Újság >> Cikkek

Free Ice Cream 30. (Free-díj)
Megosztás: f

Free Ice Cream 30. (Free-díj)

Sziasztok!^^
Na, azért itt sem maradhat el a bevezetés, szóval ezt még vegyétek úgy, hogy a 29. számhoz tartozik. *Kirari küldött még képötleteket a magazinhoz, így azokra is lehet szavazni. Aki eddig szavazott, szavazzon újra, mert most ugye történt egy kis változás.
a) Ne változzon!
b)
c)
d)
e)
f)
g)
h)

Na, és akkor vágjunk bele a díjkiosztóba!

Ünnepélyes keretek közt átadom Zsófika20010622-nak a (virtuális) Legjobb riporter Free-Díjat! Eddig ő tette fel a legjobb kérdéseket, egyediek voltak. Ti is visszaolvashatjátok a régebbi számokban! Én úgy gondolom, nem kell olyan nagy felhajtás egy ilyen kis díjkiosztóra, hiszen megkapja a Free-Díjt, ami elég nagy elismerést von maga után. Ezt a díjat nem kapja akár ki, hiszen ez egy elég nagy dolog itt, ebben a kis társaságban. És persze a Riport a legpopulárisabb rovatunk, nem véletlenül, sokaknak az a kedvence (persze vannak kivételek), arra van a legtöbb jelentkező, de olyan riportert, mint Zsófika20010622 az életben nem könnyű találni. Gratulálok neki!

Egyetlen Free-Díjas személyünk van még, *Kirari. Ő a 10. számban kapta szorgosságáért.

3. kerek szám
Nos, igen. Azt hittem, ez a magazin is a süllyesztőbe kerül, eltűnik az 5. számnál, mint minden másik. Mert hát nem tagadhatom, elég lusta voltam, és felléptek a "100 ilyen magazin van már" alakok. Ezzel nincs is baj, de volt bennem valami "ez nem olyan lesz, mint a többi" érzés. Ez persze nem igaz, hiszen semmivel sem különbözik más cikkektől, de a Free Ice Cream így jutott el a 30. számig! Kb. 15 olvasóval, sokszor 3 kommentel, és ez nem azért van, mert engem semmi sem érdekel, csak úgy folytatom, hátha, hanem azért, mert az a 3 komi úgy fejezte ki magát, hogy ezt nem szabad abbahagyni. Igaz, az utóbbi időben úgy voltam vele, hogy beküldöm a búcsú cikket, de hát mégis, én megteszem azért a 15 olvasóért, akik szeretik és olvassák ezt a magazint. Lehet, hogy nem ez a legnépszerűbb magazin, lehet, hogy nem ez a legkülönlegesebb, lehet, hogy nem ez a nagybetűs MAGAZIN. De mégis a 30. számot írom, és ezt csak egy valakiknek köszönhetem. Az olvasóimnak!

Tábor
Az első F.I.C. tábor tegnap vette kezdetét, de csak 2 ember jelent meg rajta. De ezért nem haragszom, mivel megbeszéltük, hogy nem kell mindennap itt lenni. Úgyhogy el ne feledjétek!
És ez a tábor... Kész csoda, hogy jelentkeztetek. Pedig már azt hittem, hogy nem fog érdekelni senkit, de én most nagyon boldog vagyok, hiszen nem csak egyen vagy ketten jeliztek. Azt nem mondom, hogy a tábor csak úgy az én fejemből pattant ki, mert egyébként amikor véget ért a Téli vetélkedő (amit a modik [és gondolom Niti] írtak), elhatároztam, hogy én is fogok ilyet csinálni nyáron az olvasóknak tábor névvel. Igaz, én nem tudok igazi Cicacentet utalni, így be kell érnetek pár zenével, képpel és idézettel. De szerintem itt nem is a nyeremény a fontos, hanem hogy élvezettel csináljátok (legalábbis remélem ), és nem veszekedtek, mert mondjuk egyikőtök több pontot kapott. (Ezt csak azért jegyzem meg, mert volt már rá példa, nem is tudom már melyik versenynél)

10 nem megfigyelt dolog a Free Ice Cream-ról

1. Az első F.I.C. részt összesen 103-an nézték meg, ebből 15 hozzászólt, 2 negatív volt.
2. Az eddigi F.I.C. részekbe (a 29. és a Buli csarnok kivételével) 317 komi érkezett, míg a Cn legpopulárisabb magazinjába (Minden ami Vámpír), szinte minden számhoz több, mint 300 komment érkezett.
3. A Buli csarnokot 107-en nézték meg, ebből 0 hozzászólt első alkalommal.
4. A 20. szám nem lett különleges, és még bulit sem rendeztünk.
5. A F.I.C.-t nem egyedül írom, hanem egyik barátnőmmel, aki összeállítja a magazint, és a másik barátnőmmel aki képeket keres. (Egész kis szerkesztőség vagyunk )
6. A régebben emlegetett L & L nem létezik, csupán érdekesség volt és jó kis játék. A Cn kis csoportja volt.
7. A F.I.C.-nek eredetileg ez a 36. száma, ugyanis elődei a Szúrós kavics és az Cicanevelde titkai c. magazinok voltak.
8. Az előbb említett részek igazából nem nagyon tartoznak külön a F.I.C.-től, csak a címet és a képet változtattuk, hogy érdekesebb és olvasottabb legyen.
9. A F.I.C. nem ide írom, hanem egy számítógépes programba (gondolom Ti is tudjátok mi az, de itt inkább nem említem meg, nehogy hirdetésnek számítson), és azt küldöm tovább a szerkesztőmnek (), ő meg elküldi itt, kiemelve pár dolgot, képet beillesztve, valamint a képekért felelős barátnőm is neki küldi. (Na, nem mintha ennek sok értelme lenne, de tök buli így csinálni )
10. A F.I.C. írása közben gyakran nézek TV-t, vagy hallgatok zenét, mert az ihletet ad.


Nem terveztem sokkal hosszabbra ezt a számot, remélem tetszett így is. És akkor ez már a 3. kerek szám!

( 343 megtekintés )

Szólj hozzá:

teastilton 2013. 07. 15. 18:13  
Az f)-re szavazok! Jó a magazin,így tovább!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 07. 14. 11:59  
Gratulálok a nyerteseknek!
Most én se leszek két hétig!

*Kirari
 
2013. 07. 10. 12:56  
Én ezekre szavazok: a.) (elsősorban), b.),g.),h.) (igazából nekem a h.) a kedvenc képem)

Luca120
 
 
2013. 07. 10. 12:44  
Köszönöm szépen a komikat!
Zsófika20010622, nincs mit. Szerintem sokan így gondolják.
×Lilus×, a következő számban, mivel ez egy ilyen különleges, így nem voltak benne a szokásos rovatok.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 07. 10. 11:57  

Zsófika20010622 2013. 07. 10. 11:52  
Először is nagyon szépen köszönöm, olyanokat mondtál, amiket meggátolnék, de hálás vagyok ëte, és tényleg jó csinálni.
Mindazonáltal elnézést, mert ezen a héten nem tudok riporterkedni, mert nyaralunk, így Catsyt sem igen tudom, de ha mégis, akkor igyekezni fogok, kérlek ne sértődj meg, ha kések! Köszi!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm! ^^
  a) A kezdetektől a végzetekig

×Lilus× 2013. 07. 10. 11:33  
b) kép!
Mikor kerül be a riport?

xénus
 
2013. 07. 09. 22:13  
a!

tfanna 2013. 07. 09. 20:27  
folyti!!!!!! ez tetszik (mármint a magazin)!!!!!!!!kicsit ez előtt sok ilyesmit olvastam...de nem volt jó...nem tetszett a többi magazin.Egyszer láttam,hogy: Free Ice Cream
Gondolom: Na,ennek is érdekes neve van...belekukkantok...
Annyira jó volt! más mint a többi!a többit nem érte meg végigolvasni...EZ A LEGYSZUPEREBB MAGAZIN, A FREE ICE CREAM!!!!!!!

tfanna 2013. 07. 09. 20:17  
vidd akár 200-ig!!! ne legyen vége!!!

tfanna 2013. 07. 09. 20:15  
h !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luca120
 
 
2013. 07. 09. 19:42  
Nem akarlak Titeket befolyásolni, de szerintem az "e" kép szerintem inkább egy receptes cikkre emlékeztet, mert olyan éttermi fagyinak néz ki. A "b" és a "c" kép egy magazinra emlékeztet, kicsit átlagosak. A "d" kép a címre utal, és mivel ez CicaNevelde, egy macska kérdő pillantását láthatjuk. Az "f" kép nekem nagyon tetszik, bár kicsit zavaró a márka. A "g" kicsikét üres, így az nem túl jó.. Az, ami elnyerte a tetszésem, a "h" kép, mivel azon 2 rózsaszín fagyi van, vagyis a cukor színének a rózsaszín  nagyon jó, és az összetartást jelképezi, hogy kettő fagyi van a képen.
Egyébként ez nem utalás, hogy arra szavazz, amit mondok, csak mindegyik kép lényegét leírtam. De szerintem ezt mindenki másképp gondolja, úgyhogy kíváncsi vagyok a végeredményre!

ágóbógyó
 
2013. 07. 09. 18:30  
b)!!!
vagy e)

Hági
 
2013. 07. 09. 18:22  
a!

☼SunShine☼ 2013. 07. 09. 18:22  
B kép!

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat