Újság >> Gyerekszáj

Cherry, a fekete macska 12.rész
Megosztás: f

Cherry, a fekete macska 12.rész

                      MacsKarácsony

Elképesztő, hogy az emberek milyen sok ünnepet tartanak. Mindezek között ott a húsvét, a szülinapok, névnapok, az újév és mindenki kedvence, a karácsony. Ekkor a családok egy fenyőfát állítanak a szobába, majd feldíszítik és ebből lesz a karácsonyfa. Én mindennél jobban szeretem a fa illatát. Nagyon hangulatos és kellemes. Vannak olyanok, akiknek csak az ajándék számít semmi más, meg hogy mindent megkapjon, amit csak akar. De ez az ünnep nem erről szól. A lényege, hogy ne kapjunk, hanem adjunk, mindenfélét együtt csináljunk, de elsősorban örüljünk, hogy együtt a család.
Nem is húzom tovább az időt, elmesélem az én karácsonyomat, rögtön az elején…
- Emma! Segíts, kérlek nagyon nehéz ez a fa!- mondja új gazdám, Robert. Ahogy sikerült a fát a helyére állítani, kezdődött a díszítés. Én a kanapén aludtam, amikor hangos csörömpölést halottam. Egy kislány szaladgált a szobában csengővel a kezében, de egyszer csak elesett. Emma rohant, hogy felsegítse a csöppséget, majd a kezében az emeletre vitte. Én pedig utánuk mentem. Befutottam Harryhez, aki az ágyon mosakodott és megkérdeztem tőle:
- Ki ez a kislány? Soha nem láttam még a házban.
- Robert és Emma lánya. A neve Molly.
- És hogy kerül ide?
- Szerinted hogy? Nem rég született, és te nem tudtál róla? Na, mindegy. Milyen díszek vannak a karácsonyfán?
- Láttam egy zöld üvegdíszt, amire rá volt írva sötétzöld csillámmal, hogy Harry, egy lilát, amire feketével volt, hogy Cherry, és volt egy Morzsi nevén narancssárgával. Aztán kéket, amin az állt, hogy Robert, pirosat, amire Emma neve volt ráírva, és egy rózsaszínt, de azt nem tudtam elolvasni.
- Bizonyára az új családtag neve. –és kiült az ablakba, majd azt mondta- Nem ülsz ide mellém, nézni a hóesést?
- Minek, amikor ki is mehetünk?
Éppen kifelé indultunk, amikor a gazdik elkaptak és a karácsonyfa alá tettek minket. Az ajándékos tasakok név és szín szerint voltak rendezve. Emma engem vett az ölébe, és a nevem alatti zacskóból előhúzott egy egeret, és egy hámot, majd rám tette. Robert behozta Morzsit, megtörölte a bundáját és egy szép kővel kirakott nyakörvet kapott. Harryre is hám került, de nem egérrel, hanem a legújabb grillezett Whiskassal. A két felnőtt telefonnal és egyebekkel, Molly pedig cumisüveggel, és egy kezes-lábassal gazdagodott. Mindenki örült, de a nagy vígasságnak még nem volt vége. Mi ketten, cicák ruhát és kis zoknit is kaptunk, amikkel elindultunk sétálni a hóesésben.
Együtt a család és csak ez a fontos!!!


Remélem, tetszett.
Sajnos a klubot töröltem, mert nem tudtam a versenyekkel foglalkozni.
De addig is:

( 194 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat