Újság >> Történetek / Sorozatok

Nyan Nyan... I love you!
Megosztás: f

Nyan Nyan... I love you!

Az élet nagyon rövid. Megfontoltan kell tenni minden egyes lépést.... különben kiesel, netán a Startra kerülsz a Cél előtti kockából..... Míg a kockák egyre csak pörögnek. az Isten föntről csak nevet. Ah milyen mulatságos.
-Váh nem jó nem jó!-gyorsan kiradíroztam.-Áh mg van!
Egy fekete fehér világ.....és csak akkor láthatod a színeit, ha a zenében élsz és őrülten kiáltod az orosz babákat: MATRYOSHKA! MATRYOSHKA! De rajtad kívül más ember nem élhet ebben a világban, ahol vannak színek és van zene, érzelmek és őrület. A többi lény csak fekete fehér Stickman.... Csak akkor veszel észre valami újat, amikor a zene is megváltozik. Lehet hogy csak egyetlen hangjegy, de mire tényleg érdekel az egész szöveg más. Zongorát felcseréli a gitár, hegedűt a zene doboz, és a magányos boldogság, mely csak egy hatod volt, 1/6 helyett kettő egész lesz. Mert egy másik lény is képes volt ebbe a színnel teli világba csöppenni. (Pontosabban csak a  nézők növekedése miatt helyezték melléd a főnökeid de mind1)
-Áh ez sem jó!-össze gyűrtem a kis papírt és a már tele lévő papír kukába dobtam.
-Neked tényleg nincs semmi ötleted Arisa-chan.-nyitott be szellemesen Utau-chan.
-UTAU! Meg mondtam hogy ne zavarj!
-Oké akkor kettesben elmegyek Ikuto-val valami romantikus-
-Eszed ágában sem kis anyám! ő Már foglalt!
-Neked pedig az írással kéne foglalkoznod.....

Hát igen....Az írással.... mivel megfogadtam hogy írni fogok ezért lehet mindenki ismét normális, és én ismét a földön vagyok... Kicsit sok mindent át ugrottunk, de ismét a saját világomban vagyok....itt van a régi Daisuke/Zetsu aki most már csak simán Tsukiyomi Ikuto. Uryuu Nanami pedig csak simán Tsukiyomi Utau. Ki derült hogy testvérek! Hát nem csodás? Én Minori Arisa maradtam. Történeteket, verseket írok. Írói álnevem Rose. Jó név mi? Igazság szerint Sasha is valahol Tokyo-ban él, valami eldugott helyen.....és Utau-chan pedig össze jött valami Kaito fazonnal. Még életemben nem láttam. Anyu pedig a régi házunkban lakik még mindig. Össze jött egy fazonnal. Ahhoz hogy minden ilyen normális legyen minden természet felettiről le mondtunk. Senki sem neko, nincs varázs ereje meg egyéb. Utau-nak megmaradt a csodálatos hangja, és Ikuto-nak megmaradt a cica füle és farkincája, de most jöjjön a lakás. Tokyo-ban vagyunk, egy panel lakás 5-ik emelete majdnem csak a miénk, rajtunk kívül egy másik lakás egy gazdag családé, de sosincsenek itthon. Tehát tombolhatunk. Hatalmas a kecó. Mindenkinek van saját szobája. És van egy bár az egyik sarokban, szigorúan 18 éven felül. Azaz Ikuto.... Gyakran csak én vagyok itthon mert Utau-nak és Ikuto-nak dolga van. És az a borzasztó hogy túl sok az ismerős alak.-.-" Mint például Ted nagyon hasonlít az iskola igazgatóhoz, vagy az igazgató hasonlít Ted-re, netán lehet hogy pont ő az. Aztán mintha Aru lenne az egyik virág árus. Yukiteru meg akkor egy mangaka? És így tovább..... Ah, a suli mellett nem nagyon bírom az írást. + mivel egyre kevesebb az ötletem az íráshoz nem tudom fizetni a lakbér 1/3-t. Lehet hogy dolgoznom is kéne.-.- Egy kávézóban, az nem lenne stresszes. Ah, de még van holnap. Egyébként levágattam a hajamból 30 centit, és a rövidebb haj mellett a szemem is kifakult. Meg nagyon uavaró hogy a mgáia elvételekor azt nem mondták hogy a mell méretemnek is annyi.-.-"""

Most csak ülök a kanapén és TV-zek. Utau is sulis még, de már dolgozik. Ikuto asszem egyetemista de sosem hallok róla hogy tanulna. Nem mintha közöm lenne hozzá.... Mint ahogy egyik világban sem, a Tokyo-i tévében sincs semmi értelmes műsor... Olyan nagyra hirdetik Tsukisima Kilari-t.-.-"""
-Nah, én nem várom meg haza érnek...-fel egyenesedtem és mentem zuhanyozni. A fürdő is hatalmas! És mindig én zuhanyzok először, tehát nem kell másokra várnom.^^
Miután lezuhanyoztam mentem csucsulni. A tanítás mindig 9-től van, szal elég 8-kor elindulnom gyalog a suliba. Nem úgy mint máskor....Most már nincsenek súlyzóim, nincs lakozott fa lépcső emeletén a szobám, és mindig ébresztőre kelek. : )

( 262 megtekintés )

Szólj hozzá:

Zsófy cicus
 
2013. 02. 09. 13:03  
Oké, folytatom! Bocsánat a késésért!

Bia456 2013. 02. 04. 8:04  
Nagyon jó folytasd =D

Nyawi:3 2013. 02. 02. 9:22  
Folytasd!!!

Zsófy cicus
 
2013. 01. 31. 17:58  
Köszi. És köszönöm hogy a Kutyatanyán nem folytattad.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 31. 17:28  
Ez is jó lett folyti!!

Zsófy cicus
 
2013. 01. 31. 16:37  
Köszönöm.^^

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 31. 16:33  
Nagyon jó lett. Várom a folytatását D

Zsófy cicus
 
2013. 01. 31. 16:17  
*bocs: a vége fele: zavaró, mágia, és még az elején: meg


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat