Újság >> Történetek / Sorozatok

Ne$sie 6.évad 4.rész
Megosztás: f

Ne$sie 6.évad 4.rész

Nessie meséli: Hátra pillantottam mert kíváncsi voltam hogy mi ez az ismeretlen vámpír szag és hang akivel Harry beszél. Amikor hátra néztem egy vámpír lányt láttam meg. Azonnal oda mentem hozzájuk.
Szia! Mondtam. Te ki vagy? Kérdeztem.
'Szia Nessie! A nevem Stasey!' És én is vámpír vagyok!' Mondta.
"Nessie ő itt Stasey és ma haza fog velünk jönni!" Mondta el pírulva és ki nagy boldogsággal Harry.
Háth jó! Mondtam aztán újra előre mentem. Bár azon töprengtem hogy ki is lehet ez a lány még se jutottam semmire az igaz hogy nagyon szép volt: De attól még mindig nem tudtuk ki ő.
Alkonyodott! Ez volt minden nap legszebb része főleg a szerelmeseknek. Alkonyatkor a napnak vége és új napok jönnek ez sokszor volt számunkra jó! De nagyon rossz is. Amikor arra gondoltam hogy a csatát elveszítjük és hogy egy nappal megint közelebb vagyunk a véres össze csapáshoz össze borzongtam. Már csak pár méter volt hogy el jussunk a házunkhoz ezért inkább egyre gyorsabban haladtunk. Stasey még nem hallott a vérfarkasokról és ez nem jelenetet jót. És be következett a baj..Amikor el kezdtünk mind futni ő át lépte a határt. És őt követte Harry én pedig mind kettőjüket. Volt egy két fiatalabb farkas aki nem ismerte se Harry-t se engem és biztos hogy Stasey-t se. Ezért vigyáznunk kellet Jacob valószínűleg még nálunk volt és Renesmee-vel van. De ha szerencsém van a többi farkas srác akivel jóban vagyok segít. Amikor egy hatalmas farkas Stasey elé ugrott a kislány fel sikított és támadásra készen állt rémülten nézte a számára ismeretlen lényt. Harry azonnal elé ugrott és morgott a farkasra. De jött még egy farkas aki a másiknál is nagyobb volt és körül vette mind kettőt. Én azonnal félre löktem az egyiket a másikat pedig arrébb rúgtam. De akkor jöttek a többiek akik a legnagyobbak voltak szerencsére ők már ismertek engem és Harry-t.
Hála istennek! Mondtam meg könnyebbülve. A farkasok oda jöttek hozzám.
Ő itt az én unoka öcsém! És a barátnője! Mondtam. Sajnos nem figyeltek és át jöttek ide és ennek meg is lett a maga baja! Elnézést kérek! Mondtam. A farkasok szemügyre vették Stasey-t és Harry-t aztán el nézően néztek rájuk.
Stas Harry menjetek haza! Mondtam. Ők azonnal haza felé indultak. Egy farkas át változott.
-Hol van Jacob? Mikor jön már?- Kérdezősködött. Ezen csak nevettem.
Nálunk van! Ha annyira kel nektek akkor ma haza küldöm hozzátok! Mondtam viccelődve.
-Gondolhattam volna hogy Carlie-val lesz!- Mondta Renesmee 2.nevét.
'Hát igen! Ha nem Bellával van akkor Nessie-vel! De Nessie itt van!' Mondta egy másik. Annyira furcsa volt hallani Renesmee neveit és főleg az ő szájukból.
Mennem kell! Sziasztok! És jó éjszakát! Tettem hozzá és el indultam.
-Neked is és Carlie-nak is! És a többieknek!- Tette hozzá fintorogva. Otthon: Beléptem a házba ahol feszültség volt. De ezt gondolhattam volna hogy nem néznek majd jó szemmel Stasey-re.
Folytassam? Előzetes: Meg tudják ki Stasey de haza kell mennie de Harry újra meg szökteti. A Noble háborog.

( 325 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat