Újság >> Történetek / Sorozatok

Cirmike titkos élete
Megosztás: f

Cirmike titkos élete

                                              84. Rész - Emlékek


Ha az életed csupa harc és vérontás, akkor csak vékony szálak kötnek másokhoz, és ezeket a szálakat könnyű elszakítani.

- Szóval most konkrétan mi vagy ki az ellenség? - kérdezte Laura kíváncsian.
- Nagato akcióba lendült. Harcba szállt Zsömivel, ám amikor felülre kerekedett a csapatunk, megidézett egy háromfejű kutyát és egy nagy madarat. Elsöpörnek együtt szinte mindent... Viszont levegőben a papagájok nem elég erősek ellene, ezért te és a C2-esed kell ide. - válaszolt Kékecske.
- Rendben. Amikor odaérünk leraklak titeket, aztán harcba szálltok, én meg elintézem a megidézetteket. - mondta a kis kék cica, majd letekintett a földre, hogy lássa merre járnak, ugyanis az agyagsárkányán ültek Cirmivel, Domival és Kékecskével.
Eltelt pár perc mire odaértek. Felkészültek a csatára testben-lélekben, számukra az előző harc csak bemelegítés volt. Az még semmi. Semmi ahhoz képest ami történhetett volna és semmi, ahhoz képest ami történni fog. Laura lerakta barátait a háborúzóktól legalább harminc méterre, hogy ne a csata kellős közepére dobja be Cirmiéket.
- Hé, Laura! - szólt Cirmi, mielőtt elindult.
- I-igen? - Fordult vissza kék cica.
- Bocsi, hogy csak most szólok, de eddig nem volt alkalmas... Örülök, hogy visszajöttél. Hiányoztál. 
- Öhm.. hamarabbi köszöntést vártam. Szóval ezért még behúzok neked. Később... - nevetett Laura, majd komolyan hozzá tette - Azért te is hiányoztál. Na én léptem. Le kell gyűrnöm egy bosszantó gerinces emlőst, ami a madarak törzsébe tartozik.
Cirmi elmosolyodott, majd végignézték, ahogy barátjuk távozik.
A kis kék cica bátran odarepült ahová kellett, már messziről látta a már legalább hétfejű kutyát, amin elmosolyodott, mert eszébe jutott egy régi mese erről a látványról, ami egyben élete legszomorúbb emlékét is idézte elő.

... És a hétfejű sárkányt legyőzte a kandúr, hogy megmentse a királykiscica életét. - Laura édesanyja becsukta a mesekönyvet.
- Ana! Én szejetnék tajálkozni a hétfejű sájkánnyal!
- Nagy a világ... ki tudja, talán egyszer te is rábukkansz valami érdekesre. Ám te így is különleges vagy!
...
Mindenhol tűz tombolt, a faházak mind elégtek, ahogy a fák és erdők is. Nagy volt a pusztítás, a gazemberek mindenkit megöltek. A város lakói elhunytak. Köztük ő is... ő, akit a kiscica mindennél jobban szeretett. Várta, hogy az édesanyja mesél egy újabb történetet, amire elalszik, de senki sem jött haza. Senki... Egyedül maradt. Teljesen egyedül. Elveszett. ...


- Végül is... Hétfejű. Vegyük sárkánynak.... és most legyőzöm őt, mint a kandúr a mesében! - Mosolyodott el Laura, majd elindult, hogy szembeszálljon a bestiával, barátai érdekében, azok érdekében akik vele voltak, amikor ő egyedül volt, amikor elveszett a sötétségben.

( 374 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 06. 02. 9:49  
Folytiii!Csak tudnám mi lett velem.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 05. 31. 20:31  
kerdeszhetek valamit

ETUKAPETUKA
 
2013. 05. 31. 16:48  
Folytasd!

kgergő
 
 
2013. 05. 31. 16:24  
Köszönöm szépen mindenkinek :3

rex20000616 2013. 05. 31. 16:18  
Jó lett

Łaura
 
2013. 05. 31. 15:11  
Nyaaaaaah~ Kawaii *w*

  - megszűnt felhasználó - 2013. 05. 31. 14:40  
Like


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat