Újság >> Történetek / Sorozatok

Ne$sie 5.évad 30.rész
Megosztás: f

Ne$sie 5.évad 30.rész

Sajnálom hogy kb 1 hétig nem írtam meg és küldtem be de higgyétek egy nap annyi dolgom van hogy örülök amikor már az ágyban aludhatok és akkor nincs dolgom! Most nagyon nehéz lesz írnom mivel el költözünk majd és ott egy PICIKE ideig nem lesz internet de amint lesz internet majd ott azonnal írom is! És ezentúl meg próbálok minden nap írni! Jó olvasást:
Renesmee é Jacob azonnal rám néztek kíváncsiság furdalta őket a sok virág el lepte a kislányom testét aki valószínűleg török ülésben ült Jacob farkas alakban feküdt Renesmee-vel szemben. Én a lassú tempó helyett oda szaladtam hozzájuk. Renesmee felém nyújtott két apró kezét. Én pedig le gugoltam mellé meg fogtam a kis kezét ő pedig meg mutatta az arcom arra gondolt hogy mi a baj. Jacob kíváncsian nézet hol engem hol Renesmee-t nagy szemeivel tudni szerette volna hogy mit mond Renesmee.
Hosszú történet! De hidd el nem olyan dolog ami miatt..aggódnod kell! Általában nem szerettem hazudni senkinek főleg nem a lányomnak de most azt kellet tennem de csak azért hogy ne ezért aggódjon.
Ő indulunk! Mondtam miközben a tájat néztem ami alkonyodni kezdett. Jacob át változott.
~Nessie!~ Kiabált utánam aztán fel állt oda sietett hozzám és nézte Renesmee-t aki aranyosan futkosott előttünk.
~Mond el!~ Mondta Jacob nekem komolyan.
De ha el mondom te el mondod Renesmee-nek! Mondtam Renesmee azonnal ránk nézet amikor meg hallotta a nevét. Aztán újra előre figyelt.
~De ha ez rossz akkor nem mondom el mert ezzel meg bántanám!~ Ígérte Jacob. Erre bólintottam.
Renesmee kicsim menj haza kérlek majd jövünk mind ketten! Ígértem Renesmee el ment.
Meg bízom benned! Szóval..
Renesmee meséli: Már majdnem otthon voltam amikor meg láttam egy fa tetején ülő Harry-t. Elég szomorúnak tűnt ezért oda mentem hozzá.
Mi a baj? Kérdezte. erre ő csak ennyit mondott: "Tudod én még sose voltam szerelmes! És nagyon lennék az!" Ismerte be el pirulva.
Értem! Hidd el még el jön a szerelem ideje! Mondtam neki meg nyugtatóan erre ő a szemét forgatta kb..20 percet vártunk és a mami meg Jacob már a háznál voltak mind ketten savanyú képet vágva. Nessie meséli: Renesmee és Harry be jöttek velem és Jacob-al a házba ahol mindenki tudta már hogy mi van és mindenki át ölelte egymást.
Legyen 6.évad?

( 433 megtekintés )

Szólj hozzá:

dr.macs
 
2013. 03. 05. 15:17  
Köszii<3...hathh Adriennem igen így volt és most..) De ezt nektek köszönhetem!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 03. 02. 18:54  
Ezt a történetet szeretem. Folytasd!

Adriennn0714 2013. 03. 02. 18:52  
Nagyon-nagyon jó lett ez a rész is, meg az előző is! Hihetetlen, hogy már a 6.évadot fogod kezdeni ebből a meséből! Hiszen nem is olyan rég volt az, amikor még Nessie azon vitatkozott az anyukájával, hogy nem akar elköltözni.. Most meg már?


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat