Újság >> Gyerekszáj

Jane titkos klubja - Az unokák élete: 3. évad
Megosztás: f

Jane titkos klubja - Az unokák élete: 3. évad

(Mielőtt elkezdem, el szeretném mondani, hogy én úgy tudom, egy musical táncból és színészkedős részekből áll, én így fogom felépíteni ezt a részt, de lehet, hogy nem így van. )

Elérkezett május 11-e, az Angel, Moon és Julie szülinapja előtti nap, ami egyben Adélék első fellépését jelentette musicalsztárként. Délután négy óra előtt már a 2. c összes tagja készen állt, kivéve persze a 3 új tanulót, akik közül kettő (Bea és Charlie) nézőként jelent meg, Ashley, a harmadik pedig egyáltalán nem ment el.
  Sky, aki a régies musicalben egy nevelőnő szerepét játszotta, az alkalomhoz illően, de kivételesen nem divatosan, hanem "nevelőnősen" jelent meg. Adél, aki a nevelőnő lányának szerepét kapta, egy átlagos, régen élt lány átlagos ruháit próbálta utánozni egy sötétzöld nadrággal és egy foltos pólóval.
  A történet lényegében arról szólt, hogy a nyolcgyerekes Frank családba egy nevelőnő érkezik, aki az újságban feladott hirdetésre jelentkezett a gyerekek ráncba szedésére. De, mint később kiderül, a nevelőnőnek van egy saját gyereke is, akit azért hagyott el az anyja, mert a lány lebénult, és mankóval kellett járnia mindenhova; s az anya akkor még nem tudja, hogy, ha szeretünk valakit, akkor ez nem indok arra, hogy elpártoljunk mellőle. A nő nevelt gyerekei, mikor erre rájönnek, ébresztik rá a nevelőnőt, hogy ez nem volt helyes, és, hogy vissza kell térnie a lányához. Az egész töri Luna fejéből pattant ki, és ennek így is volt rendje, mert az összes történetet, amit Adélék valaha előadnak, ő írja meg.
  Az óra még nem érte el a négyet, mikor Luna csillogó szemmel, vidáman felment a színpadra, és elmondta, hogy a pónik mit fognak előadni. Mikor lejött, a 2. c felballagott a rivaldafénybe, és eltáncolta a darab elején szereplő tánckoreográfiát, ami egy szomorú zenére ment. Ezután színész-részlet következett: eljátszották, hogy a gyerekek mind rosszalkodnak, a szülők pedig, miután ezt észreveszik, megírják a hirdetést az újságba, amiben nevelőnőt keresnek. Feladják, s mire az anyuka visszaér a postáról, az apuka leülteti a gyerekeket, és alapos fejmosást ad nekik.
  Egy hét múlva érkezik meg Sky, vagyis a nevelőnő. (A narrátor, Luna mondja be, hogy "1 hét múlva...", stb.) Megbarátkozik a gyerekekkel, majd, mikor Mr. Frank elveszti az állását, az anyuka pénzéből pedig nem tudnak megélni, a nevelőnő keres az apának egy olyan állást, ami megengedi, hogy több időt tölthessen a gyerekeivel, mert eddig nagyon elhanyagolta őket.
  Mikor a Frank gyerekek firtatni kezdik, hogy van-e a nevelőnőnek családja, Sky véletlenül elkottyantja, hogy igen, van egy lebénult lánya, akit gyűlöl. Ekkor győzik meg őt a gyerekek, hogy ne legyen ilyen, keresse meg a lányát. Mikor ez megtörténik, egy záró tánckoreográfia kerül sorra, ami már egy vidámabb zenére történik...
  Tapsvihar. A gyerekek szeme most még jobban csillog, mint általában, az örömkönnyektől. A musicalt a tévé is felvette. Pár hét múlva DVD is készült róla. A gyerekek pedig osztogathatták az aláírt DVD-ket...

( 241 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 22. 13:29  
Csak így tovább Kormim imádom!<3Folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 22. 12:41  
Nagyon ,nagyon szuper! Ügyesen írsz, csak így tovább!

ETUKAPETUKA
 
2012. 12. 22. 8:12  
Folytasd, nagyon nagyon hamar!!

Lillulu 2012. 12. 21. 19:33  
Szupiiii!!!! folytiiii!!!!!!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 21. 16:27  
Folytasd! Nagyon tetszett!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 21. 14:39  
Folyti folyti folyti imádom!<3<3


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat