Újság >> Történetek / Sorozatok

Ne$sie 6.évad 12.rész
Megosztás: f

Ne$sie 6.évad 12.rész

Sajnálom hogy az előző 2 hétben nem tudtam meg írni és be küldeni a töriket! A számítógép tönkre ment de most már semmi baja (egyenlőre) Meg próbálok majd egy két részt be pótolni és még egyszer Bocsánat! <3 Jó olvasást:
'Bár én komolyan azt hittem hogy már Jacob-ot jobban szeretted!'
Nem Rose! Jacob...ő Jacob! Mondtam. De te vagy az én legeslegjobb barátom olyan vagy mint ha a tesóm lennél és ha úgy vesszük ugyan az a méreg van bennünk szóval most már egy igazi család vagyunk!
'Igaz! És meg is értelek!' De te képes lettél volna meg halni mert Jacob el hagyott!' Le csuktam villám gyorsan mind a két szemem a lábam a földbe gyökerezett a kezeimet ökölbe szorítottam a lábaim remegtek. Rosalie rám nézett és a hangjából ítélve nagyon meg ijedt.
'Ness! Nessie mi a baj??' Kérdezte rémüldözve. Eszembe jutott a szörnyű emlék amikor egyedül éreztem magam és ezzel az emlékkel sok emlék jött még vissza a fejembe mivel én sose felejtek de könnyen el lehet vonni a figyelmem és mostanában fontosabb dolgaim voltak ezért nem nagyon gondoltam a múltra..elő jött az érzés amikor anya meg akart minket ölni..az emlék amikor..Jacob itt hagyott..az emlék amikor úgy éreztem senki se szeret..és a többi.
Nem! Semmi baj! Csak emlékek! Nyögtem ki aztán legyintettem egyet a kezemmel.
'Ohh értem! Tudod mind tudjuk hogy nincs esélyünk és hogy 100%100 biztos hogy meg halunk! De mind küzdeni fogunk valamiért vagy valakikért!'
Igen! A szerelmünkért! A gyermekeinkért! A barátainkért! A családunkért! Mondtam. Rosalie bólogatott aztán át ölelt.
'Hiányozni fogsz! Szeretlek!' Mondta.
Ne add fel még! De ha ez rosszul sülne el tudd én is szeretlek!
'De annyira félek és féltelek titeket!'
Tudom! És én is! De erősek leszünk hidd el! Renesmee hírtelen előttem teremt az arca ki volt pirosodva a levegőt kapkodva vette a szemei ki tágultak és ijedséget tükröztek.
Mi a baj kincsem? Kérdeztem rémülten.
Jacobbal egy hatalmas hegy tetejéről láttuk ahogy a Noble már a hadsereget tervezi! Mondta rémülten Renesmee. De mami miért? Kérdezte Renesmee.
Nyugi ne ide jönnek! Hazudtam gyorsan. Menj haza Rosalie-val! Majd én jövök Jacobbal! Mondtam neki. Rosalie szemébe néztem aki bólintott egyet és meg fogta Renesmee kezét és el indult vele haza fele. Már messziről éreztem bundás barátom undorító szagát ezért hamar meg találtam.
Jacob! Menjünk! Kiabáltam neki ő pedig csak oda jött hozzám és velem együtt futott haza fele. Amikor haza értem Edward Mike és Dávid felé vettem az irányt.
Remélem kész vagytok a tervel mert a Noble készen áll! Mondtam.
'Igen készen áll a terv és mi is!' Mondta komoly mély hangon Mike.
Akkor jó! Közölnétek velünk is a tervet?!? Kérdeztem picit idegesen.
'Hát persze!' Mondta Mike aztán ki jött a sötét szobából a nappaliba ahol mindenki ott volt és a tervre várt. Folytassam? Ma csak egy részt írok mindből de hosszút! Előzetes: A terv be válik?( 323 megtekintés )

Szólj hozzá:

dr.macs
 
2013. 04. 21. 8:54  
Köszii<3

  - megszűnt felhasználó - 2013. 04. 15. 19:42  
folytiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Adriennn0714 2013. 04. 06. 14:07  
Nagyon jó lett, folytasd!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat