Újság >> Történetek / Sorozatok

Ne$sie 6.évad 14.rész
Megosztás: f

Ne$sie 6.évad 14.rész

Renesmee a széken ült és az ablakon nézett ki. Azonnal rám nézett amikor meg hallott hogy jövök.
Mama! Mondta és gyorsan oda jött hozzám és meg ölelt. Én erősen öleltem őt. Oda mentem lassú léptekkel az ágyhoz miközben erősen magamhoz szorítottam a lányomat. Le ültem és az ölemben ülő Renesmee meg fogta az arcomat minden pillanatát meg mutatta nekem. A baba korától fogva a mostaniig.
Hiányozni fogtok! Mondta kétségbe esetten. És a szeméből egy kis könny csepp jött ki.
Ne mond ilyet! Még semmi  sem biztos! Mondtam.
De én nem tudom meg védeni magam! Mondta. Aztán még szomorúbb lett.
Neked nem is kell! Mi védünk meg téged! Veled semmi sem történhet! Nem hagyom hogy bárki és bántson! Mondtam és át öleltem én is majd nem sírtam a könny nélküli sírás sose volt valami jó érzés ezért nem is akartam sírni.
De nektek bajotok eshet! Mondta szomorúan.
Figyelj! Ha nekünk bármi bajunk is esne! Jacob tud rád vigyázni! És raktam el köveket! Mondtam picit nevetve. Renesmee arca egy kis vigyorra húzódott.
Szeretlek mamai! Mondtam bájos hangján. Én pedig rá néztem.
Én is szeretlek Isabella Carlie Renesmee Foy! Mondtam a teljes nevét. Aztán át öleltük egymást. Renesmee nehezen de el aludt én ki mentem a szobájából és Jasper-öz mentem.
Szia! Mondtam. Aztán meg csókoltam be mentünk a szobába és ott vissza emlékeztünk minden csodás dologra ami velünk történt. Holnap: Tegnap este Jacobbal is beszéltem nagyon sokat. Kora reggel pedig mindenkit végig ölelgettem. Most pedig Jasper-el Renesmee ágyán ülünk és azt nézzük hogy fésüli a hosszú vörös haját. Amint kész lett át öltöztettem őt aztán el indultunk. Mindenki előbb el indult mint mi jasper ki lépett az ajtón. Én Renesmee-re néztem ő pedig rám aztán a hátamra tettem ő belém kapaszkodott és így mi is a többiek után mentünk.
Folytassam? .)

( 345 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 04. 21. 16:30  
folyti

dr.macs
 
2013. 04. 21. 13:35  
Köszii<3

Adriennn0714 2013. 04. 21. 12:42  
Folytasd, kíváncsi vagyok a következő részekre!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat