Újság >> Történetek / Sorozatok

Nyan Nyan... I love you!
Megosztás: f

Nyan Nyan... I love you!

Ahogy mondta, már jött is az autó. Apám, micsoda gyönyörű Jaguár! és most akkor ezzel a Lada-val kell balesetnek történnie. Huh, mágia, Oké...
-Varázs erő, ébredj fel! Mágikus mágnes teret működtess! Halál Minori Jirotora, s szálljon a világunkba!-mindent rögtönöztem. Sok fura mesét néztem régebben. xd
és megtörtént. a két autó egymásnak ment. Majd elkezdett égni. A Lada autó vezetője meghalt, de Jiroto még nem. Oda mentem a lángoló autóhoz. Nem tudta kinyitni az ajtót. Segítsek neki? Ez így kínhalál. De az a feladatom hogy megöljem.
-Segítség! valaki! Kérem segítsen valaki! Kérlek segíts!-kérlelt.
Nem tudtam megállni. Kiszabadítottam.
-Köszönöm. Neko vagy igaz?
-Honnan tudja?
-Honnan is ne tudnám Arisa-m. már hanyadjára történik meg...-és köpött egy csomó vért. Majd pedig nem szólt többet. A teste elpárolgott. Én is vissza kerültem abba a világba.
-Szép munka. De nem úgy végezted ahogy kellett volna. Nem kaphatsz több munkát, ami miatt a földre kell küldenünk!-mondta Akise Aru, megint öltönyben.
-MI?! De hát meghalt nem?
-Úgy kellett volna hogy az autóban halljon meg! Mások is láthatták ahogy ott van egy rózsaszín neko és egy ember elpárolog!
Én elhúztam a csíkot. Átöltöztem egy normális ruhába. Kimentem a közeli erdőbe sétálni.
-Bárcsak ismét régi életem lehetne... Akari Zetsu,Amano Yukiteru, Akise Aru, Furude Sasha, Uryuu Nanami, király, Neru, Yasashi Shizuku, Yasashi Shizuka, Drakula, Ichigo, Misaki, Arashi...Minden ott kezdődött hogy Zetus a sulimba jött és rám nyomult.-leültem egy padra.-Minek vitt magával? ha szeretett, eljegyzett, miért hagyott el? Jiroto azt mondta hogy már sokszor megtörtént. Nagyon nem tetszik ez nekem...-suhogást hallottam a hátam mögött.-Ki van ott?
-Szia.-Yuki-kun lépett elő.-Lenne kedved eljönni velem a vidámparkba? unatkozom, és egyedül meg nem muris.
-Oké.
-Akkor holnap jó?-és elrohant. ha azt mondta unatkozik akkor miért holnap???
Haza mntem. Halál unalom ez az élet! Suliba akkor sem fogok járni! Tudom hogy hol van Dalmácia....Inkább TV-t nézek, a gondolkodás is fáj. bekapcsoltam.
-Ma híreink: Egy új fajunkat fedeztünk fel. Úgy véljük hüllő, azon belül kígyó. Vigyázzanak ha találkoznak velük! Nagyon veszélyesek lehetnek! japán tradícionális ruhában vannak általában. Ők természetesen kígyóvá tudnak változni a fajuknak megfelelően....
-Ja persze majd pont ide toppan egy be.
Erre érzem hogy valami sziszeg. Lenézek. A lábam körül egy fehér kígyó kúszik.
-Na ne...Na ne, csak ezt ne! Yuki, menjünk inkább most a vidámparkba!-és kirohantam a konyhába, megfogtam a kezét és már rohantunk is.
-De hát épp egy fincsi mentolos koktélt csináltam, és még meg sem kóstoltam....-szeppenkedett Yukiteru.

( 227 megtekintés )

Szólj hozzá:

Zsófy cicus
 
2013. 01. 05. 20:20  
Elküldtem a kövi részt!

Zsófy cicus
 
2013. 01. 04. 19:54  
Oké =)

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 04. 17:52  
Folytasd!^^

Zsófy cicus
 
2013. 01. 04. 16:05  
Köszönöm^^

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 04. 15:19  
Nagyon jó lett. Folytasd


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat