Újság >> Gyerekszáj

Jane titkos klubja - A töri véget ér!
Megosztás: f

Jane titkos klubja - A töri véget ér!

Fél évvel később

Fél év telt el azóta, hogy Adél és társai hivatalosan is híresek lettek. Azóta még egyszer elmentek Hollywood-ba, de immár ők is a sztárok listáján szerepeltek, és remekül tudtak már angolul, ugyanis nemrég részt vettek egy nyelvtanfolyamon abból a pénzből, amit kerestek már.
  Mennyi minden történt fél év alatt!
  A gyerekek újabb háromheti próbálás után még egy musical-t adtak elő, ez viszont sokkal hosszabb és jobb volt, mint az előző, tehát itt már belépőjegyet is kellett fizetniük azoknak, akik meg szerették volna nézni. Erről is készült DVD, és ez is nagy sikert aratott.
  De hát a szülinapokról még nem is beszéltem! E fellépés előtt zajlott le Angel, Moon és Julie Wenders születésnapi partija. Nagyon jól sikerült, nem tudok mást mondani.
  Jasmin szülinapja még Angelékénél is szuperebben sikerült. Jasmint, a népszerű pónilányt elhalmozták ajándékokkal.
  Na és Ashley? Vele mi lett? Nem lett vele semmi. Mikor Adélék felköszöntötték, felhagyott a bunkósággal, és megváltozott teljesen. Nagyon-nagyon örült az ajándékoknak, és azóta ő is részt vesz a többiek "musical-életében". A fent említett fellépésen már ő is szerepelt. És ő is elment Hollywood-ba, és ő is nagyon jól érezte ott magát, talán jobban, mint Adélék, mert ők már egyszer jártak ott, és nem nyújtott nekik túl sok újat a város nekik...
  Javában tartott már a nyári vakáció. A gyerekek jelenleg a strandon voltak. Néhányan a vízben lubickoltak, páran napoztak. Jasmin, Adél, Bea és Julie is kinn voltak. Magyarul Adél és a legjobb barátai napoztak csak.
  Ahogy sütkéreztek a nyári melegben, kinn a homokon, Ashley kijött a vízből, és letelepedett melléjük, a törülközőjére. Mikor megszáradt, felkönyökölt, és a mellette fekvő Adélre sandított.
- Adél?
- Hm?
- Hát... bocs, hogy régebben olyan bunkó voltam. Nagyon hálás vagyok, hogy megváltoztattál! Ha még most is olyan volnék, mint amilyen voltam, nem lennének barátaim, mindenki gyűlölne... Szóval köszönöm.
- Mit mondasz?! Hogy megváltoztattalak? Nem, nem, Én nem változtattalak meg. Volt egy régi, bunkó Ashley, és a mostani, kedves Ashley. Te nem változtál meg, Ashley! Te újjászülettél, és ezt nem nekem köszönheted, hanem magadnak! - mondta Adél, aki a fél év alatt már levedlette Adél-stílusát, és kezdett áttérni nagymamája, Jane bölcsességére.
- Magamnak? - Ashley szomorkásan nevetett. - Ha nem születik kistesóm, és persze ti nem vagytok, most még bunkóbb volnék, mint valaha.
- A kistesód? Hogy jön ide Robin? - méltatlankodott Adél.
- Tudod, amíg Robin nem volt, a szüleim állandóan csak velem foglalkoztak, engem kényeztettek, rám szórták a pénzt. De most... olyan vagyok otthon, mint egy idegen, mintha... mintha nem is volnék a család tagja!
- Rémeket látsz, Ashley. - Jasmin, aki Adél mellett feküdt, az egész beszélgetést hallotta, és most közbeszólt.
- Valóban rémeket látok, Jas! De ezek a rémek nem rémisztőek! Inkább... olyan kedvesek, és bölcsek, mint amilyen te meg Adél vagy!
- Látod, Ashley, te se a régi Adéllel állsz szemben. Az én eleve meglevő bölcsességem és az ereiben csörgedező Jugor-vér, amit Jane-től kapott, az tette őt bölccsé! Emlékszel, milyen felfújt hólyag voltál nemrég, Adél? - kacagott Jasmin jóízűen.
- Hát hogyne emlékeznék, Jas! - nevetett Adél, és átkarolta barátnői vállát. - Két bunkóból meg egy bölcselkedő bagolyból végre mindhárman bölcsek lettünk!
  Ashley, Jasmin és Adél egymásra nevettek, majd felálltak, és még mindig kacagva berohantak a langyos, kellemes tengervízbe.

( 599 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 10. 29. 22:13  

  - megszűnt felhasználó - 2013. 08. 02. 7:32  

EMMA 7 2013. 06. 28. 20:43  

  - megszűnt felhasználó - 2013. 06. 23. 8:45  
jó lett nagyon!

Lagoona
 
2013. 01. 31. 16:45  
Igazi Kormocska!
Azért hogyha néha unatkozol, nincs semmi dolgod, nyugottan gondolj ránk, akik odavannak a Jane titkos klubjáért,és írj még egy részt, meglátod, hányan fogják megköszönni!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 30. 13:26  
Karomhegyi cicus, Ne szólj rá hibásan!!Egymásmellé ne többet 4 smileynél egy üziben!!
És hogy tudd ott látszik a szóköz is!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 08. 15:14  
Bacsa Gréta: 4 szmájlinál többet ne, és ne írj több szmájlit, mint amennyi a szöveg!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 06. 19:54  
Neeeeeee ilyen nem lehet kérlek Kormim folytasd!!!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 03. 16:31  
Köszi mindenkinek!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 02. 19:15  
Nekem am nagyon tetszett!

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 02. 19:14  
Kár hogy vége....

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 02. 16:04  
Kár, hogy vége. Szívesen olvastam és keveset is. Aligha tudom miről szól, és vége... Kár, nagyon kár!

ETUKAPETUKA
 
2013. 01. 02. 15:42  
Kár, hogy vége, de ez az utolsó rész nagyon tetszett!Remélem lesz még egy pónis törid, ami ugyanilyen szuper lesz, mint ez volt.

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 02. 14:40  
Nagyon jó lett ^^ Kár,hogy vége van.

Lillulu 2013. 01. 02. 14:31  
Nagyon jó rész lett. Kár, hogy vége!

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat