Újság >> Történetek / Sorozatok

Cirmike titkos élete
Megosztás: f

Cirmike titkos élete

                                            91. Rész - A harc kezdete

  Kapzsi és Buja odasétáltak az Apa mellé. Kevély és a nőnemű Rest jelent meg az egyik ösvény végénél. Cirmiék harcra készen figyelték a homunkuluszokat. Tudták, hogy már nincs sok ebből a háborúból, valamint, hogy a java, még csak most következik.
- Mi legyen? Túlerőben vannak, bármennyire is sokat fejlődtünk! - jelentette ki határozottan Laura, erősen figyelve az ellenséget.
- Létszámban és erőben gazdagabbak, mint mi, viszont mi intelligensebbek vagyunk a homunkuluszoknál - kezdte Cirmi, majd hozzátette - Ha ésszel harcolunk és megvárjuk amíg az erősítés megérkezik, megnyerjük a háborút. A kutyák száma lecsökkent párszázra, tehát Hilery hamarosan idevezeti a csapatainkat.
- Igazad van. Viszont mit takar az, hogy ésszel harcoljunk? - kérdezte Zsömi.
  Cirmi előrelépett, majd elmosolyodott. Laura felé intett és a két cica megindult a halhatatlanok felé.


A gyermekkor nem egy bizonyos korig tart, amely után a gyermek felhagy a gyermeki dolgokkal.
A gyermekkor az a királyság, ahol senki se hal meg.


„Hmmm... ezek meg mire készülnek?!” - gondolkodott az Apa, miközben a két macska egyre közelebb került hozzájuk.
- Laura!! Most! - kiáltotta Cirmi, majd Apához ugrott és fejbe rúgta, mire az általa létrehozott homunkuluszok a segítségére siettek.
  Cirmi egy pillanat alatt a helyén termett, majd egy hatalmas robbanás rázta meg az egybegyűlt homunkuluszokat. Laura odasétált társaihoz és pacsizott Cirmivel.
- E-e-ezt meg, hogy?! - kérdezte Folti meglepődve.
- Ésszerűen, amiről Cirmi beszélt. - mosolygott Laura, majd elkezdte mondani - Cirmi megtámadta Apát, mire a homunkuluszok azonnal kapcsoltak és odasiettek. Egy klón segítségével egy szempillantás alatt a helyére juttattam Cirmit, majd egyet, a sok földbe rejtett taposóakna közül felrobbantottam, pontosan azt, ami köré odagyülemlett az ellenség.
- Mit keres a földben taposóakna? Ez nem egy nyilvános terület? - kérdezte kíváncsian Zsömi.
- Háború alatt nem. Mivel ezen a helyen, nem lehet alkímiát alkalmazni, tudtam, hogy ide fognak jönni az ellenség vezetői, ezért elrejtettem néhány csapdát. Erről egyedül Cirminek meséltem, mivel számítottam rá, hogy itt fogjuk lebonyolítani a "végső" harcot.
  A robbanás okozta füst elszállt, a homunkuluszok térdre rogyva gyógyulgattak, egyedül Kapzsi és az Apa álltak közöttük sértetlenül.
„Értem már. A halhatatlanságuk és gyenge pontjuk ellenére meggyengültek azon homunkuluszok, akik eddig több harcban és misszióban vettek részt ellenünk. Kapzsival még alig harcoltunk, ezért a benne lévő Bölcsek köve még erős; az Apa ereje hozzá képest háromszoros” - gondolta Zsömi.
  A harcosok nem mozdultak, egymást méregették, mintha várnának valamire. Ha számították rá, ha nem, egy újabb homunkulusz toppant a csatatérre, aki egyből a macskákat vette célba.
- Bradley! Jókor érkeztél! - nevetett Buja.
  A führer előhúzott két kardot, majd lecsapott Cirmiékre. Azok mind félreugrottak, majd a homunkulusz Zsömit vette célba. Kardjait ijesztően gyorsan forgatta, még társai is dermedten figyelték az akciót. Az ezredes hozzá hasonlóan elővette kardját, majd ő is lecsapott. Bradley hasbarúgta a macskát, aki a földre esett. A führer feje fölé emelte a kardját, amivel lecsapni készült, ám Cirmi gyorsabban támadott. Bradley egy fának esett, majd mérgesen mérte fel ellenségeit.
  Az Apa intésére a többi homunkulusz is megindult a macskák felé. Kevély gyilkos árnyékát Folti felé terjesztette, aki sikeresen védte ki a támadásokat karmai segítségével. Tudta mire képes, hisz már volt vele dolga Cat-city egyik múzeumában.

Cirmi odaugrott és Foltival egyszerre kezdtek futni a fiú felé.
- De illetlen vagyok, be sem mutatkozom. Szólítsatok csak Kevélynek! - szólt a homunkulusz, majd ismét árnyékával támadott.
- Menjetek onnan! - ordította utánuk Zsömi.
- Nem bánt minket! - szólt Cirmi, mialatt karmával blokkolt egy árnyékot. - Hé... ez kemény, mint a karmunk! ...
  Zsömi meglepetten figyelte a cicákat, akik karmaikkal védekeztek Kevély támadásai ellen.
A homunkulusz Cirmit támadta ezalatt, aki kitűnően kerülgette az árnyékokat; valamint remekül is védekezett ellene. Mikor közel került a fiúhoz gyomorszájon rúgta, aztán alulról állkapcson ütötte.
- Chh... elég volt! - kiáltotta, majd átugrott a cica fölött, Falánk meg utána.


  Buja megnövesztve körmeit támadta meg Zsömit, aki kardjával könnyen tudott védekezni a nő ellen. A homunkulusz megrúgta az ezredes lábát, aki kardjával levágta a két kezét.
- Átkozott! - kiáltotta az, mire Zsömi megőrizve hidegvérét, nem válaszolt.
  Kapzsi acéllá változtatta a testét, úgy támadt rá Laurára, akinek támadásai mit sem értek ellene, ezért csak védekezni próbált, agyalva valami megfelelő stratégián. Rest vízzé alakulva közelítette meg Foltit, míg Bradley Cirmi felé sietett.

( 366 megtekintés )

Szólj hozzá:

kgergő
 
 
2013. 07. 16. 9:08  
Köszönöm szépen.

Neliel99
 
2013. 07. 16. 9:00  
Folytasd!

kgergő
 
 
2013. 07. 15. 18:54  
Köszönöm szépen mindenkinek. :3♥

14adrien 2013. 07. 15. 18:52  
Folyti!

Łaura
 
2013. 07. 15. 18:33  
Miért nem szóltál, hogy bent van?
Nagyon jó rész lett! Talán a háborúsak közül most ez a kedvencem... :3 Vagy az, amelyikben én harcolok, ezt nem tudom pontosan. Várom a folytatását mihamarabb, azt a gyönyörűséges szerkesztményemet meg még legalább 29 részen át látni akarom.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 07. 15. 18:24  
A kép nagyon jó, a töri viszont nagyszerű! Folytasd!

ETUKAPETUKA
 
2013. 07. 15. 17:50  
Folytasd! Izgalmas!^^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat