Újság >> Történetek / Sorozatok

Ne$sie 6.évad 13.rész
Megosztás: f

Ne$sie 6.évad 13.rész

Lassan költözünk és ott már tudom írni hétköznap is a történetet de most csak hétvégén tudok! Meg próbálok ma több részt is meg írni mindegyik törimből! Mike ki nyitotta a száját és a szavak csak úgy ömlöttek a szájából.
'Vannak köztünk erősek gyorsak vagy jó támadók! Ezért mindenkinek mindent úgy kell csinálnia ahogy mi ezt ki számolgattuk és meg szerveztük! Mind a gyerekeket akarjuk védeni ezért a csata helye a tenger parti erdő lesz! A farkasokhoz közel lesz Renesmee Tia Harry az új farkasok akik még tapasztalatlanabbak ők fognak velük lenni meg egy két erősebb is! Az erősek mint Én,Edward,Jasper,Rosalie,Alice,Dávid,Nessie mi fogunk a legelöl állni és a legerősebbeket támadni! A többiek pedig egyszerre lesznek támadók és védők!'
Jó jó értem! De meg is mutatnátok hogy ki hol áll vagy mi?! Kérdeztem zavarodottan.
"Ez nem annyira fontos Nessie! Holnap reggel elég lesz oda menni és el helyezkedni!"
-Igen igen az bőven elég lesz!- Mondta Alice.
Várjatok csak! Alice! Mondtam és el kaptam a kezét. Bele néztem a szemébe és meg kérdeztem: Holnap? Tudtam hogy érteni fogja mire gondolok.
-Igen!- Mondta Alice sajnálkozó tekintettel. Meg szorította egy kicsit a kezem hogy "erőt" adjon. Én csak tátott szájjal néztem be csuktam a szám pislogtam egymás után 3 aztán el fordultam tőle be ültem a kanapéba és csak néztem.
Akkor holnap! Mondtam kétségbe esetten. Rosalie át ölelte Dávidot és Esme-t. Jasper meg fogta a vállamat Jacob rám nézett Renesmee pedig már meg értette mi van.
Pár órával később. A vámpíroknál sose volt nagy dolog az idő! Sőt szinte semmi se volt. Csak egy dolog ami ment ment és ment. De most az idő nagyon számított. Hiszen pár óra múlva mi már nem lehetünk itt. Mindenki el ment valahova egy kicsit a családtagjaival. Estére pedig mindenki együtt lett. Jasper és Edward jól el beszélgettek ezért én be mentem Renesmee-hez.
Folytassam?

( 321 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 04. 21. 16:28  
folyti

dr.macs
 
2013. 04. 21. 13:35  
Köszii<3

Adriennn0714 2013. 04. 21. 12:40  
Nagyon jó lett, folytasd!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat