Újság >> Történetek / Sorozatok

Ne$sie 6.évad 9.rész
Megosztás: f

Ne$sie 6.évad 9.rész

Alcím: Ravaszság.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne izgulj Harry nem lesz semmi baj! Mondtam ígérve és meg fogtam a vállát. De ő le rázta a kezeimet magáról és fel állt.
"Itt minden az én hibám! Most pedig ki derül én vagyok az! És lesz indokuk ellenünk!"
'Jajj Harry már amúgy is indokkal jönnek!' Mondta Esme. Renesmee nem értette amit Esme mondott. Mert őt nem avattuk bele a dologba.
Csönd! Mondtam figyelmeztetően. Jacob meg fogta Renesmee-t és ki vitte őt gondolom azért hogy ne hallja a vitát és hogy ne keljen el mondania mert ha Renesmee kéri nem tud ellent állni a kívánságának.
Harry! Te csak tudsz valamit hogy miért támadnak meg minket! Mondtam reménykedve.
"Nem! Se én se Stasey nem tudjuk az okát!" Pedig ott már Stasey is egy vezér szóval be kellet volna avatniuk!" Mondta Harry.
-Ezzel mire célzol?- Kérdezte Rosalie. És rám nézett mert Harry nem válaszolt nekem pedig le esett hogy mire akart ezzel utálni. És a semmibe néztem és a szám nagyon lassan el kezdett mozogni a hang szálaimból csak a düh és az ijedség jött.
Ők se tudják hogy miért jöjjenek! Csak meg akarnak minket ölni! Ezt majd ki találják! Eza Harry-s dolog csak egy indok lesz! „ Mondtam.
~Ezt nem tehetik!" Mondta fel háborodva Mike. És mindenki rá nézett.
De! Ők bármit meg tehetnek! Ideje ennek véget vetni! Jönnek?! Jöjjenek csak! Biztos hogy nem nyúlhatnak a gyerekekhez és amennyit csak tudunk meg ölünk! Nem lehet egy ilyen mocskos vámpír banda az úr továbbra is! Mondtam mérgesen. Mindenki lelkendezni kezdett.
Igaza van! Jól mondja! ezeket hallottam. Ki mentem gyorsan az ajtón és meg kerestem Jacob-ot és Renesmee-t. De sajnos rossz hírt kaptam mert Jacob el mondta Renesmee-nek majd nem. Szóval most már oda kell figyelnem Jake-re is hogy mit mond a lányomnak szuper!
Folytassam? Ma még 2 rész!

( 318 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat