Újság >> Történetek / Sorozatok

Homoki Óvoda 2/2.
Megosztás: f

Homoki Óvoda 2/2.

Sötét, Augusztusi este volt. Egy fekete kapucnis fiú, akit csak erős jóindulattal nevezhettünk volna férfinak, búsan ballagott az utcán. A fülhallgatójából a Pain szólt, és látszólag gyötörte a fájdalom... hirtelen felindulásból felhajtotta a kapucniját, így mindenki láthatta az arcát; még az ablakban ülő Catsy is; Deidara volt az.

Deidara volt az. Egy csokor virágott tartott a kezében. Catsyék háza felé vette az irányt, és bekopogott. Nem látta, hogy az exe fentről nézi őt. A macskalány moccanni se mert; helyette Kisame intézkedett. Lerohant a lépcsőn, és szinte rácsapta az ajtót szegén Deire.
-    Húzz innen, ok? Senki sem kíváncsi rád... – vetette oda Kisame, és készült becsukna az ajtót. Ám a szőke kitámasztotta a lábával.
-    Ha már nem engedsz be, te antihumanoid, legalább add át ezt Catsynek; mindenki tudja a kis titkodat cápácska. De ne félj, a műtétnél MINDEN kiderül... – vigyorgott Deidara pimaszul.
-    Fogd be, te kretén ***! – üvöltött Kisame.
-    Eeeeww... csak egy robbantás, és mindketten jó helyre kerülünk; te meghalsz, én pedig feljutok Catsyhez. És elmondom  neki, mit is tett az ő drága szerelme. Egy olyan dolog, amivel engem gyanusítanak... pedig a gye...- A szőke megpróbálta befejezni a mondatot, csakhogy valaki ledöntötte a földre. Tudta, hogy Kisame sokkalta erősebb, mint ő, ezért inkább hagyta magát, nehogy felhergelje őt. Várta az első ütést... de nem történt semmi. Ehelyett valaki pisztolyt szorított a fejéhez.
-    C...Catsy?! – nézett Deidara meghökkenve, az előtte álló lányra. Egy pillanatra megfordult a fejében, hogy ez nem ő; és jogosan. Mert ő egy pozitív gondolkodás, hosszú, gesztenyebarna hajú, csini lányt ismert, és erre mit lát! Egy olyan lányt, akiből csak úgy áramlanak a negatív dolgok, rövid, fekete, szembelógó hajjal, és kék csíkkal benne. Bánatos volt és vad. Elborult elméjű, de valahogy mégis kedves. Megmaradt benne a régi Catsy... de már csak a lelke volt a régi. Bár azt is befertőzte már egy kicsinykét az új Catsy. Deidara tisztán érezte, hogy Catsy gondolkodás nélkül golyót eresztene  az ő művészi fejébe, úgyhogy ahogyan halál közeli helyzetben anno szokás, lepörgött előtte az élete.
-    Nem... megy. – nyögte ki Catsy, majd zokogva borult Deidarára. -  Watashi o yurushite... Watashi o yurushite! Naze anata wa watashi ni iwanakatta?!
-    Nem akartam.
-    Te nem vagy Itachi, hogy magadra terelj mindent, miközben nem te voltál a hibás! – mondta Catsy, alig látva könnyeitől.
-    Itachi számomra maga a művészet. Azok a sharinganok... amikor először küzdöttünk... azt mondta, hogy: „Ez a harc véget ért, mielőtt elkezdődött volna...” ez... több éven át senseiemnek nyilvánítottam... aztán megjelentél te. Előtte Kisaméval voltál, aki egyértelműen... khmm... hmm... csiná...
-    Oké, oké értem! Tudom mi az! – vágta rá Catsy szégyenlősen.
-    Én... mi csak 3 hónapot jártunk. Kisame még mindig szeretett, ééés... én ellátam a baját. Nem akartam hogy a közeledbe menjen....gyűlöltük egymást. Egyszer dicsekedve mesélte nekem, hogy ti már voltatok eggyüt úgy, és nem védekeztetek. Amikor te azt hitted, hogy hízol, valójában gömbölyödött a hasad. Mikor hányingered volt, a baba mozgott odabent. Mi akkor már mindent tudtunk... Itachi javasolta, hogy tegyek úgy, mintha az én hibám lenne... Kisame egyértelműen kihasználta ezt; és engem vallott bűnösnek, hogy újra összejöhessetek. 2013, 08, 22... a dátum, amelyen te is bevallasz mindent. Kisame már mindent előre megtervezett... Csak egy korty a „házi készítésű mojitóból” és máris szirén lesz belőled.
-    Szirén?! És ez miért jó Kisamének? – húzta fel Catsy a szemöldökét. Egyébként még mindig Deidarán feküdt, Kisame pedig bement a házba. Talán úgy érezte magát, mint amikor azt a filmet kell megnéznie a moziban, amit pont egy héttel ezelőtt látott.
-    Egy ősi kódex szerint, cápaember macskanővel nem jöhet össze, különben megtörik az átok, amely őket övezi; minden cápaember emberré, és minden cápa cápaemberré változna. Viszont a sellők, a szirének... a cápák világában a farkastörvényeken kívül esküvői, párkapcsolati szabályok is vannak; minden évben be kell neki mutatni az újdönsült párokat, házasokat. Aki pedig szirénnel jön össze, külön jutalmazzák.
-    És mivel?
-    Pénz, csakis a pénz...
-    Ez olyan mintha eladna engem! – mondta Catsy.
-    Masani... de valamiről még szeretnék beszélni. – hajtotta le Deidara a fejét szomorúan.
-    ...Mondjad! – nézett rá Catsy.
-    Megcsaltalak.
-    Nem mondod?! – üvöltött rá Catsy, majd egy hatalmas pofont kevert le neki.
-    Tudom, hogy nagyon fáj, de... AZT HITTEM TE CSALTÁL MEG ENGEM! – fakadt ki a szőke.
-    Hogy miii?! – nézett rá Catsy meglepődötten.
-    Kisame alsógatyája ott lógott a fürdőben.
-    Megcsaltalak. – gyültek könnyek a lány szemébe.
-    Mindketten megcsaltuk egymást. De...
-    Watashi wa anata o aishite! – nézett rá a lány. Lágy csókban fortak össze.

FOLYTATJUK...

( 190 megtekintés )

Szólj hozzá:

Yumi13
 
2013. 07. 18. 21:44  
folytiiiii jó lett

Zsófika20010622 2013. 07. 15. 8:21  
Folyti gyorsan, már vártam! Siess a kövivel!

ETUKAPETUKA
 
2013. 07. 14. 16:46  
Catsy: Köszi!
Az utolsót sejtettem, de a többit nem tudtam.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 07. 14. 13:55  
Az 1.: bocsass meg... Bocsass meg... Miert nen mondtad el?!
2.: bizony...
3.: Szeretlek!

ETUKAPETUKA
 
2013. 07. 14. 13:48  
Folytasd! De mit jelentenek a japán mondtok?


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat