Újság >> Gyerekszáj

Hoppelin és a macskák 12.
Megosztás: f

Hoppelin és a macskák 12.

Reggel, festés után úgy döntött Hoppelin, Cukorka és Folti hogy aznap ellátogatnak a szomszéd kertbe. Folti és Cukorka átmászott a kerítésen, Hoppelin pedig átugrott fölötte. Mikor a szomszéd ház teraszához értek, három kutya nagy ugatásba kezdett.
-Futás!-kiáltotta Folti.
Hoppelin és barátai ugyan gyorsan futottak, de a kutyák egyre közelebb értek hozzájuk. Hoppelin, még anyjától tanulta hogyan kell elzavarni egy kutyát, szájába vett egy faágat és eldobta. Az összes kutya rohant az ág után.
-Gyorsan, a teraszra!-mondta Hoppelin
Mire mindhárman felértek a teraszra, öt kutya vicsorgott lentről rájuk. Egy kutya elindult felfelé a létrán. Ebben a pillanatban megérkezett a néni, Márta. Fogott egy seprűt és elzavarta a kutyákat. Közben lejött Tappancs a padlásról, akinek Cukorka elmesélte hogy mi történt. Majd elmentek megnézni azt a házat amelyben Folti lakik. A kiscica egy szépen gondozott kertű családi háznak a padlásán élt szüleivel. Játszottak egyet a hóban, hemperegtek, fogócskáztak. Mikor elkezdtek fázni, hazamentek. Bekéretkeztek Márta néni házába. Tappancs először ma engedte meg Mártának hogy megsimogassa

( 204 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 23. 19:51  
Köszi!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 12. 18:48  
Cuki! Folytasd! Ezt fogom olvasni rendszeresen!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 11. 20:17  
Folyti.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat