Újság >> Történetek / Sorozatok

Ne$sie 6.évad 1.rész
Megosztás: f

Ne$sie 6.évad 1.rész

1-részt köszönöm hogy idáig el juthatott a sorozatom mert igen, ezt nektek köszönhetem mert mindig bíztatatok hogy folytassam! Ezt szeretném nektek meg köszönni<3 Szeretlek titeket! Jó olvasást: Renesmee nem értette hogy miért van mindenki síri csendben. Ő Harry és Tia nem tudják hogy mi van és ha szerencsém lesz nem is fogják meg tudni..nem  akarom hogy aggódjanak és hogy féljenek meg szomorúak legyenek vagy bármi ilyesmi ők még gyerekek és nem kell ezzel foglalkozniuk ők még hagy éljék a kis életüket ameddig tart..erre megint rossz volt gondolni mivel minden áron meg akartam menteni a kisebbeket. Kb 10 percig még ölelkezett a család aztán hirtelen szanaszét szóródtunk. Esme kis terpeszben állt az egyik lábával támaszkodott a vállát Peter fogta és mélyen aggódva egymás szemébe néztek. Rosalie és Dávid a kanapéra ültek Rosalie Dávid ölében és ők is egymást nézték. Alice és Edward a kályha mellet álltak pár lépésnyire egymástól de mind ketten a földet nézték. Mackenzie és  Mike a lépcső alján ültek és suttogtak. Jacob az ajtótól pár lépésnyire feküdt Renesmee pedig bele fúrta magát Jacob dús bundájába mind ketten aludtak. Én a többieket néztem Jasper pedig mögöttem állt és át karolta a derekamat. Alice hirtelen fel kapta a fejét és tátott szájjal a semmibe nézett. Mindenki őt nézte kivéve az alvó Renesmee és Jacob és Harry aki a ház tetőn ülve nézte a naplementét. Pár másod perc telt el aztán Alice látomásának vége szakadt.
'Nessie beszélnünk kell!' Mondta aggódva.
"Ha már mind tudjuk a titkot akkor nem csak Nessie-vel kéne ezt meg beszélned Alice!" Csattant fel mérgesen Esme hangja. Alice torkából kis morgás jött Esme hátra lépett egyet de Peter védelmezően elé állt.
Jó menjünk! Mondtam gyorsan. Alice a lépcső tetejére ment és én követtem. A többiek addig el mentek vadászni kivéve Renesmee-t és Jacob-ot.
'Lesz ott valaki akit nem ismerünk de nagy hatással lesz Harry-re és valahogy nem tudom hogy hogy de Tia Renesmee és Harry öhm..' Alice nem mondta tovább.
Mi történik velük? Kérdeztem gyorsan és rémülten.
'A csata elején meg halnak!' Monda suttogva Alice. Nem jött levegő a számon egy gombóc volt a torkomban és úgy éreztem hogy meg fulladok bár ez lehetetlen volt. Az ajtó előtt fekvő Renesmee-t néztem az én kislányomat aki nem halhat meg soha!
Nem! Ez nem lehet! jelentettem ki.
Folytassam? Előzetes:  Ki az az ember aki nagy hatással lehet Harry-re?

( 352 megtekintés )

Szólj hozzá:

dr.macs
 
2013. 03. 05. 17:20  
Köszii<3

Adriennn0714 2013. 03. 05. 17:11  
Folytasd, jó lett!

dr.macs
 
2013. 03. 05. 16:54  
Köszii<3

Zsófi63
 
2013. 03. 05. 16:52  
Folyti


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat