Újság >> Történetek / Sorozatok

Cirmike titkos élete
Megosztás: f

Cirmike titkos élete

                                    83. Rész - A titokra fény derül

- Falánk nagyon éhes! Bántják őt a cicák! Nagyon mérges vagyok! - kiáltozott a homunkulusz az egyik fánál egy-két könnycseppet megengedve magának. - Most mindenkit elfogyasztok!!
A kövér homunkulusz körbenyalta a száját, majd csúnyán mosolyogni kezdett, miközben áldozatait bámulta. Falánk futni kezdett Cirmiék felé, mikor már a háromnegyed utat megtette lendületet vett, s ugrott egyet egyenesen a cicák felé.

Ha az életed csupa harc és vérontás, akkor csak vékony szálak kötnek másokhoz, és ezeket a szálakat könnyű elszakítani.


Egy szempillantás volt az egész. Mire Cirmi észbe kapott, Falánk kidőlten feküdt, Irigy és Deidara egy fához volt lakatolva, illetve Laurát orvosok kezelték.
- Mi-mi-mi van? Miről maradtam le? - kérdezte a kis vörös cica.
- Falánk pont neked esett, te csúnyán beverted a fejed, amitől elájultál. Ám utána azonnal ideért egy ismerősöd, egy kemény rossz hírrel. - Szomorodott el Domi a mondat végére.
Odasétált a kiscicákhoz egy nagyobb, megtermettebb kék cica.
- Te meg ki vagy? - Nézett Cirmi nagy szemekkel.
- Ó, hát persze. - Mosolyodott el. - Ti még nem ismerhettek. Kékecske vagyok, Cilaúr és Zsömi barátja, ám eddig egy hosszas háborút vezettem innen jó messze.
- Hú-ha! Rólad már hallottam! Viszont most koncentráljunk a feladatra. Mi történt a csatamezőn?
- Nagato, pontosabban aki a Pain-ek testét irányította egykor visszatért és rendelkezik mind a 6 erejével. Megidézett egy óriás kutyát és madarat, amik túl erősek a macskák seregei ellen, valamint ott vannak a kutyák is. Közelednek a város felé, elkezdtek visszavonulni a csapataink.
- Basszus.. akkor menjünk. Jó hír nincs?
- Először is a mérget kell eltávolítani Laura testéből, mert most az ő erejére van szükség. Egyébként most, hogy mondod... van jó hír. A homunkuluszok gyenge pontját megtaláltam kutatásaim során! - válaszolt Kékecske.
- Klassz! Akkor van remény!
- Igen! - szólt a cica, majd előhúzott egy papírt a zsebéből és olvasni kezdte - Mivel az élet utánzásának szolgálnak, meggyengítő őket az igazi alak jelenléte. Ezért ha annak a valahai embernek a maradványai közelébe kerülnek, amiből előállították őket elveszítik az erejüket, akár meg is bénulnak.
- Most még sem örülök. Még is honnan a.. a.. honnan a túróból szerezzük meg a maradványaikat?! - kiabálta Cirmi dühösen.
- Egyszerű! Arra is van módszer, mivel különlegesen képzett macskák voltak előző seregemben, azok kutatnak ilyenek után. Falánké és Kapzsié már meg van.
- Heh.. akkor bocsánat. Amúgy ki az a Kapzsi? - kérdezte Cirmos.
-  Különleges képessége, hogy a testének alkotórészeit tetszése szerint csoportosítja; így egy nagyon erős páncélt képez a bőrén. Innen kapta másik nevét; ő a "Biztos Védelem". Egyébként el is felejtettem szólni, hogy a volt seregem amit említettem is ide tart. Macskák ők is, a valódi világból lettek toborozva, legalább 30.000-en vannak. Kiképzett harcosok, a legjobbakat válogattam.
Mikor Cirmi lelkendezni készült, odasétált az egyik orvos.
- Itt van a méreg, ebben a kis üvegben. A harcos perceken belül felébred. Ha szükség lenne még ránk, a bázisban leszünk továbbra is!
Kékecske elégedetten bólintott, majd elpusztították Falánkot. A nyolc halhatatlanból, már csak hét maradt, tökéletesítve a gyenge pontjaikkal. Az erősítés érkezik. Amint Laura felébredt, elindultak a csatatérre, Irigyet és Deidarát pedig az erősítés pár embere börtönbe vitte. Még is felcsillant, a macskák szemében egy kis remény. Ám meddig?

( 322 megtekintés )

Szólj hozzá:

rex20000616 2013. 05. 30. 19:45  
Jó lett

kgergő
 
 
2013. 05. 30. 17:59  
GRRT: Köszönöm. :3 Igen, Kékecske már régebben is benne volt, de elfelejtettem őt. C:

Bakazero 2013. 05. 30. 17:42  
Szóval.. tudom, nagyon elvagyok maradva a történeted olvasásában, de innentől megpróbálok résen lenni. Azért meglepett, hogy Kékecskét is beleraktad. :oo Természetesen folytasd! :33

Łaura
 
2013. 05. 30. 14:57  
Ja, hogy ez Kékecske... Jól van, nem szóltam.

kgergő
 
 
2013. 05. 30. 14:56  
Köszönöm szépen mindenkinek :3♥
Laura Egyébként ezen Kékecske van, de igen, kawaii.

Allinz 2013. 05. 30. 14:50  
Waooow!

Most olvastam el az egészet, vagyis mostanra, olvastam el az egészet,(ez más ) és nagyon nagyon nagyon tetszik! Folytasd, nagyon gyorsan!

Łaura
 
2013. 05. 30. 14:26  
Nyuuuu, már nagyon várom a következőt :33
Egyébként meg  nagyon kawaii vagyok ezen a képen, csak tudnám, hogy miért én kerültem rá *w*

Rasztaszív 2013. 05. 30. 14:09  
kgergő: Gratulációm ehhez a rengeteg részhez. Sajnos nem olvastam, és mivel már itt tartasz, nem szeretnék belekezdeni, egyrészt mert nincs kedvem(), másrészt meg nem győzném végig olvasni. Ezt az egy részt olvastam el, de nagyon tetszett, szerintem egéri folytatni, mégha nem is olvasom!
(S bocs, hogy az "olvasni" szót ezerszer használtam benne)


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat