Újság >> Történetek / Sorozatok

Ne$sie 5.évad 29.rész
Megosztás: f

Ne$sie 5.évad 29.rész

Sajnálom hogy kb 1 hétig nem írtam meg és küldtem be de higgyétek egy nap annyi dolgom van hogy örülök amikor már az ágyban aludhatok és akkor nincs dolgom! Most nagyon nehéz lesz írnom mivel el költözünk majd és ott egy PICIKE ideig nem lesz internet de amint lesz internet majd ott azonnal írom is! És ezentúl meg próbálok minden nap írni! Jó olvasást:
Az ajtó nyitva maradt a kis erejű szellő jött be rajta meg mozdultak a lenge ruháink és egy két hajszálunk is mindenki némán állt Rosalie azért mert épp Alice és Edward fejében olvasott. Dávid kíváncsian állt Rose mellet. Alice és Edward pedig csak álltak és nézték a rég látott otthonukat. Maggie a kanapén ült mellette Valéria akinek kezében az alvó Tia. Harry kint sétálgatott Mackenzie-vel Mike pedig az ablakból nézte őket. Jasper végül be csukta az ajtót és rám nézett.
"Meg tudhatjuk most már mi is?" Én azonnal Alice-re meredtem aki bólintott egyet.
Igen! Mondtam kétségbe esetten. Aztán gyorsan ki nyögtem még egy mondatot: De a gyerekeknek ne! Mondtam gyorsan aztán ki mentem a házból. Éreztem a család tagjaim szagát. És meg láttam Harry-t oda mentem hozzá.
Szia! Hol van Mackenzie? Kérdeztem.
'Szia Nessie! Vadászik!' Mondta unottan.
Te nem vagy éhes? A kíváncsiságtól márvány sima bőröm össze ráncolódott.
'Nem!' Mondta most Harry szomorúan.
Mi a baj? Kérdeztem.
'Csak annyi hogy tudom megint végünk lesz! És én még egy csomó mindent át se éltem!'
Jajj Harry! Fogtam meg az arcát. Ez nem biztos! Hazudtam. Ígérem még mindent át élhetsz! Csak ennyit mondtam aztán aztán a órámra néztem az egy óra le telt ezért a rétre mentem ahol Jacob és Renesmee voltak.
Ma még 1 rész! Folytassam?

( 326 megtekintés )

Szólj hozzá:

katica2005
 
2013. 11. 17. 9:58  
Figyusz! Ha nem kapsz komit, ne folytasd.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat