem egy macska, a rajtaütő hadosztályommal, ám amint látom csak Irigy volt. Tudod, mielőtt idejöttünk, ellátogattunk a börtönbe, hogy végeshessünk vele, ám a bolondját járatta velem alakváltásaival, halott szeretteim képét öltötte magára, teljesen összezavarodtam és... és... kinyitottam a cella ajtaját. Egyszerűen félrerúgott... mire felébredtem már csak ő várt rám, akiről azt hittem, hogy a hadosztályomba tartozik. Már összeállt a kép, Irigy végzett velük és felvette egyikük alakját, hogy idevezessem az Apához. Nagyon szégyellem magam, Cirmi.
  Cirmi lehajtotta a fejét, mire Hilery szavai törték meg a csendet.
- Elláttam Zsömi sebét, remélem minden rendben lesz.
  Immáron együtt voltak. Az ezredes hiányzott a csapatból, de együtt voltak: Cirmi, Folti, Laura, Kékecske, Zizi, Picúr, Gyémánt, Domi és Hilery. Velük szemben állt az Apa és egyetlen életben maradt segédje, Irigy. Most már mind biztosak voltak benne, hogy ez lesz az utolsó harc, ami homunkulusz és macska között folyik. Ha most Cirmiék elesnek, mindennek vége. Ami mindeddig alakult, a város, a rendszer, a haderő... egy szempillantás alatt fog elveszni.

Online kérdés!
1.
Szerintetek ez idő alatt ki vigyázhat Cirmi kölykeire? : )

( 419 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 28. 7:23  
Szerintem Julie! Folytasd! Imádom ezt a törit!

xénus
 
2013. 07. 29. 10:01  
ja és szerintem is Julie...Engem meg az érdekel,hogy ki az apja,meg hogy mikor lesz vége a homonkuluszoknak....meg mittomén'..Folytatás!

xénus
 
2013. 07. 29. 9:58  
kgergő:és a 170 rész?(Zsömike titkos élete)

Łaura
 
2013. 07. 28. 19:13  
Ne már, hogy vége lesz, ez így már nem jó. A kölykökre szerintem is Julie vigyáz, de engem az jobban érdekel, hogy mikor végzek már Iriggyel, már nagyon ki akarom nyírni szegényt. >< Folytatást kérek

14adrien 2013. 07. 28. 9:19  
Folytasd!
Szerintem Julievigyáz rájuk.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 07. 28. 8:44  
kgergő: Már az 50 is sok

kgergő
 
 
2013. 07. 27. 20:44  
Köszönöm szépen! : )
heart Hát... azért a 100 részt se semmi megírni, legalábbis szerintem.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 07. 27. 20:42  
Nagyon jó lett, de kár hogy mindjárt vége...

ETUKAPETUKA
 
2013. 07. 27. 20:36  
Folytasd!^^ És szerinteem... egy kórházi ápolónő!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat