Újság >> Gyerekszáj

Hoppelin és a macskák  11.
Megosztás: f

Hoppelin és a macskák  11.

                                    11.
Másnap reggel nagyszerű hírrel köszöntötte Banda Hoppelint és Cukorkát:
-Tegnap a macskaközösségben megszavaztuk hogy az idei kisállatbál a mi padlásunkon lesz!
-Jaj de jó, jaj de jó!-örvendezett Hoppelin és Cukorka.
-Gyere Hoppelin, a padláson van egy-két doboz amikben ruhák vannak abból választhatunk magunknak estére!-mondta izgatottan Cukorka.                                       
Egy ládában rátaláltak a babaruhákra. Hoppelin egy pöttyös, masnis ruhát választott, Cukorka pedig egy balettruhát. Mikor lejöttek a padlásról már Folti is ott volt a teraszon.Hoppelin és Cukorka elmesélte Foltinak, hogy kisállatbál lesz a padlásukon. Folti egy szivárvány színű ruhát választott magának. A festés sem maradt el. Utána kidíszítették a padlást. A zsűriknek négy párnát helyeztek el. Egy kék pöttyös      szőnyegből lett a színpad. Mire mindezzel és még egy-két dekorációval készen voltak, már öt óra volt. A szépségverseny  hat órakor kezdődik. A zsűrik, a macskaközösség vezetője már kezdés előtt megérkezett. Fél óra múlva kész voltak az utolsó simítások, a zsűrik és a macskaközösség vezetője elfoglalták helyeiket.Már csak tíz perc volt kezdésig. Pár perc múlva már a macskaközösség minden tagja ott volt. A négy zsűri bemutatkozott Pelyheske, Keksz, Mici és Mázli. Az első cica lépett a szőnyegre. Összesen 45 versenyző volt.  Hoppelin következett, majd Cukorka és Folti. Egy óra múlva minden macska állt már a zsűri  előtt. Hoppelin, Cukorka és Folti nagyon izgult. A zsűri döntése fél óra múlva megjött, amit Hoppelin és barátai óráknak éreztek:
-Az első helyezettek nem mások mint Hoppelin, Cukorka és Folti nekik ugyanannyi pontjuk van Gratulálok nekik! Hoppelin, Cukorka és Folti nagyon boldogok voltak.Még a macskaközösség vezetője is gratulált nekik.Eli és Lili  harmadikak és másodikak lettek.

( 190 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 10. 18:26  
Folyti.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 09. 15:28  
Megnyílt a történet klubja:Hoppelin és a macskák rajogók klubjaAz első három tag ajándékban részesül és a nevük is kint lesz a klub oldalán!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat