Újság >> Történetek / Sorozatok

Ne$sie 6.évad 8.rész
Megosztás: f

Ne$sie 6.évad 8.rész

Alcím: Szerencse.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harry meséli: Úgy gondoltam ha én hoztam a bajt nekem is kell el vinni. Se a családot se a mamát nem akarok ebbe bele keverni. Jobb lesz ha egyedül viszem el a bajt. Amúgy is mit veszítenek ha meg halok? Csak egy furcsa de erős erejő fél vámpír fiúcska vagyok. Helyettem ott van Tia, Esme, Maggie, Peter, vagy  Renesmee! Én már nem félek nincs félelem érzetem hogy miért? Mert el veszítettem az életem értelmét: Stasey-t. Stasey meséli: A mama már látta is a képet Harry-ről de nem tudta hogy kihez tartozik. Most még látni fogj 5 percig őt de utána már nem. Remélem Harry 5 perc alatt nem leplezi le magát. De ahogy el néztem csak szaladt értelem nélkül. Vagy csak egy okos terv volt az egész. Vagy talán meg szökött? Látnom kell őt! Én csak ültem a trón széken és a szememmel a semmibe meredtem eközben a családom azt a fiút nézte akit én tiszta szívemből szeretek és a legrosszabb hogy azért nézik mert meg akarják ölni őt. De én ezt nem hagyom! Az életem árán is meg védem! A mamám felém fordult a többiek pedig csak egy helyben álltak mint a szobrok.
'Stasey! Menjünk be a szobádba!' Mondta a mama. Bólintottam egyet s követtem őt. Amint be értem a szobába a mama be csapta az ajtót.
'Ismerem ezt a fiút! De nem tudom mi a neve és hogy kikhez tartozik!'
És te most azt akarod hogy el áruljam neked hogy meg tudd ölni?! Szánalmas vagy te is meg a bolond néped! Nem érted hogy mi szőrnyek vagyunk?!
'Jaj! Már teljesen tele beszélték a fejed! Mondta panaszkodva Tia. Nessie meséli: A nap sugarai egyre erősebbek lettek Renesmee bőrén szépen fénylett gyönyörű volt. Az én bőrömön pedig egyeneseb szikrázott annyira hogy Jacob néha be könnyezett amikor rám nézett ezen én és Renesmee csak nevetni tudtunk. Mire haza értünk reggel 9.-volt Jsper azonnal meg csókolt amikor haza értünk. Ez még boldogabbá tett de én Renesmee Jasper és Jacob voltunk csak boldogak a többiek bús komorak voltak.
Mi a baj? Kérdeztem.
'A Noble! Tudják hogy Harry az! de nem ismerik fel őt! Csak pillanatok kérdése és be ugrik nekik!' Mondta Rosalie aggodalmasan és hadarva. Most már én is rémült voltam úgy mint a többiek.
Folytassam? Még írok 3 részt! És összesen eddig 3 részt írtam ma!

( 293 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat