Újság >> Történetek / Sorozatok

Cirmike titkos élete
Megosztás: f

Cirmike titkos élete

                                          90. Rész - Kutyák és macskák

- Valóban?! - förmedt rá az Apa, aki egy karcolást sem szerzett az előző robbanás által - Ha már itt vagytok, ne csak beszélgessünk!!
  A homunkulusz egy hatalmas, hosszú és egyben széles pengét bocsátott ki a fejéből, ami szempillantás alatt suhant el a macskák felé.


Ha az életed csupa harc és vérontás, akkor csak vékony szálak kötnek másokhoz, és ezeket a szálakat könnyű elszakítani.

  A pengét Laura egy robbanással blokkolta, mire mögöttük két homunkulusz és legalább 50-60 kutya jelent meg. Buja körmei legalább egy méteresre hosszabbodtak, majd azokkal akart véget vetni valamelyikük életének. A macskák védekezni kezdtek, majd Zsömi húzott be egyet a nőnek.
- De.. eddig nem úgy volt, hogy nem ölhettek meg minket?! - kérdezte meglepetten Cirmi, miután egy emlékkép villant fel a fejében.

- Menjetek onnan! - ordította utánuk Zsömi.
- Nem bánt minket! - szólt Cirmi, mialatt karmával blokkolt egy árnyékot. - Hé... ez kemény, mint a karmunk! ...
- Áldozatok vagyunk! Én, és Cirmi, meg még két személy... azt mondta Rest nem rég, hogy Falánk nem ehet meg minket, mert szükség lesz ránk! - folytatta Folti.


- Jól tudod, áldozatok voltatok - kezdte az Apa. - A háborút lassan tudtuk elkezdeni, mivel a kutyákkal is volt egy összetűzésünk, hamis jelentések miatt. Azalatt az idő alatt, ti rengeteg dolgot megtudtatok a tervünkről, a mostani álláspont alapján nincs olyan, amiről ne tudnátok. Túl erős város vagytok, be kell, hogy ismerjem. Mivel már nem vagytok áldozatok, itt és most végezhetünk veletek. A csatatéren átvettétek az uralmat. Ám, most mi lesz veletek? - kuncogott.
  Laura egy kisebb agyagsárkányt idézett meg, majd ráugrott. Az égbe emelkedve robbanó pókok kedtek hullani az Apára, valamint a kutyák seregeire.
„Ha az Apát támadom ilyen technikával, tudom nem ér semmit... ám az erejét megéri tesztelni. Én töltöttem velük több, mint fél évet, kiismertem őket és a képességeiket. A homunkulusz elleni harcot csak úgy tudjuk lebonyolítani, ha megbeszéljük a taktikát Cirmiékkel. Addig foglalkozzunk azokkal, akik csak hátráltatnának.” - gondolta Laura, majd leugrott a sárkányról, s a kutyák soraiba érve felrobbantotta azt.
- Zsömi! A kutyákat támadjátok! - adott parancsot a kis kék cica.
  Az ezredes bólintott, majd megindultak a csapatok felé. Cirmi fejen rúgott egyet, aztán kirúgta a lábát. Folti is ügyes közelharcot folytatott ellenük, ahogyan Zsömi is. Laura közben agyagmadarakat küldött a tömegbe, mialatt megállapított valamit.
„Már értem miért itt kell lebonyolítani a végső harcot. Nem lehet itt alkímiát használni... viszont akkor az Apának sem szabadna, hogy menjen.”
- Szóval a kutyákra mentek?! Gyávák! - ordította a homunkulusz provokálva Cirmiéket - Te meg mit ácsorogsz ott?!
- Parancsolsz? - nézett rá a kutyák királya meglepetten.
  Cirmi kiverekve magát a tömegből, az előbb szóló uralkodóra támadott. Elkapta egyik karját, majd kicsavarta azt. Miután behúzott neki hasba rúgta, amitől teljesen összeesett.
„Semmirekellő” - gondolta az Apa.
- ... És az utolsó! - jelentette be Zsömi, miután leütötte az utolsó épelméjű ebet a csatatéren.
  Kapzsi és Buja odasétáltak az Apa mellé. Kevély és a nőnemű Rest jelent meg az egyik ösvény végénél. Cirmiék harcra készen figyelték a homunkuluszokat. Tudták, hogy már nincs sok ebből a háborúból, valamint, hogy a java, még csak most következik.

( 353 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 27. 22:17  
Nagyon jó! Bár amit itt olvasok a sírás folytogat, mert mindenki el van keseredve! Ezért hát én is! Amúgy nagyon sajnálom hogy nem lesz majd több rész. Pedig ez a töri nagyon aranyos és érzelmekkel teli!

xénus
 
2013. 07. 12. 12:48  
ja és Cirmi kölykeinek apja ki lesz?Vagy hányadik részben lesz?Vagy valami infót róla???

xénus
 
2013. 07. 12. 12:43  
Łaura:én is így gondoltam!

14adrien 2013. 07. 11. 20:40  
Szerintem is .
De te tudod.

Łaura
 
2013. 07. 11. 20:39  
De pont lehetne még 3. generáció Cirmi kölykeiről. És aztán lennének a gonoszok a lidércek, vagy mit tudom én.

kgergő
 
 
2013. 07. 11. 20:07  
Köszönöm szépen!

ETUKAPETUKA
 
2013. 07. 11. 19:36  
Folytasd!
kgergő: Kár, hogy a háborúval a töri is lezárul!

Bakazero 2013. 07. 11. 16:39  
Folytasd!

kgergő
 
 
2013. 07. 11. 16:21  
Köszönöm szépen! :3

14adrien Már nem tervezek folytatást, szép kereken le lesz zárva a Cirmike titkos élete és vége ezen történeteknek. :$

14adrien 2013. 07. 11. 16:07  
Folytatást!Most azonnal
Amúgy lesz majd egy 3.történet?

Łaura
 
2013. 07. 11. 15:58  
Wííííí, s szerkesztett képem *w* Alig várom már a folytatását, kíváncsi vagyok a következő részekre, főleg azért, mert ez már a végjáték. :33 Remélem, hogy kicsinálok majd néhány homunkuluszt és legyőzöm Apát.. vagyis izé, akarom mondani, Cirmivel együtt, mert ugye ő a főszereplő...


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat