Újság >> Gyerekszáj

Cherry, a fekete macska 13.rész
Megosztás: f

Cherry, a fekete macska 13.rész

                Az év rejtélye 1.
Minden nap éppoly normálisan kezdődött, mint azelőtt.  Vagy is nem teljesen, ugyan is Zorró, akiről már meséltem, az elveszett kiscica felnőtt, és mint egy igazi fekete macska járta a várost és átkokat szórt a veszélyes emberekre. De sajnálatára most sem Ő, sem Én nem tudtunk barangolni a messzeségbe, mert esett az eső.  Átlagos, téli napnak tűnt a félhomályos utcában. Ugye emlékszel, hogy Harry gazdája, Robert az enyém is, mert összeházasodott Emmával? Nos, igen, de a szomszéd házban laktak a fiúk és az még mindig lakó nélkül, csak bútorokkal áll a helyén. Ahogy az ablakban üldögéltem, és néztem, hogyan csordogál az eső az ablakon, egyszer csak megláttam valamit. Két ember ugrott át a kerítésen, vagy tudom is én mik voltak azok.  Morzsi hangosan ugatni kezdetett.
- Állj meg gazfickó, állj meg!- vicsorgott haragosan, mire én kimentem a teraszra.  Megkérdeztem tőle:
- Min morogsz annyira? Netán betörők mentek a házba?- kérdezősködtem tudatlan arccal, de persze láttam az okát.
-Bizony, de nem akármilyenek! Két méteres, szőrös arcú emberek törtek át az ajtón, nem sejtvén, hogy itt egy harcias eb, aki mindig mindenkit megvéd!
-Látom, nagyon dicsekszel, tessék, itt a maradék sonka, amit ebédre kaptam. Nem ízlett…-aztán az orrommal kitologattam a kis tálkámat, Morzsi pedig mindent felfalt.
-Köszi!
-Nincs mit, de nem láttad…-ekkor elakadt a szavam, és láttam, hogy a betörők egy számomra nagy zsákkal topogtak ki az ajtón.  Befutottunk Morzsi és Én a szobába, hogy kirángassuk az épp csokit majszoló Robertet.
-Mi ez a csetepaté?-nézett megdöbbenve- Rossz kutya! Nem, nem, nem… ne harapdáld a lábam!-kiabált miközben bajtársam a kanapéról kezdte lerángatni a lábánál fogva viszonylag új gazdinkat. Sajnos, mivel nem árulhattuk el neki, hogy tudunk beszélni úgy, hogy ők is megértsék, inkább használtuk a jól bevált Rossz kutya, Rossz cica! módszert.  De mire elértük, hogy felálljon, és kimenjen a teraszra, addigra a betörők elosontak, és semmi nyom nem volt utánuk, vagy még is…?

(Ez a rész nagyon hosszú lesz. Bocsánat a késésért, de nem tudtam új témát kitalálni.)

( 200 megtekintés )

Szólj hozzá:

Mimi Cica
 
2013. 01. 17. 12:15  
ell.
Esztee macska, a kibéküléses dolgot már ne itt beszéljétek meg, légyszi

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 14. 19:54  
Jó! Folyt! Am alig tudtam írni mert rosszalkodik ma az oldi! De végül is most tudtam írni!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 13. 14:46  
Köszi! Hamar meg lesz a 14.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 13. 14:13  
Nagyon szuper lett, Esztém! Folytasd!

Lillulu 2013. 01. 13. 8:06  
Tetszik! Folyti hamar!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat