Újság >> Történetek / Sorozatok

Elena a Roxfortban
Megosztás: f

Elena a Roxfortban

Sziasztok!

Elena Jones vagyok, 11 éves. Idén kezdem a Roxfortot. (Ha kapok levelet az iskolától, persze.) Nagyon örülök annak, hogy elértem ezt a kort. Minden vágyam, hogy elmehessek a Roxfortba. Az iskoláról és a mágiáról már sok mindent tudok, mivel édesapám, Michael és édesanyám, Samantha aurorok. A bátyám, Jason a Roxfortot idén, mint 4. évfolyamos kezdi. Tőle is rengeteget tanultam, például ő tanította meg nekem a kviddics minden csínját-bínját. Apropó, kviddics! Imádom ezt a sportágat! Legjobban az őrzői poszt megy nekem, Jason-nel pedig verhetetlen a csapat, hogyha ő az egyik hajtó. A testvéreimmel rengeteget játszunk ilyet. Ni, most veszem észre, hogy a húgomat még nem is említettem meg! A kishúgomat Rubynak hívják. Nagyon aranyos kislány.  Most 9 éves, így már ő is nagyon készül a Roxfortos éveire. Ezzel a pár mondattal már képben vagytok az életemről, de hozzáfűzök még mindenkihez egy-két szót.

Apáról: Apa nagyon magas ember, aki imádja a szakmáját! Fekete színű a haja, a szeme pedig kék. Izmos ember, kockás hassal. Amikor a Roxfortba járt, ő is kviddicsezett. A Griffendél egyik hajtója volt, innen jött Jason tehetsége is. A legjobb barátai Sirius Black (most az Azkabanban ül, mivel gyilkolt, de a szüleim ezt nem hiszik el), Peter Pettigrew (Sirius elvileg őt ölte meg), Remus Lupin (a házunkban gyakori vendég) és James Potter (sajnos, már ő sem él) voltak. Jelenleg jóban van Arthur Weasley-vel, aki szintén a Mágiaügyi Minisztériumnak dolgozik. Van 1 nővére. Az ő gyerekei (az unokatestvéreim) a Hugrabugba járnak.

Anyáról: Anya is magas, bár apánál jóval alacsonyabb. Barna a haja, és csokoládébarna szemei vannak. Ahhoz képest, hogy 3 gyereke van, közepes testalkatú, bár inkább mondható soványnak. Ő is szereti az aurori feladatokat. A Roxfortos évei alatt a Griffendélbe járt. Legjobb barátnője Lily Eavens volt, James Potter felesége. Sajnos, Lilyt is megölték. Anya azt mondja, hogy a fiúk, Harry velem egyidős. Naponta hallom tőle, hogy szívesen megismerné őt, hiszen a legjobb barátnője gyermeke. Anyának 1 nővére és 1 bátyja van. A nővérének van családja, a nagynéném gyerekei Hollóhátosak. A bátyja nem kisebb (inkább nem nagyobb) ember, mint Filius Flitwick professzor, a Roxfort egyik tanára.

Jasonről: Jason magasságáról nem tudok mit mondani, mert napról napra nő. Hát, körülbelül akkora, mint a 14 éves fiúk többsége. A bátyám is egy igazi izompacsirta. Az ő haja is fekete, akárcsak apáé, és neki is kék szeme van. Igen-igen, nagyon hasonlít apura. Egyébként jól tanul, a kedvence a sötét varázslatok kivédése. Jason is Griffendéles. (Már előre rettegek, hogy mit tesz velem, ha nem Griffendéles leszek!) A legjobb barátja Cedric Diggory, de kedveli Arthur Weasley fiait, Fredet és George-ot, akik ikrek. A fiúkat egyébként én is nagyon kedvelem, jókat lehet velük röhögni.

Rubyról: Ruby 9 éves, barna haja van, csokoládébarna szemekkel. Pont, mint anya. A magasságáról ugyanúgy nem lehet mit mondani, mint Jasonéről. A testalkata alapján őt a „pont jó” kategóriába lehetne sorolni. Ruby is szereti a kviddicset, akárcsak Jason meg én. Ruby terelőként jó, tehát mind a hárman máshoz értünk. Nagyon szereti a meséket, így addig, amíg nem tanult meg olvasni, kiképeztem magamat mesterfokon olvasó olvasónak, illetve meseszakértőnek.

Rólam: Július 14-én voltam 11 éves. (A 14 a szerencseszámom) A hajam barna, a szemem színe zöld.  Szerintem én is a „pont jó” csoporthoz tartozom testalkatilag, akárcsak a húgom. A Roxfortban szeretnék a Griffendélbe kerülni. A családom szerint bátor vagyok, így megvan rá az esélyem, hogy én is Griffendéles legyek. Többet magamról nem tudok mondani.

( 264 megtekintés )

Szólj hozzá:

Adriennn0714 2013. 01. 31. 12:57  
Köszönöm szépen, beküldtem az 1.rész bár bent van!
*a beküldtem szót ne vegyétek bele!

Hortenzia<3 2013. 01. 30. 15:12  
jó lett nagyon!

ETUKAPETUKA
 
2013. 01. 30. 14:14  
Folytasd!^^

Adriennn0714 2013. 01. 30. 12:44  
Vatttacukor: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik!
_Sweet  Muffin Girl_: Köszönöm szépen, folytatom! Jómagam is hatalmas HP rajongó vagyok, bár ez látszik a történet témáján!

_Sweet  Muffin Girl_ 2013. 01. 30. 6:56  
Nagyon tetszik,Harry Potter-őrült vagyok amúgy is.Folyti!*w*

Vatttacukor 2013. 01. 29. 21:05  
Nagyon jó, folytasd! : )


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat