Újság >> Történetek / Sorozatok

Cirmike titkos élete
Megosztás: f

Cirmike titkos élete

                                81. Rész - Fölényben az ellenség

- Hh... hh... - Nagato nagy levegőket vett, majd így szólt Zsömihez - Valóban sokat fejlődtél és jól forgatod a kardot. Ám, ha így játszunk, nem is szerénykedek! Kuchiyose no jutsu! - kiáltotta eszeveszetten, majd egy hatalmas, kutyához hasonló lény jelent meg, amely felordított a tágas réten.
~ “Egyedül semmi esélyem ezen idézés ellen! „ - gondolta Zsömi aggodalmasan.
A "szörnyeteg" láttára legalább húsz-harminc macska és pár ágyús fordított hátat a kutyáknak és homunkuluszoknak, hogy az ezredesnek segítsenek. A kutya megemelte tappancsát, majd nagyot dobbantott vele, megrázva a csatateret, aztán ismét fenyegetően ordítani kezdett.


Ha az életed csupa harc és vérontás, akkor csak vékony szálak kötnek másokhoz, és ezeket a szálakat könnyű elszakítani.

A pisztolyt illetve puskát használó macskák lőni kezdték az ebet, ám nem sokat ért ellene. Zsömi végighasított rajta kardjával, kikerülve egy ütését, aki aztán a földre is került.
- Hát ennyi lett volna? - Emelte meg szemöldökét a fekete macska.
- Én azért nem mondanám. - kuncogott Nagato, még mindig földhöz tapasztva a kezénél fogva.
A megidézett lény, újabb fejet növesztett, pedig már így is volt neki három. Vicsorogni kezdett a cicákra, akiknek állt a szőr hátukon.
- Tetszik a meglepetés? - kérdezte gúnyosan az Akatsukis, majd hozzá tette - Ezzel koránt sincs még vége! Kuchiyose!
A levegőben, egy hatalmas madár jelent meg, hosszú, éles csőrrel rendelkezve, s vadul közeledett a macskák felé. Ágyúgolyókat lőttek felé, ám tökéletesen kikerülte azokat.
~ “Mi van, ha végzek Nagatóval és a teremtményei is megszűnnek létezni? „ - gondolta Zsömi, majd megindult az Akatsukis felé.
- Azt csak szeretnéd! Shinra Tensei! - kiáltotta, mire az ezredes hátrébb esett jóval, s kiterült a földön.
Ezalatt a kutya négy külön testbe alakult, s úgy pusztított, négy helyről. Két csapásával is tíz macska sebesült meg és legalább kettő elhunyt.
- A papagájok nem érnek fel a megidézett madárral szemben, égi támogatásra van szükségünk! - Jegyezte meg komolyan Hilery.
- Cirminél van egy adóvevő, kapcsolatba lépek vele! Arra ment egy homunkulusszal, amerre Laura repült be az agyagmadárral. Ha tud beszélni vele, segíteni tudna Nagatóék ellen. - mondta Zsömi, mialatt feltámaszkodott, s körbetekintett a puszításon.

Eközben hatalmas füst terjedt benn az erdőben, már-már kezdett elszállni, de legalább az égig ért a robbanás után. A fal mögött Cirmi és Domi épségben harcolt Iriggyel meg Falánkkal. A kövér homunkulusz lekevert egyet Dominak, mire Cirmi hasba rúgta őt, s eldőlt a földön. Irigy pengét alakított a kezéből, azzal támadt a cicákra. Deidara a magasba repült egy sárkánnyal, szemlélve a terepet. Néhányat köhögött ő is a füst miatt, de már tisztult a levegő. Laurát sehol nem látta.
- Tán meghalt volna? Se baj... meg is érdemli, ha az én képességeimet lopja. - Mosolygott gúnyosan az Akatsukis, mikor a feketeségből hosszú, ám vastag földből összeállt rúd kezdett emelkedni, rajta a kis kék cicával.
Amikor megérkezett, felugrott a C2-es sárkányra.
- De.. ez lehetetlen!! - ordította Deidara.
- Most te becsülsz le engem. Hogyha valaki alkimista, egy ilyen kis robbanás nem jelent gondot.
- Te alkimista is vagy?!
- Ahogy mondod. Amikor az egyik agyagbábud elkapta a lábamat és a földre estem, véstem egy megfelelő kört a talajba, majd azzal pajzsot emeltem magam köré. - kuncogott Laura.
- Okos vagy.. ám akkor magasabbra kell tennünk a lécet. - mondta az Akatsukis, majd leugrott az agyagmadárról. - Katsuu!!

( 414 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 27. 19:56  
Szegény Laura! Imádom ezt a törit!

Łaura
 
2013. 05. 29. 14:59  
Wááááá, el is felejtettem, hogy alkímiát is tudok *w* De nem úgy volt, hogy kör nélkül is megy? Vagy várjál, ez csak elterelés? Folytatást minél előbb!! :33

ETUKAPETUKA
 
2013. 05. 29. 14:04  
Folytasd! Jó kutyára gondoltam!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat